Arkadaşlar neredesyse 1 ay oldu BC çıkalı 70'e gelenler bir anlatsınlar neler bekliyor bizi 70'e kadar ve 70'ten sonra. En keyifli bölgeler neresi 60-70 arası. I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...
Nadri'ye sormak lazım. Onun grubu Karazhan'da 2 boss kesti. Bir sorun olmazsa haftaya ben de onlara katılmaya çalışacağım Biraz yavaş kaldığım için ancak 64 olabildim. Gelecek haftadan sonra sorulara her türlü yanıt verebilirim (:
ders etc yüzünden yavaş yavaş gidiyorum . 68 e kadar valla bana en güzel gelen yer nagranttı. en kötüde netherstorm. valla içim daralıyo oraya girince GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
umarim 70 oldugunuzda kafaniza gore bir guild bulursunuz .. benim gibi, guild uyeleri karazhan da kostururken disardan onlari izlemek zorunda kalmazsiniz... ufak ufak migrate zamani geliyor benim icin sanirim. Old Player !!! ... ! ... for ever
valla 2 gün önce söyleseydin bi 15 sack fln vardı ama şimdi char başka servera geçti GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.