Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:04 Toplam 250 oyuncu 49 sunucu 1178 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: What is combo?

sbsb
Oyuncu
26 Şubat 2007 15:29 %0
Beyler combo nedir nasıl yapılır?

oakz

Moderatör
26 Şubat 2007 15:42 (26/02/2007, 15:44) %0
Şimdi tam olarak hangi kombodan bahsettiğini bilmiyorumda elimizde isim olarak bir Shock Combo'muz var.

Shock Rifle'ın sag tuşuyla ateş et, giden core'u(topu veya ne dersen) sol tuşla vur. Patlattığın zaman Shock Combo gerçekleşmiş oluyor ve 150+ hasar verebiliyor rakibin pozisyonuna göre.

Diğerleri çok daha komplike ve senin yaratıcılığına kalmış aslında biraz da. Mesela ayak dibine çift roket atıp havada light ile rakibi indirebilirsin. Bunun gibi şeyler de combo olarak adlandırılıyor. Ama bu dediğim burada okuyarak öğrenilecek şey değil, sunuculara gelirsen kendin keşfetmeye başlarsın zaten yavaştan.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

sbsb
Oyuncu
26 Şubat 2007 15:44 %0
abi sen 7/24 online helal olsun bi de bu kalıcıdaki ONS mi ne vardı onu indiriyorum kurulumun yarısında hata veriyo

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
26 Şubat 2007 15:45 %0
alıntı:
Gönderen: `oakz.
Şimdi tam olarak hangi kombodan bahsettiğini bilmiyorumda elimizde isim olarak bir Shock Combo'muz var.
Shock Rifle'ın sag tuşuyla ateş et, giden core'u(topu veya ne dersen) sol tuşla vur. Patlattığın zaman Shock Combo gerçekleşmiş oluyor ve 150+ hasar verebiliyor rakibin pozisyonuna göre.
Diğerleri çok daha komplike ve senin yaratıcılığına kalmış aslında biraz da. Mesela ayak dibine çift roket atıp havada light ile rakibi indirebilirsin. Bunun gibi şeyler de combo olarak adlandırılıyor. Ama bu dediğim burada okuyarak öğrenilecek şey değil, sunuculara gelirsen kendin keşfetmeye başlarsın zaten yavaştan.

önder sen harbi osn öretim üyesi falan oldun a.q sana yakında grafik açıklamalı bi kara tahta lazım olacak

revenge of the time

oakz

Moderatör
26 Şubat 2007 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: sbsb
abi sen 7/24 online :D helal olsun bi de bu kalıcıdaki ONS mi ne vardı onu indiriyorum kurulumun yarısında hata veriyo

Nası bi hata veriyor? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabilirm. Ama öte yandan yüklemen aman aman da şart degil. Sende olmayan bi harita acılırsa kendi otomatikman sunucudan indirmeye başlar. Sadece baş agrısı cekersin biraz:p
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

sbsb
Oyuncu
26 Şubat 2007 15:52 %0
olay tan olarak şöyle
+Full oyunu yükledim
+3355 i halen arıyorum
+comp u yükleyip system in içine attım
+3369 u yükleyince verdiği hata şöyle mesela oyuna girerken çıkan traile tıklayınca geçiyor ya tıklamıyo ama o geçince normal oyun falan ayarlıyabiliyorum

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
26 Şubat 2007 18:13 %0
`oakz.
aga bide o havada yapılan şok kombolardanda bahset yaa onlar çok manyak oluo atıosun zıplıosun sorada vuruosun

adren*
Oyuncu
28 Şubat 2007 11:36 %0
Önder en önemli comboyu unutmuşsun,benim sana uyguladığım comboları bu combolar ut tarihine geçmiştir.Tarafımdan ut ye kazandırılmış pek çok hareket vardır tabi önder bunları çekemediği için bahsetmemiş.Normal karşılıyorum...

oakz

Moderatör
28 Şubat 2007 18:01 %0
alıntı:
Gönderen: adren*
Önder en önemli comboyu unutmuşsun,benim sana uyguladığım comboları bu combolar ut tarihine geçmiştir.Tarafımdan ut ye kazandırılmış pek çok hareket vardır tabi önder bunları çekemediği için bahsetmemiş.Normal karşılıyorum...

ehehehe hatırlatsan biraz:D

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
01 Mart 2007 16:47 %0
aga iyi yere parmak attın
valla öle onlarda başka bi güzellik

sbsb
Oyuncu
02 Mart 2007 15:01 %0
İyi de bu invisible ve adrenalin comboları nasıl yapılıyo?

oakz

Moderatör
02 Mart 2007 16:07 %0
Adrenalin 100 olunca hızlıca aşağıdaki kombinasyonları yap;

Invisible = İki sol, iki sağ

Berserk = İki ileri, iki geri

Speed = Dört ileri

Booster = Dört geri

ESSES...
Oyuncu
09 Mart 2007 15:57 %0
slm millet..
sürekli w=(yukarı ok işreti) +iki kere sol + mose u hafif sağa kırın bu kombinasyon sizi ummadığınız kadar ileri zıplatacaktır.
Her öğlen arası mutlaka ama istisnasız italyanların olduğunu sandığım bermuda cft serverine giriyom, ordan biliyom,
tawfiye ederim, ha cd key istemiyor.

DESPERADO...

RaideN*Master
Oyuncu
17 Mart 2007 21:57 (17/03/2007, 22:01) %0
Selam arkadaşlar yeni üye oldum meraba önce

Ben minigunla dümdüz dalıyorum millete (single oynuyorum henüz ).Pek iyi oynadığımda söylenemez dm yapıyorum kendi çapımda 5-10 kişilik botlarla inhuman zorluğunda sıralamada ortalarda oluyorum(ama öldürdüğüm adam sayısı verdiğim fraglardan fazla).Şöyle bilinen güzel işleyen bi taktik comba vs. falan bilgilendirirseniz sevinirim Oyunda yeniyim sadece minigunla düz dalıyorum xD.Shock rifle la topu atınca topuda vuramıyorum öyle bi yeteneğim var :S şimdiden tşkler

Edit:Önceki mesajlardakilerde güzel taktikler gibi deniycem onları yarın

zincarla
Oyuncu
17 Mart 2007 22:08 (17/03/2007, 22:10) %0
alıntı:
...Ama bu dediğim burada okuyarak öğrenilecek şey değil, sunuculara gelirsen kendin keşfetmeye başlarsın zaten yavaştan.

"xD" :S

oakz

Moderatör
17 Mart 2007 23:34 %0
alıntı:
Gönderen: RaideN*Master
Selam arkadaşlar yeni üye oldum meraba önce :)
Ben minigunla dümdüz dalıyorum millete (single oynuyorum henüz ).Pek iyi oynadığımda söylenemez dm yapıyorum kendi çapımda :) 5-10 kişilik botlarla inhuman zorluğunda sıralamada ortalarda oluyorum(ama öldürdüğüm adam sayısı verdiğim fraglardan fazla).Şöyle bilinen güzel işleyen bi taktik comba vs. falan bilgilendirirseniz sevinirim :) Oyunda yeniyim sadece minigunla düz dalıyorum xD.Shock rifle la topu atınca topuda vuramıyorum öyle bi yeteneğim var :S şimdiden tşkler
Edit:Önceki mesajlardakilerde güzel taktikler gibi deniycem onları yarın :)

sunucuya bekleriz:)

oakz

Moderatör
17 Mart 2007 23:35 %0
alıntı:
Gönderen: zincarla

"xD" :S

xD

Vink0m
Oyuncu
17 Mart 2007 23:43 %0
alıntı:

xD

xD

zincarla
Oyuncu
17 Mart 2007 23:45 (18/03/2007, 00:11) %0
.

mamaraki
Oyuncu
18 Mart 2007 13:13 %0
esses sende hep benim verdiğim iplere giriyosun ama beni hiç görmüyosun!Bide o serverler Macar serveri!

RaideN*Master
Oyuncu
18 Mart 2007 14:28 %0
zincarla valla servera gelmek isterdim ama gelemem neden diye sorarsan olay şöle:

Bizim evde 2 tane pc var biri eski biri sağlam,internet eski olanda neden onda diye sorarsanız ailem (14 yaşındayım :S )izin vermiyo sağlam olanabağlamaya başından ayrılmam diye :S.Anlıycağın durum vahim o yüzden burdan soruyorum.Kesşke servera gelip öğrenebilsem.

RaideN*Master
Oyuncu
20 Mart 2007 23:21 %0
alıntı:
Gönderen: ESSES...
slm millet..
sürekli w=(yukarı ok işreti) +iki kere sol + mose u hafif sağa kırın bu kombinasyon sizi ummadığınız kadar ileri zıplatacaktır.
Her öğlen arası mutlaka ama istisnasız italyanların olduğunu sandığım bermuda cft serverine giriyom, ordan biliyom,
tawfiye ederim, ha cd key istemiyor.
DESPERADO...

bu arada okuyarak öğrenilmesede kafada bi fikir oluşturur deneye deneye bulunur mesela ben bu fazla zıplama olayını görünce öğrendim.tabi servera gelin öyle öğrenin diyosanız (serverdaki oyuncu sayısını arttırmak için) ona bişi diyemem

RaideN*Master
Oyuncu
24 Mart 2007 14:57 %0
minigunla kafaya ateş edince fazladan hasar veriyomuyuz yoksa vücudun dier bölümlerine ateş etmiş gibi mi hasar veriyoruz?

bide siz single oynarsanız dm de hangi zorlukta oynuosunuz?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: