arkadaşlar pek çok arkadaşımız quake3 ü sırf bu yükseltmeleri yamaları kuramadıkları için oynuyamıyor birisi kalkıp bir klasöre en güncel şekilde oyunu kopyalarsa bizde indirip oynarız ben 2-3 saat oynarim ama şu anda oyniamiom şunu kur bunu yükselt falan anlamadigimdan dolayi inanin benim gibi onlarca kişi var.
ya ben rapide upload ediim dicem kotalıyım ay sonunda cenazemi kılarsınız flu bare sen hallet şu işi ya sende beklerim valla bole bi vatani görev ama nasıl yükleyemediniz onu hala anlamış deilim istedigi dosyaları yukarıdam asagiya dogru sırası ile indirip yüklemen yeterli olucaktır ancak oyun çalışırda oyuna girdikten sora atarsa ona bişey demem onu bilmeyebilirsiiz onun içinde konsola /pb_cl_enable yazıcaksın bide bi zahmet cd key dosyasındaki 16 haneli şifreyi deiştiriniz
kota sadece download içindir, upload için bir limit yok. yani upload edersen kotayı aşmazsın. upload yaparken ancak bağlantıyı açık tutmak için ping gönderilir sunucular arasında o download olarak sayılabilir ancak kotayı aştıracak kadar değil tabi.