Ben de ne zaman baksam boş,bir ara yükleyecegim yine ut2004'ü (format attım aylardır oynayamıyorum )ama boş görünce geri adım atıyorum(biraz da üşengeçlik var tabi ve cod2 ) Birisi girsin diye bakacağına oyuna girip orada beklemek daha mantıklı olur aslında.Öyle yapınca genelde gelen oluyo
alıntı:Gönderen: blntty
Ben de ne zaman baksam boş,bir ara yükleyecegim yine ut2004'ü (format attım aylardır oynayamıyorum :( )ama boş görünce geri adım atıyorum(biraz da üşengeçlik var tabi ve cod2 :D) Birisi girsin diye bakacağına oyuna girip orada beklemek daha mantıklı olur aslında.Öyle yapınca genelde gelen oluyo :)
Biz burdayiz da siz yoksunuz:p
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
ya geçen haftasonu istanbuldaydım, onun dışında iki haftadır her gece sunucualrda en aşağı 5~6 kişi wardı . bazen dah fazla. nerden gelio kimse yok topicleri anlamıyorum bazen .
eskiden tamamda, UT2k4 sunucuları şu aralar hiç olmadığı kadar aktif.