Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:05 Toplam 244 oyuncu 49 sunucu 1178 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ey q3 camiası ve tüm [kardes]lerim !

SLasH[KARDES]
Oyuncu
01 Mart 2007 00:38 (01/03/2007, 00:40) %0
Aylar yıllar sonra şu kutsal foruma ilk defa mesaj atabiliyorum.
Eskiler başlığını açmak çok güzel bir fikir olmuş. Gördüm ki eskilerden gözardı edilemeyecek sayıda insan hala ayakta belki oynamasalarda buralardalar veya başka oyunlara yönelmişler. Ben de delicesine duygulandım an itibariyle. Hayatımın şu son 3 yılında okçuluk, müzik, konserler, albüm çalışmaları, öss, üniversite, fotoğrafçılık, sergiler derkene asıl ait olduğum yerden Sanane.com'dan çok uzaklaştığımı farkettim. Oyun camiası adına yaptığım son iş 2004 WCG hakemliği ve CPL hakemliği elimde kalan son belge de Fatal1ty ile çektirdiğim fotoğraf oldu.

Şu anda Fransa/Lyon'da bir mühendislik akademisinde devam ediyorum. İTÜ' ye de kaydım var oraya da gelebilirim belki seneye belli değil. Burda fransızlar kampüste bir LanParty turnuva düzenleme işine giriştiler. Zaten bolivyalısından, japonuna, almanına kadar %30 yabancısı olan bi universitedeyim çok ilginç geçecek. Bu haberi alınca tabi bir anda aklıma Sanane geldi siz geldiniz [KARDES] geldi , Gravedigger ı kekleyip WCG02 de Siemens in Koreli elemanı yerine sahneye attığımız an geldi, misanthrope la Numerik le rock the nationsta zil zurna kafa salladığımız an geldi, templer la meg@byte kafede çürürcesine q3 oynadığımız zamanlar geldi. Bir bakayım dedim hala ordalar mı diye. Unutulmaz insanlar, anılarsınız benim için. Burası hala benim hayatımda en çok zaman geçirdiğim yerdir heralde. Ortamın zamanında en genci SLasH, DimebaG( adanalı serhat ahah=) 20 yaşına geldik eşşek kadar olduk. 1999 u daha dün gibi hatırlıyorum. q3tourney4 te TheGuardian SG ile elime verip duruyodu eheh.

Nisan ayının ilk Cumartesi gecesi Beşiktaş Adeks-1 i kapatıp eski günleri yaşamak için bir Q3 Lan Party yapmayı öneriyorum.
sezyumuydu titret[hoplat]ıydı sancharıydı fujangıydı nerdesiniz hiç bilmiyorum. Ama inşallah yeterli sayıda insan bu mesajı görür
biyerlerden duyar işitir. ÖM ile MSN adresimi de alabilirsiniz.

son olarak size
ZahumAEuhZIHIZIHIZAHZAOAH : = ) ) ) ) All Rights Reserved by SLasH 1999 demek istiyorum.
ha***ir olm ismail bir vapur cigliginda...
Dalin Kardesler !!!

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

n1kr3
Oyuncu
01 Mart 2007 01:42 %0
yaw senle en son oss sinavina girecegini konusuyoduk, baya olaylar degismis , hosgeldin

SanCHaR[.]
Oyuncu
01 Mart 2007 01:55 %0
la olm en son beni taksimde kaybetmiştin ben onu hatırlıyorum istanbullu die güvenmiştik bi de baya baya bişeyler olmuşun sen walla bu eskiler başlığı da güzeldi ama senin içten mesajın daha nostaljik geldi bana hehe. Adekse lan partiye söz veremem ama arada avrupadaki serverlara bakarsan -q3 cpma- beni sanchi nikiyle görebilirsin. gittiğin üniversitede de Bilimum lan oyununda gavurların eline vermek suretiyle camiayı yurt dışında tek dişi kalmış bir fenerbahçe ayarında değil de o emreli okanlı hagili taffarelli galatasaray kıvamında temsil ediyosundur eminim . nese yaw yatayım ben de hala okuyom aq yaş olmuş 24 yarın da okul var hadi kendine iyi bak -cümle paragraf sonu yok-

SLasH[KARDES]
Oyuncu
01 Mart 2007 02:03 %0
Tabi yaw bu GSK manyakları falan varsa Sanchi den öyle bi hava sezdim de bir GSL mezunu olarak klübe üyeyim öte yandan amcam da ada,stad falan filan tüm tesislerin yöneticisi =)

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

akhalteke
Oyuncu
01 Mart 2007 03:40 %0
kaç devresi ?

SLasH[KARDES]
Oyuncu
01 Mart 2007 04:08 %0
138 hayrola?

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

na1lgun
Oyuncu
01 Mart 2007 15:35 %0
adeks-1'e gelebilirdim ama size eski günlerinizi yaşatabilecek kadar eski değilim
iyi oyunlar

*HaRveY*
Oyuncu
01 Mart 2007 18:04 %0
aynen o model

Boşver kanka bir üçlü saralım,kol gibi girsin bizde yol alalım..!

akhalteke
Oyuncu
02 Mart 2007 03:36 %0
Heyt be... amma ihtiyarlamışız... ben 128

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
09 Mart 2007 12:25 %0
herkes kendi derdinde, arada bakıyorum buraya yeni gördüm, hepinize selamlar

cru
Üsteğmen
Üsteğmen
09 Mart 2007 14:14 %0
valla yeni yetmeleri aranızda görmek isterseniz ben turnuvaya gelirim

^0VeNoM
Oyuncu
09 Mart 2007 21:55 %0
benim gibi çömezleride kabul ederseniz gelebilirim

SLasH[KARDES]
Oyuncu
11 Mart 2007 02:29 %0
daha genel bi etkinliğe dönüştürülebilir bu
ayarlıcaz yapıcaz heralde

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

SLasH[KARDES]
Oyuncu
13 Mart 2007 21:08 %0
http://www.oynasana.com/forum/m268036/last#last
şu topie davet ediyorum turnuvaya katılmak isteyenleri

@SNN since 98
DaLıN KaRDeşLER !

NemeKARDES
Oyuncu
19 Mart 2007 21:40 (19/03/2007, 21:43) %0
Eline sağlık slash döktürmüşsün,arada bir birilerinin vicdanı kabarmazsa,bizede chek etmekten baska birşey kalmiyor.
Sayende buraya bişiler yazabildik.

KARDES ler Alayınıza selamlar. CARdi naber kız

Cardinal[KARDES]
Oyuncu
20 Mart 2007 10:10 %0
ne olsun be neme bildiğin gibi. senin keyifler nasıl?

Gwaihir
Oyuncu
22 Mart 2007 23:41 (23/03/2007, 17:46) %0
Hehey slash naber!

Acayip tuhaf harbidende, 1999-2002 arasinda saatlerce bilgisayarin basinda deli gibi oynadigim oyundan isimler gordum "eskiler" forumunu okurken, tuhaf bir sekildede tanidiklarimin bircogu belli bir haritayla butunlesti kafamda (evet biraz manyakca)

Neyse, cok ilginc gercektende, eski isimler gormek, yani su okudugum forumda bile, nikr3, sanchar... hatirliyorumda bi ara ankara'ya geldigimde (.)'dan birisiyle bulusup q3 oynayacaktim, adini bile hatirlayamadim su an : )

Bende su an Newcastle'da okumaktayim ama seneye istanbul'a gelecegim gibi, eger birseyler duzenliyorsaniz tekrar ekranda ,bir serverda, yukarida beliren tanidik isimleri gormek guzel olur : )

Aragorn

P.S. : Oha be, 1999'da 12 yasindaydim, accayip tuhaf geldi be dusununce.

evet 1 gun sonra hatirladim kim oldugunu, (.) degildi, cQ-Mcgyver'di : )

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: