Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 13:51 Toplam 107 oyuncu 49 sunucu 745 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Gereken ilgi gosterilmiyor

hwoarang_19
Oyuncu
07 Mart 2007 23:29 %0
bence ut2004 cok guzel bir oyun server nedense her baktıgımda bos birazdaha ilgi gosterin ltf

blntty
Oyuncu
11 Mart 2007 23:56 %0
Ben de ne zaman baksam boş,bir ara yükleyecegim yine ut2004'ü (format attım aylardır oynayamıyorum )ama boş görünce geri adım atıyorum(biraz da üşengeçlik var tabi ve cod2 ) Birisi girsin diye bakacağına oyuna girip orada beklemek daha mantıklı olur aslında.Öyle yapınca genelde gelen oluyo

oakz

Moderatör
12 Mart 2007 00:46 (12/03/2007, 00:46) %0
alıntı:
Gönderen: blntty
Ben de ne zaman baksam boş,bir ara yükleyecegim yine ut2004'ü (format attım aylardır oynayamıyorum :( )ama boş görünce geri adım atıyorum(biraz da üşengeçlik var tabi ve cod2 :D) Birisi girsin diye bakacağına oyuna girip orada beklemek daha mantıklı olur aslında.Öyle yapınca genelde gelen oluyo :)

Biz burdayiz da siz yoksunuz:p
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

GBC|TheIMMortal
Oyuncu
12 Mart 2007 11:54 %0
alıntı:
Gönderen: `oakz.

Biz burdayiz da siz yoksunuz

ya geçen haftasonu istanbuldaydım, onun dışında iki haftadır her gece sunucualrda en aşağı 5~6 kişi wardı . bazen dah fazla. nerden gelio kimse yok topicleri anlamıyorum bazen .
eskiden tamamda, UT2k4 sunucuları şu aralar hiç olmadığı kadar aktif.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â