Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 20:02 Toplam 197 oyuncu 50 sunucu 998 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sizce güçlü ırk hangisi age of empıres 3 te

siberdogukan
Oyuncu
10 Eylül 2006 20:17 %0
şimdi beni dinle. Milleti azarlarmiş gibi konuşup adami hasta etme anlamiomusun lan hamachi falan yok bende gerizakali gibi dawranma bana. Acayip sinir oldum olum sana dik dik konusuon adam gibi konus. Bi kere sen kendini ne zannedion lan? Oyunun kurucusu falan mı merak etme versiyonlari indirip once oyuna gircem (arastirirsam girebilecegim agina!!!) sonra napcami ii biliom ben

siberdogukan
Oyuncu
10 Eylül 2006 20:18 %0
bu araada yapay zeka dişinda oynadim merak ediosan

siberdogukan
Oyuncu
10 Eylül 2006 20:18 %0
sen yapay zeka karşisindada ezilmişindir allah bilir yaa

siberdogukan
Oyuncu
10 Eylül 2006 21:53 %0
bana msn ni wer senle orda konuşalim burda ayip olmasin o zaman yaz ama

siberdogukan
Oyuncu
11 Eylül 2006 19:38 (11/09/2006, 19:39) %0
bak beter sana sakin sakin diom. Bole artist konuşma bana '2 tanesi kasar mi biri kasmaz' falan naptini da soliim mi daha ilk çaği atladiktan sonra hura butun adamlarla girdin yendin 15 dakkada yendim dion. Hoş . Bide 30 dakka beklesene madem onu yaptin bunu da yap

sanal ortam
Oyuncu
12 Eylül 2006 19:30 %0
ya ben yeni katıldım.bu arada biri bana bu oyunu burda nasıl oynayacağımı söyleyebilirmi.

Condemned
Yarbay
Yarbay
16 Eylül 2006 09:31 %0
bence ingilizler
topları ve deniz güçleri çok iyi
ayrıca her ev yaptığında bir işçi içinden çıkıyor
ekonomik yönden bu da çok iyi
herkes fransızlar demiş
bence fransızlar dedikleri kadar güçlü değil
zaten işçileri pahalı
bu ekonomiyi sarsar nitelikte
sadece yaya askerleri çeşitli
o kadar

yigido58
Oyuncu
17 Eylül 2006 13:37 %0
scenorio editor den hesapladım 1 fransız işçisi ile normal işçi arasında kaynak toplamada 1-1.5 orasn var 80 fransız işçisi=120 normal işçiye denk geliyor bu bakımdan oyun ilerledikçe fransızlar en güçlü ırk haline geliyor ama işçilerin pahalı olması gerekse de üçüncü çağa kadar tek town center ile işçi çıkarmaları gibi nedenlerle erken oyunda başarısızlar eğer 4. çağa kadar dayanabilirseniz fransızlar en iyi ırk

urkqsrk
Oyuncu
05 Ekim 2006 23:48 %0
en ii ırk ispanyolar zati lancerler piyadelere 3x(eger kart secersen 4x)bide arkasına dragoon yaparsan onlarda süvarilere 2.5x çakıyo rahatlıkla savası kazanırsın

Dirty Jobs
Oyuncu
04 Kasım 2006 12:58 (04/11/2006, 12:59) %0
alıntı:
Gönderen: siberdogukan
50 si 100 yeniçeriyi yenio ayrica atlara x2 vuruo yanilmiosam(daha fazla da olabilir emin deilim)aynı zamanda area attağı war yani tek kişiye deil 2-3 kişiye birden wuruo osmanlidaki butun unitleri yere serer

50 si 100 yeniçeriyi yenermi ne yaptın be aga 50 sinin elinde hayvan gibi kılıçlar var anladık ama 100 yeniçeri demişsin savaşın sonunu söleyeyim 10 yada 20 yeniçeri yaralı maralı sağkalır ama 1 tane doppelsoldoner sağ kalmaz bi kez daha düşünsen söylediğinin çok yanlış olucanı anlıyacan

kohe
Oyuncu
04 Kasım 2006 15:15 %0
alıntı:
Gönderen: gokhan9254

50 si 100 yeniçeriyi yenermi ne yaptın be aga 50 sinin elinde hayvan gibi kılıçlar var anladık ama 100 yeniçeri demişsin savaşın sonunu söleyeyim 10 yada 20 yeniçeri yaralı maralı sağkalır ama 1 tane doppelsoldoner sağ kalmaz bi kez daha düşünsen söylediğinin çok yanlış olucanı anlıyacan

eğer Scenario Editor den bakıp da sölüyosan bu istatistiki bilgiyi, haklısın demektir...

kohe
Oyuncu
04 Kasım 2006 15:21 %0
baboli ekonomin olmadan sen nası elde etcen o bahsi geçen yeniçerileri, doppelsoldnerları?Ekonomiyi de biraz adam yerine koyun onsuz olmaz bea son çağda deathmatch mı yapıyonuz ki?...İngilizlere ekonomide etcek laf yok ama savaş da önemli ekonomiden daha önemli ama ekonominin de hatrı sayılır bi yeri var oyunda... dimi

Dirty Jobs
Oyuncu
04 Şubat 2007 17:22 (04/02/2007, 17:23) %0
alıntı:
Gönderen: kohe
baboli ekonomin olmadan sen nası elde etcen o bahsi geçen yeniçerileri, doppelsoldnerları?Ekonomiyi de biraz adam yerine koyun onsuz olmaz bea son çağda deathmatch mı yapıyonuz ki?...İngilizlere ekonomide etcek laf yok ama savaş da önemli ekonomiden daha önemli ama ekonominin de hatrı sayılır bi yeri var oyunda... dimi

valla ekonomi konusunda haklısın. kardeşim paran olmassa nası asker cıkarıcan ekonomide bence ingilizler değilde

1.HOLLANDA
2.ingiltere
3.almanya
4.ispanya
5.osmanlı
6.portekiz
7.rusya
8.fransa

olabilir tabi benim düşünceme göre

superimparator
Oyuncu
08 Şubat 2007 11:24 %0
ben aeof serisinin ustasıyım hepsini denemiş görmüş adamım bence aoef 3 de en güçü osmanlı ama osmanlıda işçi sıkıntısı çekiyo bence istediğin kadar işçi kullanamıyon bunun dışında iyi osmanlıya rakip olacak tek ırk ise fransızlar diye düşünüyom

Dirty Jobs
Oyuncu
11 Şubat 2007 19:42 %0
alıntı:
Gönderen: superimparator
ben aeof serisinin ustasıyım hepsini denemiş görmüş adamım bence aoef 3 de en güçü osmanlı ama osmanlıda işçi sıkıntısı çekiyo bence istediğin kadar işçi kullanamıyon bunun dışında iyi osmanlıya rakip olacak tek ırk ise fransızlar diye düşünüyom

işçi sıkıntısımı 99 işçi bedava çıkıyo sadece osmanlıda ustayım diye geçiniyon bide

mc.mavci
Oyuncu
28 Şubat 2007 13:02 (28/02/2007, 13:02) %0
Osmanlı!

Atilla The HUN88
Oyuncu
01 Mart 2007 03:46 %0
Bu oyunda en iyi ırk olamaz çünkü Strateji oyunu bu...Aoe1,rise of rome,age of kings,conquerors hepsinde aynı şey gecerli...Çok iyi olduğunu iddia eden varsa kapısabiliriz acemi olanlarla oynamam...Forumları okudum cok şey yazılmıs ama Portekiz ırkı hiç yazılmamış Defansla saldırı(saldırı esnasında mevzi koruyarak ilerleme) için en harika ırk kesinlikle organ gunlar bu işte bir numara...Osmanlı ise bi çok konuda cok tırışka bi ırk ama Rush atarken veya takım oyunlarında mükemmel hatta maximum geliştiğinizde Askeri olarak en kuvvetli ırk Osmanlı ancak orta seviyede REZİL...

Sheidow!.
Oyuncu
09 Mart 2007 23:51 %0
alıntı:
Gönderen: Atilla The HUN88
Bu oyunda en iyi ırk olamaz çünkü Strateji oyunu bu...Aoe1,rise of rome,age of kings,conquerors hepsinde aynı şey gecerli...Çok iyi olduğunu iddia eden varsa kapısabiliriz acemi olanlarla oynamam...Forumları okudum cok şey yazılmıs ama Portekiz ırkı hiç yazılmamış Defansla saldırı(saldırı esnasında mevzi koruyarak ilerleme) için en harika ırk kesinlikle organ gunlar bu işte bir numara...Osmanlı ise bi çok konuda cok tırışka bi ırk ama Rush atarken veya takım oyunlarında mükemmel hatta maximum geliştiğinizde Askeri olarak en kuvvetli ırk Osmanlı ancak orta seviyede REZİL...

Onu bırakta conquerorsta Hun ve Mayanın üstüne ırk yoktur eminin =)

legolasxx23
Oyuncu
13 Mart 2007 15:05 %0
age of 3 te her ırkı denedim ama yinede bnm favorim osmalı))

Barkan_Tr
Oyuncu
17 Mart 2007 04:21 (26/03/2007, 04:29) %0
hic biriniz bilmiyosunuz nooblar
fransız işcileri(cdb) %20 daha fazla kaynak toplar bu nedenleki 80 işciden fazla üretmessin.
alman işcileri(settler wagon)%100=2 işci daha fazla kaynak toplar ve 3.cagdaki bir kartla millden 10 tane(sanırsam alman kasmadım adam akıllı)basabiliyosun
WCG elemerine gelinde biraz kalabalık olsun

ylnz_o
Oyuncu
20 Mart 2007 11:26 %0
evet osmanlı

ylnz_o
Oyuncu
20 Mart 2007 11:27 %0
Gönderen: ylnz_o
evet osmanlı

oyun oyna

ylnz_o
Oyuncu
20 Mart 2007 11:31 %0
alıntı:
Gönderen: neyzenbarkan
hic biriniz bilmiyosunuz nooblar
fransız işcileri(cdb) %20 daha fazla kaynak toplar bu nedenleki 80 işciden fazla üretmessin.
alman işcileri(settler wagon)%50 daha fazla kaynak toplar ve 3.cagdaki bir kartla millden 10 tane(sanırsam alman kasmadım adam akıllı)basabiliyosun
WCG elemerine gelinde biraz kalabalık olsun

pocahantas
Oyuncu
22 Mart 2007 23:52 %0
bence ruslar niye?
1.askerleri daha ucuz
2.barracksları aynı zamanda outpost bu da iyi bi özellik
3.Atlıları çok fonksiyonlu.her işe yarayan atlı var öle ne idüğü belirsiz bi hussar yerine hafif atlı(cossack) atlı okçu ve opricnik var.diğer ırklara nazaran atları ucuz.opricnik oyunda binaya en iyi vuran atlı bu çok önemli villager a da iyi vuruyo baskın tarzında oynayanlar için ideal. aynı zamanda atlıların hitpoint ve attackını artıran bi çok kart var.forumda ruslar pek kale alınmamış ama iyi oynanırsa çok can yakar ekonomosi biraz yavaş ilerliyo ama askerlerinin ucuzluğu ile bunu kapatıyo.

oguzhan_6167
Oyuncu
28 Mart 2007 17:43 %0
age off serisindeki butun oyunlarda en guclu su diye birsey yok.yanlız sopyle diyebilirsiniz bence ben sununla cok guzel oyun cıkarıyorum.mesela concuarerde filler vardı kocaman atlı okcu ugreskı olduresın..ama oyunun en dandık adamı canlarına okuyordu...
hangi medenıyetı alırsanız alın hızlı gelısen daha once daha buyuk ordu yapıp harıtanın krıtık noktalarına yerlesebılen kazanır!
yoksa hepsının askerı topu tufegı var ama sen oynatamadıktan sonra ne ıse yarar!

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: