| Yazar | Konu: Lost yeniden |
fakirdik

|  | 07 Şubat 2007 16:50 %0 | |
|
evet arkadaşlar bugün büyük gün...sağlam rapid link i bulan arklar burda paylaşırsa eğer bu yasaksa pm den irtibata geçersek çok sevinirim..diziyle ilgili biraz hafıza tazelemek isteyenler için
http://abc.go.com/primetime/lost/index |
| |
|
|

|  | 07 Şubat 2007 17:05 %1 | |
|
Yarın sabaha karşı 06:30 gibi torrentlerde çıkacaktır. Tavsiyem rip gruplarının ilk yayınladığı yer olan Eztv'dir.
http://www.eztvefnet.org/
Rapidshare'de birkaç parçaya bölüneceği için tavsiye etmem. Torrentler her zaman daha sağlam kaynak olacaktır.
Altyazılar için de akşama kadar bekleyebilirsiniz. Ben beklemeden direk izliyorum. Hem İngilizceniz varsa paslanmasın. Türkçe altyazılar ile köreltmeyin bence. Hiç değilse İngilizce altyazı ile izleyin. Konuşmalardan kopmamanızı sağlayacaktır.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
fakirdik

|  | 07 Şubat 2007 17:17 %0 | |
|
eywallah , ya ing paslanmasın derken dizi deki ufak noktaları kaçırmayayım diye yoksa haklısın ing izlemek gerek...ayrıca amerikanın bi eyaletinden bağlanırsan nette canlı olarak da izlenebiliyormuş (ah bi hacker olsam dad ada da da ada)
bu arada torrent ne nası çalışır nedir ya...
alıntı: Gönderen: Tora
Yarın sabaha karşı 06:30 gibi torrentlerde çıkacaktır. Tavsiyem rip gruplarının ilk yayınladığı yer olan Eztv'dir. http://www.eztvefnet.org/
Rapidshare'de birkaç parçaya bölüneceği için tavsiye etmem. Torrentler her zaman daha sağlam kaynak olacaktır.
Altyazılar için de akşama kadar bekleyebilirsiniz. Ben beklemeden direk izliyorum. Hem İngilizceniz varsa paslanmasın. Türkçe altyazılar ile köreltmeyin bence. Hiç değilse İngilizce altyazı ile izleyin. Konuşmalardan kopmamanızı sağlayacaktır.
|
| |

|  | 07 Şubat 2007 17:23 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: M4Rilyn
eywallah , ya ing paslanmasın derken dizi deki ufak noktaları kaçırmayayım diye yoksa haklısın ing izlemek gerek...ayrıca amerikanın bi eyaletinden bağlanırsan nette canlı olarak da izlenebiliyormuş (ah bi hacker olsam dad ada da da ada)
bu arada torrent ne nası çalışır nedir ya...
torrent bir ağdır. Herkes paylaşım içerisindedir. Sadece indirmez, gönderirsiniz de. Tamamen dosyaya sahip insanlar da sadece dosyayo beslerler. İndirmek isteyenler için gönderirler. Bunlara Seeder denir. İndirenlere de Leecher denir. Seedler Leecher'lardan fazla olursa bayağı hızlı indirebilirsiniz. Ayrıca torrentler internet üzerinde .torrent uzantılı dosyalar ile gelir. İçeriğinde dosyanın boyutları, içerdiği dosyalar, izleyici (bağlanacağı torrent ağı) bilgilerini içeren 20-100kb arası bir dosyadır. Bir çeşit kısayol gibidir. Bunu bir torrent programı ile açtığınızda indirmeye başlayabilirsiniz. Tavsiyem uTorrent programıdır.
Dizi ile ilgili olarak da Türkçe altyazılara güvenmeyin. Son zamanlarda arkadaşlar için indirip bakıyorum, bazen tamamen sallıyorlar. Bir de çevirmen diye önemli sitelere upload etmişler. Çok güvenmeyin yani okuduğunuz. İngilizceniz varsa söylenen cümleleri dikkatli dinleyin. Anlamazsanız altyazıya bakın.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
fakirdik

|  | 07 Şubat 2007 17:29 %0 | |
|
saolasın.. ark şu siteyi önerdi tora..ben senin dediin siteyi soledim o da dediki bu senin gönderdiin site gibi 150 tanesini arar..
www.torrent-finder.com |
| |

|  | 07 Şubat 2007 17:59 %0 | |
|
torrentscan.com'u ta tavsiye ederim
isohunt.com
mininova.org
torrentspy.com
demonoid.com gibi arama motorlarından arayabilir.
|
| |

|  | 08 Şubat 2007 08:01 %0 | |
|
Şu an indiriyorum. Bakalım neler olacak. 1s40dk sonra biter.
|
| |
fakirdik

|  | 08 Şubat 2007 12:22 %0 | |
|
Tabi tek temennimiz bu sezonun ilk altı bölümü gibi bizi ufak çapta da olsa hayal kırıklığına uğratmamasıdır.Sıkı takipçilere naçizane bir site önerisi ;
www.yuzsekiz.com
respect my authoritah!
|
| |

|  | 08 Şubat 2007 12:34 %0 | |
|
İzledim...
il 6 bölümdeki durgunluk biraz bozuldu. Güzel bi sondu 
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Şubat 2007 18:29 %0 | |
|
Bende lost'a yeni sardırdım diyebilirim.Kendimi sıkıp hergün en fazla 2 bölümünü izliyorum, $u anda 2.sezon 10.bölümdeyim fakat kabak tadı vermeye ba$ladı.İzleyip görücez ne olacak devamında eheh.
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
. |

|  | 08 Şubat 2007 18:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: syntax
Bende lost'a yeni sardırdım diyebilirim.Kendimi sıkıp hergün en fazla 2 bölümünü izliyorum, $u anda 2.sezon 10.bölümdeyim fakat kabak tadı vermeye ba$ladı.İzleyip görücez ne olacak devamında eheh.
i don't care about his sickly dog... (. Y .)
17'ye kadar sabret. Öyle bir hareket başkayacak ki
Biz arkadaşla oturup ilk sezonun 20 bölümünü sabaha kadar oturarak izlemiştik. Gözlerimiz pörtlemişti.
|
| |
fakirdik

|  | 08 Şubat 2007 18:58 %0 | |
|
| ya ben öküzüm heralde..tora bi yardım et bi rapid link i falan yolla bişey bulamıyorum...torrent olayı çalışmadı ben de |
| |

|  | 11 Şubat 2007 16:05 %0 | |
|
Lost'un son bölümü ile ilgili inanılmaz teoriler ürettim ve az önce ekşi sözlük'te diğer spoiler'larla birlikte belirttim. Bence dharma ve the others olayını %100 çözdüm
teoriyi spoiler'la birlikte okumak isteyenler için
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568558
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568589
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568620
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Şubat 2007 17:38 %0 | |
|
En son 1-6 arasi episode lar vardi , simdi kaca kadar cikti? butun 3.sezon ciktimi ?
See? Thats the hard part ; how can a person introduce himself to public, when he doesn't have any clue 'bout it ? |
| |

|  | 11 Şubat 2007 17:56 %0 | |
|
7. bölüm yayınlandı. 8. bölüm ise 14 şubat günü Amerika'da yayınlanacak. Türkiye saati ile 15 şubat sabaha karşı 06:30 gibi indirilebilir.
Mantık şöyle. 3 sezon'da 6 bölümlük bir giriş yapıldı. Sonra hazırlıklar için ara verildi. Bundan sonra 17 bölüm aralıksız her hafta verilecek. Tekrar haftası ya da ara hafta olmayacak.
|
| |
 Oyuncu |  | 11 Şubat 2007 18:44 %0 | |
|
1. sezonu 'vay be', 2. sezonu 'hmm ilginç', 3. sezonu 'ne adaymış be kardeşim' şeklinde bir dizi.. eger çekilirse 4. sezonu 'oldu başka?', 5. sezonu 'bana da bibuçuk adana', 6. sezonu 'lan akşama halı saha var' şeklinde olacaktır büyük ihtimalle.
2. sezonun sonlarında bu elemanlar yelkenliyle yandan yandan ilerlerken sahilde gördükleri o kocaman ayak benim için bitirdi diziyi açıkcası. İlerki bölümlerde kocaman bi vibrator görürseniz şaşırmayın lol |
| |
| Oyuncu |  | 11 Şubat 2007 20:13 %0 | |
|
Guzel, bu arada 4400 hakkinda bilgin varmi Tora ?
See? Thats the hard part ; how can a person introduce himself to public, when he doesn't have any clue 'bout it ? |
| |

|  | 11 Şubat 2007 20:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: vierc
Guzel, bu arada 4400 hakkinda bilgin varmi Tora ?
See? Thats the hard part ; how can a person introduce himself to public, when he doesn't have any clue 'bout it ?
2007 Haziran'da devam edicek 4. sezonu.
|
| |
fakirdik

|  | 11 Şubat 2007 22:03 %0 | |
|
7. bölüm yayınlandı. 8. bölüm ise 14 şubat günü Amerika'da yayınlanacak. Türkiye saati ile 15 şubat sabaha karşı 06:30 gibi indirilebilir.
Mantık şöyle. 3 sezon'da 6 bölümlük bir giriş yapıldı. Sonra hazırlıklar için ara verildi. Bundan sonra 17 bölüm aralıksız her hafta verilecek. Tekrar haftası ya da ara hafta olmayacak.
16 diye biliyodum ben ama.
respect my authoritah!
|
| |

|  | 11 Şubat 2007 22:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: beeswax.
16 diye biliyodum ben ama.
respect my authoritah!
Olabilir. Bazen bir sezon toplamda 23, bazen 24, bazen 25 bölüme çıkabiliyor.
|
| |
fakirdik

|  | 19 Şubat 2007 03:11 %0 | |
|
helal olsun walla ben şu an 8. bölümü sindirmeye çalışıyorum...
Lost'un son bölümü ile ilgili inanılmaz teoriler ürettim ve az önce ekşi sözlük'te diğer spoiler'larla birlikte belirttim. Bence dharma ve the others olayını %100 çözdüm
teoriyi spoiler'la birlikte okumak isteyenler için http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568558 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568589 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10568620
|
| |
| Yüzbaşı |  | 19 Şubat 2007 08:36 %0 | |
|
cok guzel bı dızı bea
TeRmİnAtÖR
SECMEK SUCSA CEZAM IDAM OLSUN!
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 2007 11:12 (19/02/2007, 11:13) %0 | |
|
bakalım bu bolmde ne olacak. Heroes + Lost güzel 1 eküri oldular  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 2007 11:29 %0 | |
|
Tora madem çözdün bizede anlat neler oluyor bitiyor   
http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
|
| |
fakirdik

|  | 03 Mart 2007 06:25 %0 | |
|
| yok kardeşim 03X07-08-09-10 bi tad alamadım ben... |
| |
| |