Ben druid'im lvl 10 olunca 'ayi' oluna biliyomus.Bunun iicn druid trainir quest verdi hepsini yaptim sadece 'Body and heart' diye bir questi yapamadim .Arkdaslar yardim edebilirmiisiniz bu 'body and heart' gorevini nasil yapabilirim yardimci olabilirmisiniz?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Auberdine'den çıktıktan sonra sola doğru döndüğünde moonkin mağaraları göreceksin. İlk mağaranın içinde bir taş var o taşın üzerine cenarion moondust döktüğünde Luneclaw denilen ve öldürülmesi kolay olan bir eleman mağaranın dışından içine doğru gelecek. Onu öldürdüğünde quest tamamlanmış oluyor. I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...
abi monkin magrasina gittim oradaaki monkin hayvanlarini gecemiyorum ki hepsi yan yana duruyor birine saldiriyorum hepsi birden bana saldiriyor
alıntı:Gönderen: Galeon
Auberdine'den çıktıktan sonra sola doğru döndüğünde moonkin mağaraları göreceksin. İlk mağaranın içinde bir taş var o taşın üzerine cenarion moondust döktüğünde Luneclaw denilen ve öldürülmesi kolay olan bir eleman mağaranın dışından içine doğru gelecek. Onu öldürdüğünde quest tamamlanmış oluyor.
I release thee, Go!!
alıntı:Gönderen: Galeon
Vah vah. Bliz'e mail falan atsaydın çekiversinler moonkinleri 2 dakka da questi yap..
I release thee, Go!!
alıntı:Gönderen: dEsIgnstudIE
yardim edicek birini bul kendine
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"