Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 03:25 Toplam 56 oyuncu 47 sunucu 310 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Druid -lvl 10

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Şubat 2007 12:54 %0
Ben druid'im lvl 10 olunca 'ayi' oluna biliyomus.Bunun iicn druid trainir quest verdi hepsini yaptim sadece 'Body and heart' diye bir questi yapamadim .Arkdaslar yardim edebilirmiisiniz bu 'body and heart' gorevini nasil yapabilirim yardimci olabilirmisiniz?

pi_trinity
Oyuncu
26 Şubat 2007 13:03 %0
Arama motoru-->Body and heart wow

burda kaybettigin zamana yazık cevabın gelmesi gunler surebilir. ayrıca nette her questin cozumu var

[GX]Bortu

Moderatör
26 Şubat 2007 13:05 %0
thottbot.com

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Şubat 2007 13:48 %0
tamamda thottbottanda baktim anlayamadim belki siz biliyorsunuzdur diiye yazdim .

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
26 Şubat 2007 14:43 %0
trainir la sefa hiç gülceğim yoktu...

Galeon
Oyuncu
26 Şubat 2007 15:17 %0
Auberdine'den çıktıktan sonra sola doğru döndüğünde moonkin mağaraları göreceksin. İlk mağaranın içinde bir taş var o taşın üzerine cenarion moondust döktüğünde Luneclaw denilen ve öldürülmesi kolay olan bir eleman mağaranın dışından içine doğru gelecek. Onu öldürdüğünde quest tamamlanmış oluyor.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

palapiyer
Oyuncu
26 Şubat 2007 23:12 %0
Moonglade'de bi ayı var onla konuşman gerekiyo ama o mu tam bilmiyorum

Galeon
Oyuncu
27 Şubat 2007 11:28 %0
O kısımı yapmış olmalı body and heart questine gelebilmesi için.

I release thee, Go!!

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Şubat 2007 13:25 %0
abi monkin magrasina gittim oradaaki monkin hayvanlarini gecemiyorum ki hepsi yan yana duruyor birine saldiriyorum hepsi birden bana saldiriyor

alıntı:
Gönderen: Galeon
Auberdine'den çıktıktan sonra sola doğru döndüğünde moonkin mağaraları göreceksin. İlk mağaranın içinde bir taş var o taşın üzerine cenarion moondust döktüğünde Luneclaw denilen ve öldürülmesi kolay olan bir eleman mağaranın dışından içine doğru gelecek. Onu öldürdüğünde quest tamamlanmış oluyor.
I release thee, Go!!

Galeon
Oyuncu
28 Şubat 2007 07:54 %0
Vah vah. Bliz'e mail falan atsaydın çekiversinler moonkinleri 2 dakka da questi yap..

I release thee, Go!!

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Şubat 2007 12:50 %0
alıntı:
Gönderen: Galeon
Vah vah. Bliz'e mail falan atsaydın çekiversinler moonkinleri 2 dakka da questi yap..
I release thee, Go!!

banane sen at

dEsIgnstudIE
Oyuncu
28 Şubat 2007 18:07 %0
yardim edicek birini bul kendine

alıntı:
Gönderen: HeLL|^^11Mr.Crab

banane sen at

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
01 Mart 2007 14:51 %0
alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
yardim edicek birini bul kendine
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

bitti gorev cok sagolun .

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: