| Yazar | Konu: Paraya ihtiyacım var. |
| Binbaşı |  | 23 Ocak 2007 09:54 %0 | |
|
| Çok paraya ihtiyacım var ammo alacak param yok arkadaşlar.Nicim Middleassia jaednar da oynuyorum.Cidden çok ihtiyacım var yüksek lvllli arkadaşlarda 1 gold istiyorum.Lütfen.. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 23 Ocak 2007 14:26 %0 | |
|
pls gimme 30s for a weapon. ?
hi, i need money for some stuff, can u?
heey mate, can you give me 30g for my mount? ill give em back when i...
türünden gelen wisperlardan bunalmı$ biri olarak girdiğim wow forumunda, açılmış bu tarz bir topic görünce baya bir güldüm.
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
| Binbaşı |  | 23 Ocak 2007 14:43 %0 | |
|
| Ahahah biz türküz bea ... |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ocak 2007 17:46 %0 | |
|
Gecenlerde bir Turk beni gormus bi channela girerken, lvl 7ydim o zamanlar, cikardi 4 gold verdi sagolsun hehehe 
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please" |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2007 12:21 (24/01/2007, 12:24) %0 | |
|
MMORPG'lerde en anlamadığım şey birilerinden para istemek. Ha, çok yakın arkadaşındır, belli birkaç amacınız vardır, kasar kasar paylaşırsınız parayı. Ama böyle bir şey yoksa asla para istemem.
Hem kendin para kasarken bir bakarsın yeşil eşya çıkmış, gider AH'de 20s'ye satarsın, başlarda fena olmayan bir para gelir, hem de kimseye zorluk çıkartmamış olursun.
Ek: Bu arada bu güncellemelerden gına geldi. Hiçbir oyuna 4-5 günde bir güncelleme çıktığını görmemiştim, gidip duvarları tekmeleyesim geldi
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!" |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2007 14:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kojiroh
MMORPG'lerde en anlamadığım şey birilerinden para istemek. Ha, çok yakın arkadaşındır, belli birkaç amacınız vardır, kasar kasar paylaşırsınız parayı. Ama böyle bir şey yoksa asla para istemem.
Hem kendin para kasarken bir bakarsın yeşil eşya çıkmış, gider AH'de 20s'ye satarsın, başlarda fena olmayan bir para gelir, hem de kimseye zorluk çıkartmamış olursun.
Ek: Bu arada bu güncellemelerden gına geldi. Hiçbir oyuna 4-5 günde bir güncelleme çıktığını görmemiştim, gidip duvarları tekmeleyesim geldi
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"
dediğin doğru, çıktığından beri oynadığım $u oyunda, arkada$larım hariç, kimseden para istemedim, aldıklarımıda muhakkak geri verdim..Ayrıca sırf bu i$ için 10-12 lvl kasıp dilenenler var, dolayısıyla gelip para isteyene cevap bile vermiyorum.
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
| Binbaşı |  | 24 Ocak 2007 14:49 %0 | |
|
| siz bir humanoid ksersiniz 1 gold alırsınız benim 10 saniye bir canavar kesseniz nolur yane? |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2007 19:30 %0 | |
|
15. seviyeden itibaren yeşil eşya bolluğu yaşadım. İşime yaramayanların fiyatlarına Allakhazam'dan bakıp açık artırmayla(AH'lerden) satıyorum ve hepsinden ortalama 20s alıyorum. Kestiğim 20 yaratığın en az birinden kesin çıktığını varsayarsak, hiç de fena bir para değil. Hem 19241g gibi parala şimdilik ihtiyacım yok.
Üstelik mining aldığın zaman etraftan bulduğun madenleri kazıp, ardından eriterek de iyi paralar yapabilirsin. Örneğin bir bakır külçesi AH'lerde yaklaşık 75s'ye gidiyor. Bu da 20'lik bir paketin 15g'ye alıcı bulabileceği anlamına geliyor. Hadi o kadar olmadı da, 15s'ye sattık diyelim; ki o da 3g para eder.
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!" |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 24 Ocak 2007 21:58 %0 | |
|
Bir at aldık bende kaldı 1g. Ne olacak şimdi? =)
Gölge Olabilmek İçin İlk Önce Madde Olabilmek Lazımdır. Ninjanın İlk Dersi. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2007 22:46 %0 | |
|
mmorpg demek role playing demek. yaşayan bir karakteri oynamak demek. yani yaşayan bir insan olarak siz "hayatımda hiç borç almadım" diyebilir misiniz?
elbette if, orgr önündeki dilencilerden bahsetmiyorum. ama bu arkadaş "ammo için 1 gold" istemiş.
şimdi ammo için 1 golda ihtiyacın varsa alşacagın ammo fiyatından yola cıkarak en az lvl45'sin diyebilirim. level 45 adam da bırak login olup msj yazmayı, bu ekranın yuklenmesi kadar surede zaten 1g yapabilir
ama orjinal forumlar dahil gordugum en samimi ve efsanevi wow topiclerinden biri bu, onu da itiraf edeyim  |
| |
. |
| Binbaşı |  | 25 Ocak 2007 10:11 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: redeemer
mmorpg demek role playing demek. yaşayan bir karakteri oynamak demek. yani yaşayan bir insan olarak siz "hayatımda hiç borç almadım" diyebilir misiniz?
elbette if, orgr önündeki dilencilerden bahsetmiyorum. ama bu arkadaş "ammo için 1 gold" istemiş.
şimdi ammo için 1 golda ihtiyacın varsa alşacagın ammo fiyatından yola cıkarak en az lvl45'sin diyebilirim. level 45 adam da bırak login olup msj yazmayı, bu ekranın yuklenmesi kadar surede zaten 1g yapabilir
ama orjinal forumlar dahil gordugum en samimi ve efsanevi wow topiclerinden biri bu, onu da itiraf edeyim
Sen niye bu kadar çok mantığını kullanmaya çalışıyorsun.Ammo alacak param yok derken ammo almak için değil.Orda düştüğüm durumu yazıyorum.Oyuna yeni başladım bir türk verdi sağolsun bende bilmeden parayı stablede harcamışım.Sabah baktığımda 1 altınım kalmıştı.Sonra kullanamadığım eşya aldım kullanırım düşüncesi ile.O parayıda tükettim.Sonra yeni karakter açtım.Para sıkıntısı çekiyorum. |
| |

|  | 04 Şubat 2007 13:12 (04/02/2007, 13:12) %0 | |
|
İlk levellardaysanız düşen yeşil eşyaları Auction House'da satışa çıkarın sakın vendor'lara satmayın. Onların 3 gümüş vereceği aleti 40 gümüşe satabilirsiniz mesela. Ben Yeni başladım oyuna. Level 21 karakterim sırf Auction sayesinde şu an 13 altına sahip. Normalde düşen eşyaları vendorlara satarak bu kadar biriktirmek hafta boyunca 20 saat oynamayı gerektirir sanırım. 3-5 gümüş fiyatına sata sata altın yapmak inanılmaz güç olacaktır. Auction House çok işinizi görür. Biraz arama yapın, satacağınız eşyanın ne kadar edebileceğini zaten anlarsınız.
Not : Level 60'larda3500 altına sahip tipler de var tabi. İlk levellardaki bir karakterin fazla altını olması zor zaten.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
 Moderatör |  | 04 Şubat 2007 16:17 %0 | |
|
Tora senidemi kaybettik 
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 2007 16:33 %0 | |
|
| ucan mount a 6k gitti.. bana para demeyin lutfen. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Şubat 2007 01:35 %0 | |
|
Rekor benim
Lvl 11 Dranei Hunter Suan yaklaşik 30-40g var He diceksiniz ana charadan aktardin
Evet ana chardan aktardim ama sadece 1g peki sonra naptim
Bazi adamlar var 29g itemi gidiyo 2*3 g koyuyo (mesela) sonra o itemi aliyorum 29g a koyuyorum gercekten cok işe yariyo deneyin  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Şubat 2007 11:27 %0 | |
|
Hiç para sorunum olmadı,olmaz da heralde mining FTW 59da 900g vardı 60ta mount aldım sabah 3g vardı akşam 90g oldu.Ertesi gün bi SFK farmladım dagger düştü 180g a sattım (twink dagger [Assasin's Blade] lvl19 dagger)
hala dünya kadar param var... Meslek almadın mı sen? Skinnig, Mining vs?20tane light leather satsan paran olur... Kolaya kaçmayın learn 2 play... |
| |
 Moderatör |  | 08 Şubat 2007 11:59 %0 | |
|
alt char kasıyorum (warrior) lvl 36 da mount aldım 39 dayım 40 olunca traini de alcam para hazır (fazlasıda var) üstelik alt char oldugu için paso bg fln yapıyom (zevk işi) ahdan işime yarayan birçok mavi item aldım. diyeceğim oki parayı dert etmeyin düzgün mesleklerle toplanır.
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Şubat 2007 23:10 %0 | |
|
| Bende jaednar serverindayim eger hordesan wisp. at yardımcı olayim ismim Dion. Yanlis anlama ama arkadaslarin soyledikleri cok dogru bende bugune kadar kimseden 1s bile almis degilim armorumu tamirettirecek paramin olmadigi gunleri hatirliyorum gunlerce gittim elemental fire farmladim ozamanlar 10 tanesi 5g ediyordu lvlim 45 50 arasiydi. sanada tavsiyem mesleklerini kullan hic bisey yapamiyorsan git skinner ol baskalarinin kesitigi moblari skinlersin. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Şubat 2007 14:22 (13/02/2007, 14:24) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Djinas
Rekor benim
Lvl 11 Dranei Hunter Suan yaklaşik 30-40g var He diceksiniz ana charadan aktardin
Evet ana chardan aktardim ama sadece 1g peki sonra naptim
Bazi adamlar var 29g itemi gidiyo 2*3 g koyuyo (mesela) sonra o itemi aliyorum 29g a koyuyorum gercekten cok işe yariyo deneyin
yok abı sende degıl rekor. bak işte rekor budur: http://nihilum.co.uk/image/157/ |
| |
| Binbaşı |  | 13 Şubat 2007 17:40 %0 | |
|
Paraya ihtiyacı olan varmı?
Lvl 26 yım 30 gol yaptım.İsteyen olursa bir kaç copper verebilirim.
Yer:Lüks berber Mağazası"Kırıktarak"
x:Selamın aleyküm ne kadar saç tıraşı.
y:30 YTL efendim.
x:Bütün saçlarmı??
y::- | |
| |
| Oyuncu |  | 14 Şubat 2007 11:38 %0 | |
|
Paranı sakla bence sonra yine senden mount alıcam paraya ihtiyacım var-2 başlığı altında bir topic görmeyelim 
I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...
|
| |
| Binbaşı |  | 14 Şubat 2007 11:55 %0 | |
|
Galleon sen ş jaednarda oynayan benimle dalga geçmeye çalışan ve ben sert çıkışınca guildden atan şahıs değilmisin?
5 g versene...
Noldu guild dağıldımı?
alıntı: Gönderen: Galeon
Paranı sakla bence sonra yine senden mount alıcam paraya ihtiyacım var-2 başlığı altında bir topic görmeyelim
I release thee, Go!!
Yer:Lüks berber Mağazası"Kırıktarak"
x:Selamın aleyküm ne kadar saç tıraşı.
y:30 YTL efendim.
x:Bütün saçlarmı??
y::- | |
| |
| Oyuncu |  | 16 Şubat 2007 13:42 %0 | |
|
Hayır o deilim forumları okursan hangi serverda olduğumu görürsün ayrıyetten oyunda da benimle böyle konuşsaydın senle dalga geçmeye çalışmaz direk geçerdim. Yardımcı olabilirim belki diye yazmıştım paranı saklamanı ama anladığım kadarıyla alabilecek kapasitede değilsin o yüzden boşver savur paranı sen.
ps: git başkasından dilen 5g'ni de. Lüzumsuz yere sana 5g verip WoW hayatını uzatmaya niyetim yok ayrıyetten nick'im okuyabiliyorsan Galeon..
I release thee, Go!!
|
| |
| Binbaşı |  | 19 Şubat 2007 10:03 %0 | |
|
evet.2 gün önce 30 g vardı dmeiştim bu 2 gün sonra 40 a çıktı.Online oyunlarda tecrübesiz değilim.Paramı nasıl saklamam gerektiğini biliyorum.İhtiyacım dışında hiç bir şey almam.
Ben o 5g yi şaka maksadıyla yazmıştım.
alıntı: Gönderen: Galeon
Hayır o deilim forumları okursan hangi serverda olduğumu görürsün ayrıyetten oyunda da benimle böyle konuşsaydın senle dalga geçmeye çalışmaz direk geçerdim. Yardımcı olabilirim belki diye yazmıştım paranı saklamanı ama anladığım kadarıyla alabilecek kapasitede değilsin o yüzden boşver savur paranı sen.
ps: git başkasından dilen 5g'ni de. Lüzumsuz yere sana 5g verip WoW hayatını uzatmaya niyetim yok ayrıyetten nick'im okuyabiliyorsan Galeon..
I release thee, Go!!
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 2007 14:17 %0 | |
|
Ok forumlarda yazdığımız yazılarda ifadelerimiz belli olmadığı için mümkün mertebe ya da vs kullanıyoruz şaka yaptığımıza zaman onların amacı bu. Yazdığın yazıyı ifadesiz görünce şaka yaptığını anlayamadım. Neyse çok önemli de deil 
I release thee, Go!!
|
| |
| |