Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 09:27 Toplam 32 oyuncu 55 sunucu 389 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2007

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
09 Mart 2007 11:26 %0
Merhaba,

Amerika WCG Elemeleri baslati bile biz gine en sonmu yapicaz, yoksa bizde yakinda baslicakmiyiz?

Turkish Psycho
Oyuncu
09 Mart 2007 14:59 %0
walla bence temmuzdan önce başlamaz.

Hayat Ölümüne Kumar Oynama Sanatıdır...

zq
Oyuncu
09 Mart 2007 16:51 %0
Eminmisin dostum temmuzda başLıyacağına ben her sene
olduğu gibi bu senede biraz ümitsizimde eski prestiji kaybolu
artık türkiyede bi organizasyon bozukluğu var bence...

Turkish Psycho
Oyuncu
10 Mart 2007 10:19 %0
yani önceki sene Eylül ün 15 inde Türkiye Finali Oldu yani okullar açılmadan 1 gün önce. ve sanırım ağustos ta şehirlerde elemeler başladı.

dignitas\SoMB
Oyuncu
15 Mart 2007 13:49 %0
Zaten oyuncu sayısının , daha doğrusu turnuvalara katılımın oldukça düşük olduğu bi ülkede WCG den Yarım Yıl önce elemelerin başlaması pek de gerekli değil bence.
Ayrıca bu kadar erken bir zamanda eleme yapılması demek oyuncuların kendilerini yeterince geliştirememesine dolayısıyla finallerde başarının düşmesine de neden olur.Bugün WCG tr de herhangi bir dalda 1. olan bir oyuncunun 6 ay boyunca WCG tr için kastığı kadar Seattle için kasmasını beklemem şahsen.İster istemez boşlayacaktır.

Turkish Psycho
Oyuncu
16 Mart 2007 22:36 %0
Ama nfs de durum öyle değil.Her sene oyunun fizik motorunun dengesi değişiyor.

dignitas\SoMB
Oyuncu
17 Mart 2007 12:05 %0
alıntı:
Gönderen: kenshin_h

Alakasız bence,sonuçta her sene anket felan olsada hep aynı oyunlar oluyor.Oyun çıktığı andan itibaren kendini hazırlayabilirsin.Katılımın az olmasının en büyük sebeplerinden biri daha önce söylediğim gibi elemelerin yaz sonu olması.Wcg kaç yıldır yapılıyor olsada "pro-gamer" kavramı henüz benimsenmiş değil.Kimsenin ilk kez bir turnuvaya katılmak için okulla ilgili işlerini aksatacağını düşünmüyorum.

Senin oyuna hazırlanma anlayışın 3 günden ya da 3 aydan ibaretse haklısın tabi ama ben hala oturup FIFA 2005 kasabilirim.FIFA her sene değiştiği için en baştan kasıyoruz oyunun çıktığı günden itibaren ama geliştirebileceğin o kadar çok şey varki WCG nin Yarım Yıl geç ya da erken başlaması herşeyi değiştiriyor.Yoksa ben oturup anket sonucu beklemiyorum merak etme.WCG yaz sonu olsa da haftasonuna denk gelir her zaman , katılacak adam zaten katılır.Katılım az çünkü reklamı yapılmamış,yeterince duyurulamamış bir turnuva konumunda hala WCG.

Turkish Psycho
Oyuncu
17 Mart 2007 19:05 %0
bende eskiden aldığım dergileri incelerken buldum internetten araştırdım ve aşırı derecede çalıştım buraya öyle gelebildim.

FenerL1sT
Oyuncu
27 Nisan 2007 20:28 %0
Bu sene Wcg ' ye yeni oyunlar eklendi bütün oyun dallarında Türkiye'de de eleme olucak mı acaba ?

CraNiuM__
Oyuncu
11 Mayıs 2007 05:42 %0
WCG organizatörlerine bir şekilde ulaşmamız gerekiyor.Acaba nerden ulaşabileceğimiz hakkında bilgisi olan varmı?

Turkish Psycho
Oyuncu
11 Mayıs 2007 08:43 %0
siberlig forum sayfasında solda yetkili olan moderatörlerin nickleri yazıyor..

Kimine Göre Kral,Kimine Göreyse Yalanız...

CraNiuM__
Oyuncu
16 Mayıs 2007 18:44 %0
Moderatörlerede ulaştım ancak hiçbirinin wcg hakkında en ufak bilgileri yok.Bu işte bi acaiplik var kim yetkili bu konuda yaa? İnsan wcg sayfasına bi mail adresi koymazmı?

Turkish Psycho
Oyuncu
16 Mayıs 2007 18:50 %0
WCG de Türkiye haritada yokmuş diye duydum da acaba olabilirmi

Kimine Göre Kral,Kimine Göreyse Yalanız...

dpg.piyade
Oyuncu
17 Mayıs 2007 08:31 %0
ben bu sayfada bi yerlerde adminlerin maillerini bulup mail atmıştım gerçi cevap gelmedi ama, şu anda tekrar bulamıyorum..

bu arada bunları okuyan moderatör vs. varsa şu aynı konu başlıklarını tek başlık altında toplasalar çok güzel olucak... konuları takip etmek çok zor oluyo

KennyOii
Oyuncu
18 Mayıs 2007 06:19 %0
finallere 8 kişi kalacakmış, şehir elemeside ilk defa bu kadar erken.

ne diyim kalamıyoz bu sene sanırım.

Turkish Psycho
Oyuncu
19 Mayıs 2007 17:43 %0
Evet o bahsettiğin wgt.

Turkish Psychorific...

KennyOii
Oyuncu
20 Mayıs 2007 12:33 %0
bildiğin world cyber games

fifa.

alıntı:

http://www.worldcybergames.com/6th/main.asp sol alt köşede harita orta doğu ve afrika kısmındayız.
Ha? Ne? What? Kim? Wtf? World Game Master 2007 olmasın o.

KennyOii
Oyuncu
20 Mayıs 2007 12:35 %0
yahu bi askere gittik memlekette bi yılda kaç turnuva oldu, ben varken yılda 1 defaydı..

isyanım sana değil ulaaan kaderime

Turkish Psycho
Oyuncu
21 Mayıs 2007 17:01 %0
O dediğin wgt deki final.

Turkish Psychorific...

KennyOii
Oyuncu
21 Mayıs 2007 21:25 %0
akara ya sordum o yanlış anladı o zaman.

alıntı:

Erken merken diyorsun 8 kişi felan nerde geçiyor bunlar ?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: