Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 03:55 Toplam 32 oyuncu 56 sunucu 282 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Warnammer 40,000`nin hikayesi

Virus666
Oyuncu
22 Haziran 2006 09:28 %0
BloodAngel, manyetooo nerelerdesiniz?... Nedir bu chapterların olayı?...

Death is my destiny!!!...

manyetooo
Oyuncu
22 Haziran 2006 13:17 %0
ben burdayımda oyunun yeni exp i çıkana kadar şuan oyundan bomış durumdayım hikayesi gerçi güzel de mark of chaos yani düz warhammer şuan ilgimi çekmekde ona bakıyorum son demoları oyunun gerçekden etkileyiciydi

COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
Fire Prism at the ready !!!!
www.tchclan.org for cod2

Virus666
Oyuncu
23 Haziran 2006 13:33 %0
Valla 2. exp.'ın konusu sağlama benziyor... Videolara bi bak bakalım gaza gelecek misin... http://media.pc.ign.com/media/802/802065/vids_1.html
Yalnız daha önce de sordum: Dark Angels ile Space Wolfs arasındaki sürtüşmenin nedeni nedir? Ne geçmiştir mazide, acaba Heresy'le alakası var mı?

BloodAngel
Oyuncu
28 Haziran 2006 13:14 (28/06/2006, 14:18) %0
gökten indim drop podla... yettim kardeşler...

dark angels ile space wolfs arasındaki ''gıcıklık'' horus heresy zamanından sonradır. bildiğim ve hatırladığım kadarı ile:

Leman Russ kendi birliği ile lion el Jonson kendi birliği düşmana ortak saldırı gerçekleştirmek için anlaşırlar.

dark angels tarafından anlatan kişi:

heşey hazır... lord Jonson ve Lord Russ operasyonu başlattığında biz yerlerimizi aldık. tam organize bir şekilde ateş açacakken Lord Russ taaruz emrini verdi ve mavi zırhlı kurtlar düşman üstüne koşmaya başladılar. kendilerini kaybetmişlerdi sanki...yardım etmeye gittiğimizde hem biz hemde düşman ağır kayıplar verdi.

Lords Russ acı zaferi kutlarken Lord Jonson geldi ve Russ a yumruk attıı ve hepimizin gözü önünde kavga ettiler. Lordf Jonson bütün hıncuını Russ tan çıkardı...ikisininde siniri geçince kurtlar gemilerine bindiler ve kardeşlerimizin ölmüş vücutlarını biz taşıdık

Space Wolfs tarafı:

heşey hazır... lord Jonson ve Lord Russ operasyonu başlattığında biz yerlerimizi aldık. Lord Russ hücum emrini verdi ve düşmanın üzerine dolu gibi yağdık ama ama arkamıza baktığımızda kara melekler durmuşlar ve palanıa uymayarak bizim arkamızdan düşmana ateş açmaya başladılar. yanlarına gitmediler...korkaklar... en çok kaybı biz verdik. onlar hücuma kalkmayıp öylece ateş ettiler...

Lord Jonson kardeşlerin kutlarken leman russ Jonsonun yanına gitti ve yumruk attı... kavga Russ ın üstünlküğü ile uzmamadan bitti ve kara melekler gemilerine binip gittiler...

size biraz CODEX vari bir şekilde anlattım durumu... garip deyilmi...

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

Virus666
Oyuncu
01 Temmuz 2006 17:55 %0
Seni yollayan brother-captain sağolsun. Peki bu 2 chapter'ın birbirine attack ta özel +/- özellikleri olduğu doğru mu?

BloodAngel
Oyuncu
02 Temmuz 2006 10:23 %0
işte onu bilmiyorum. aylık white dwarf larda eklenmiş olabilir. bende elimde ''Index Astartes'', white dwarflardan eklenmiş yeni kurallar aasındada böyle bişey yok... gerçekten bilmiyorum...

Virus666
Oyuncu
02 Temmuz 2006 13:16 %0
Bu arada oyunun hikayesiyle ilgilenenler http://shade-of-terra.blogspot.com/ sitesine bir göz atsın. Gayet sağlam çeviriler var.

Virus666
Oyuncu
18 Kasım 2006 12:51 (18/11/2006, 12:51) %0
Uyan eyyy forum ahalisi... İyicene saldın kendini...

Bilenler anlatsın; nedir bu Orks'un hikayesi?

Eski zamanlarda üstün bir ırk tarafından amacına hizmet ettirilmek yani savaştırılmak üzere yaratıldığı biliniyor. Öyle ki kendi kendine yetebilecek ve her koşulda savaşma azmiyle dolu olacak şekilde oluşturulmuşlar. Ama daha sonra kontrolden çıktıkları ve yaratıcılarını da hakladıkları söylenir.

-Ama kim bu yaratıcılar?
-Bir sürü dedikodu dolaşıyor; Yaratıcıları Old-Ones mı yoksa C'tan lar mı?
-Anlaşıldığı kadarıyla eski isimleri "Krorks". Bu durumda "Brain Boyz" kim oluyor; Old-Ones mı?
-Old-Ones'ı yokeden kimler oluyor; Orks mu?

Anlaşıldığı gibi hatlar epy bi karıştı. Bi el atıverir misiniz?...

WCG 2007'de Warhammer 40000: Dawn of War - Dark Crusade'i görmek istiyorsan gir ve oyla: http://www.worldcybergames.com/poll/poll_game_2007.asp

BloodAngel
Oyuncu
18 Kasım 2006 13:12 %0
virus çüm bildiğimiz tek şey onlar ''mantar''.

baaşka bi bilgim yok ne yazıkki. gerçi ork codexi var elimde ama vallahi adam akıllı okumadım.

Tau Commander
Oyuncu
28 Şubat 2007 16:04 %0
Nie hiçbiriniz Tau' lardan bahsetmiyor (aslında cevabı belli Tau' lar birgün bütün ırklara son verecek ve bunu hepiniz biliyorsunuz) Hiç bir ırk Tau' lara sonveremez bunuda biliyorsunuz ve umarım bana meydan kursunuz...!::::!!!

TiesTorN
Oyuncu
28 Şubat 2007 17:23 %0
Sen çık bir hava al, kendini fazla kaptırmışın bu oyuna

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

DarKDragonnN
Oyuncu
28 Şubat 2007 18:40 %0
alıntı:
Gönderen: Tau Commander
Nie hiçbiriniz Tau' lardan bahsetmiyor (aslında cevabı belli Tau' lar birgün bütün ırklara son verecek ve bunu hepiniz biliyorsunuz) Hiç bir ırk Tau' lara sonveremez bunuda biliyorsunuz ve umarım bana meydan kursunuz...!::::!!!

Meydan okuyorum sana! Kabul ediyormusun ?

Tau Commander
Oyuncu
28 Şubat 2007 20:11 %0
alıntı:
Gönderen: DarKDragonnN

Meydan okuyorum sana! Kabul ediyormusun ?

Kabul ediyorum ama internetten nasıl oynanıcağını bilmiyorum beni yönlendir ondan sonra senle oynayalım.
Birde kusura bakma birileri ile online oyun oynamak için bunu yapmak zorunda kaldım.

TiesTorN
Oyuncu
28 Şubat 2007 21:27 %0
İki arkadaşıda kaybetmişiz

Tau Commander
Oyuncu
28 Şubat 2007 22:38 %0
alıntı:
Gönderen: TiesTorN
İki arkadaşıda kaybetmişiz

Bir günde senimle oynarız ok?

DarKDragonnN
Oyuncu
28 Şubat 2007 22:49 %0
alıntı:

Kabul ediyorum ama internetten nasıl oynanıcağını bilmiyorum beni yönlendir ondan sonra senle oynayalım.
Birde kusura bakma birileri ile online oyun oynamak için bunu yapmak zorunda kaldım.

soyki_soykan@hotmail.com

TiesTorN
Oyuncu
01 Mart 2007 14:27 %0
alıntı:

Bir günde senimle oynarız ok?

Ben standart DOW oynarım, daha ötesi değil. Yada COH

Tau Commander
Oyuncu
01 Mart 2007 15:36 %0
alıntı:
Gönderen: TiesTorN

Ben standart DOW oynarım, daha ötesi değil. Yada COH

Sen bilirsin

Tau Commander
Oyuncu
01 Mart 2007 17:08 %0
alıntı:

Sen bilirsin

Arkadaşlar buyrun hamachi ile dark crusade oynamak isteyenler için
işte adres: tauemp
şifrei: 123456

DarKDragonnN
Oyuncu
02 Mart 2007 23:03 %0
Ben bu ağa gelmem... niye mi ?
Ağ adını beğenmedim

TiesTorN
Oyuncu
03 Mart 2007 11:27 %0
gel gel bende ordayım

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: