Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 05:53 Toplam 17 oyuncu 47 sunucu 220 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Age of 3 osmanlı

sabri99
Oyuncu
29 Ağustos 2006 22:22 %0
age of 3 te osmanlı devletinin ana binasından sürekli işçi çıkıyo bunu nasıl durdurabiliriz

efe93
Oyuncu
02 Eylül 2006 20:54 %0
abi bak belki iyi anlatamam ama single pilayer dedikten sonra üst ten 2 ciye bas 4 tane seçenek çıkıyor bende 3 mü 4 mü ne oların birinden gir orda secenekler var kurcala ben bile yukleyeli 3 saat oldu buldum kurcalamak gerek

Condemned
Yarbay
Yarbay
15 Eylül 2006 09:52 %2
sürekli işçi çıkması iyi değil mi ekonomin güçlü olur
bunda age of 2 deki gibi kişi sayısı sınırlı da değil zaten

^7|pd|^2System32
Oyuncu
18 Eylül 2006 23:30 %0
alıntı:
Gönderen: kohe

heh zuhahaha kahkeh kahkeh zar zurt güzel dedin komaya girdim

linkinbizkit
Oyuncu
20 Eylül 2006 17:31 %0
iş osmanlıya falan gelince hep s.bokdan yapıolar hep

kanuni94
Oyuncu
29 Eylül 2006 21:46 %0
abiler o osmanlı devletinin özel yanı bende hiç sevmedim ama araştırınca öğrendim fakat bi güzel yanı var paran hiç gitmiyo sorun falan yok

dogustan katil
Oyuncu
03 Ekim 2006 17:29 %0
agalar ben burdayeniyim bişi bilmiyom oyunları nasıl indiricez

goo_khan
Binbaşı
Binbaşı
04 Ekim 2006 17:09 %0
alıntı:
Gönderen: sabri99
age of 3 te osmanlı devletinin ana binasından sürekli işçi çıkıyo bunu nasıl durdurabiliriz

onları bi tarafa toplayıp düşmanın üstüne yolluyoruz.. tmm hemem ölüyolar ama asker askerdir.. gerçekte de böyle yürümüyo mu işler??

urkqsrk
Oyuncu
05 Ekim 2006 23:43 %0
abiler a3 işci kntrolünü camiden ayarlanıyo ilk basta 25 , 45 .70en son 99 işçigaliba

BlueLife
Oyuncu
04 Kasım 2006 13:02 %0
alıntı:
Gönderen: ^^22Skorpion

ama aga dur durak bilmiyo bu sürekli çıkıyo buna ne popilation ne çalıştıracak yer dayanır

BlueLife
Oyuncu
04 Kasım 2006 13:05 %0
alıntı:
Gönderen: urkqsrk
abiler a3 işci kntrolünü camiden ayarlanıyo ilk basta 25 , 45 .70en son 99 işçigaliba

hayır hayır hayır sen bütün çıkan işçileri yollarsan hem saflık etmiş olursun hemde kendini riske atmış olursun ne kadar işçi kaybedersen o kadar işçi yeniden gelir

kohe
Oyuncu
04 Kasım 2006 15:27 (04/11/2006, 15:29) %0
alıntı:
Gönderen:skorpion

Gönderen: ^^22Skorpion

bilader bişi dicem...
bu Osmanlıdan işçi çıkıyo... ii hoş ama çok zaman alıyo çıkması bea...
uraştırıyo adamı...
bide cami yapıyon onlan uraşıyon yoq tanzimat yok Galata Tower Diskrit ne haltsa...
Ula onu çıkarana kadar 2-3 tane amele çıkıyo baska milletten oynayan adamlarda (ing fran alm felan...)
sahit oldum ben...

engin54
Oyuncu
04 Kasım 2006 20:54 %0
yaaa burda oyun nasıl oynanıyo bi bilgi veri,n yaaa

seref73
Oyuncu
18 Kasım 2006 17:03 %0
yav burda nasıl oyun oynıyazzz bılen yokmuuu yoksa herkes bızım gıbı soruyormu sadece

kohe
Oyuncu
18 Kasım 2006 18:06 (18/11/2006, 21:51) %0
bak bilader simdi hamachiden nası oynıcanızı anlatacam...
-eğer elinizdeki AoE III oyunu korsan ise,
en başta oyunu yükleyin...

crak'li korsan oyununuz var ise veya daha önceden bir update craki yapmışsanız yeni Update'i kurabilmek için ilk olarak bu craki geri almak gerekiyor... Bunun için oyunun 1.CD'sinde Age Of Empires III klasöründeki age3.exe dosyasını, oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu Age Of Empires III klasörüne kopyalayacaksınız.Eğer CD elinizde yoksa alttaki linkden orjinal age3.exe dosyasını indirebilirsiniz.

age3.exe (Orjinal)
http://rapidshare.de/files/6698016/age3.rar.html
Açılan sayfada en alttaki Free butonuna bastıkdan sonra asıl indirme linki açılacakdır

Bundan sonra crakden ebediyen kurtulmak için Daemon aracını kullanacağız, böylece her update sonrasında craki geri alma durumunda kalmazsınız.Daemon aracını altaki linke tıklayarak indiriyoruz.

DAEMON Tools 4.00
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=Download&id=81

programı kurdukdan sonra oyunun cdsiz çalışması ve Daemon için gerekli olan mcz-aoe3mi.zip dosyasını indireceğiz, bunu alttaki adresten bulabilirsiniz...

mcz-aoe3mi.iso
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_age_of_empires_3.shtml
Açılan sayfada "Age of Empires 3 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image" yazısına tıklayın, sonrasında yönlendirildiğiniz yerdeki "File Archive [681 KB]" yazısına tıklayın. açılan popup penceresinden uygun bir indirme linkine tıklayıp download edin. sonuçta "mcz-aoe3mi.zip" dosyasını indirmeniz gerekiyor.

indirdikten sonra bu dosyayı herhangi bir klasöre açın...sonrasında görev çubuğunun sağ tarafındaki Daemon'nun simgesine sağ tıklıyoruz, Virtual CD/DVD-ROM ya gelip boş bir device seçiyoruz ve Mount image'e tıklıyoruz...

açılan gözat penceresinden indirip açtığımız klasördeki mcz-aoe3mi.iso dosyasını seçiyor ve tamam diyoruz. Şimdi craksiz ve cd istemeyen bir Age Of Empires 3'e sahipsiniz.Artık sorunsuzca update kurabilirsiniz.

Update kurulumu

Oyun ana menüsünden Help and Tools butonuna tıklayın ordan Update Game'e tıklayın... yeni update net üzerinden bilgisayarınıza inmeye başlayacaktır.

Update indirmesi bittikden sonra bir uyarı gelecek (oyunun kapanıp updatenin kurulmasıyla ilgili) buna OK diyin,böylece oyun kapanacak ve update kurulum ekranı gelecek, update kendiliğinden kurulacaktır.
update tamam.

Şimdi internet üzerinden oynamamızı sağlayacak Hamachi programını kurup sunuculara gireceğiz...

İlk önce Sanal networklere bağlanmanızı (veya Sanal Network kurabilmeyi) sağlayan Hamachi adlı ücretsiz ve türkçe desteğide olan bu programı indiriyoruz..

Hamachi (Türkçe Versiyon) - Boyut: 634 KB
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr.exe
Kurulumda ekstradan bişey yapmanıza gerek yok, direk ileri ileri diyip kurulumu tamamlayın

Programı çalıştırın
Bir Nick belirledikten sonra sol alt köşedeki butona basın ve bağlanın.Buton yeşil renk ise "bağlı" demektir.

Sonra sağ alt tarafdaki iki butondan soldakine tıklayın ve " Var olan ağa bağlan " seçeneğini seçin

Bi ağ adı yaz üst kısıma alta da o ağın şifresi yazılacak şifreyi ağ sahibinden örenebilirsin.
Bin tane hamachi ağı ve şifresi var sen biraz buralarda takıl bulursun.

sonra oyunu aç Multiplayer>LAN bölümünden bi oyuna gir oke?

kohe
Oyuncu
20 Kasım 2006 18:13 (20/11/2006, 18:15) %0
orda olayı deamon toolsdan yapcaanı anlatmış ztn ama pek bisi farketmiyo ben virtual drive den yaptım olay aynı yani CD'deki lazım olan dosyaları;-her daim oyun oynamak istediğinizde Cd takmak yerine- o lazım olan dosyaları sanal diske atıp oynamak istediğinizde Insert DIsk yapmak.

kohe
Oyuncu
21 Kasım 2006 18:55 %0
alıntı:
Gönderen: beterböcek
kohe aoe3 twc i biliyon oynamıyon mu? yeni bir heycan..

alacam bkle daha dur...
sn bna oyn hakkında blgi wersene nası bişi hangi ırklar var yeni olaraktan?hngi kızıldereli ıkları war mesela iroquois warmı çok seviom onu ben

BlueLife
Oyuncu
09 Aralık 2006 14:14 %0
alıntı:
Gönderen: urkqsrk

çok doğru cami den reform yapıyosun 25 45 öle gidiyo çok işçi çıkarmak istemiyorsanız camiye dokunmayacaksınız

yesilbereli__
Oyuncu
31 Aralık 2006 15:51 %0
abicim osmanlının age 3 de özelliği işçileri parasızdır.otomatik çıkar onları durdurazmazsın.ama hepsini dellersin

BlueLife
Oyuncu
11 Şubat 2007 19:38 (11/02/2007, 19:39) %0
alıntı:
Gönderen: yesilbereli__
abicim osmanlının age 3 de özelliği işçileri parasızdır.otomatik çıkar onları durdurazmazsın.ama hepsini dellersin

ne otomatiki makinelimi bu camiden yapıyon işi ne kadar istersen o kadar 25 ten 45 e 99 a kadar gidiyodu sanırsam bu arada delerim demişsin ne kadar delersen del o gene çıkar

efe93
Oyuncu
02 Eylül 2007 00:13 %0
abi o cıkıo ben hizli işaat şifresi yazıom hepsi cıkıo caliştiriom nekadar oldurursen okdar bastan gelio yani ama işe yariolar

pesimistboyy
Oyuncu
02 Eylül 2007 12:53 %0
kardeşler ya size bi şey sorcam bu online oyunları nerden oynuyonuz link varsa banada atın ben bu siteye yeni üye oldumda

nikimbu
Oyuncu
02 Eylül 2007 16:04 (02/09/2007, 16:06) %0
alıntı:
Gönderen: pesimistboyy
kardeşler ya size bi şey sorcam bu online oyunları nerden oynuyonuz link varsa banada atın ben bu siteye yeni üye oldumda

1- aoc oynayacaksan:
a) www.igzones.com sitesinden
b) veya www.gamepark.eu sitesinden
c) veya hamaçi programı kurup (www.hamachi.cc adresinden indirebilirsin) buraya tekrar gelip ağ adresi sorarak.

2- age3 oynayacaksan:
a) oyunun orjinal ise kendi serverinden.
b) veya yukardaki c maddesinden.

3- aoe nin diğer oyunlarını 1. maddenin bütün şıklarından

oynayabilirsin.

MeSeSa
Oyuncu
06 Eylül 2007 18:30 %0
Arkadaşlar galiba 98-99 tane otomatik çıkıo ama çağı ilk çağda oynarsanız kontrollü bi şekilde çıkarabilirsiniz ama hızlı inşaat şifresini yazın 10 tanesini çalıştırın gerisini savaştırın şahane oluyo

yunus7594
Oyuncu
06 Mayıs 19:09 %0
bence sürekli ev yap o zaman iş halloluyo

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: