evet arkadaşlar bugünden itibaren indirmiş bulunmaktayım.haraketlerin bini bir para.sizinle burada paylaşmak isterdim ama inannın hiç bişey anlamassınız.videoları seyretmeniz gerekiyo.yaklaşık 200 e yakın haraket var.
dvd de genel olarak 5 tane başlık var.Bunlar coaching manuel (burada pes 6 nın tüm haraketleri videolarla ve gerekli tuş kombinasyonları verilerek anlatılıyor.Buradaki haraketlerin bir çoğunu ben şahsen bilmiyordum) secret moves(adı üstünde gizli haraketler.burada 3 ana başlık altında gizli haraketler yer almakta)situation guide(bu bölüm benim çok hoşuma gitti.bu bölümde size bir posizyon veriliyor.ve bu pozisyonda yapmanız gereken alternatif haraketler tek tek gösteriliyor.bu oyunda kendimizi geliştirmemiz için çok yararlı olacak.beautiful goals(güzel gollerin olduğu bölüm)interview(pes6 yı yapan baş mühendis ile roportaj)
şimdi dvdnin boyutunu nasıl küçültebilirim diye çalışmalarım var.neyse hazır yazmaya başlamışken sizlerle bir kaç haraket paylaşayım...
adamınıza ara pas attınız.adamınız koşuyor.ama açıyı kayıp ettiniz.bu durumda tüm yön tuşlarına basılı iken r1 e bastığınızda adam topa vuracak gibi yapıyor ve topun üstünden atlayarak topu önüne alacak şekilde deminki koştuğu yöne ters dönüyor.
adamınız ceza sahasında adamınıza pas attınız top adama ulaşmadan önce kısa pas ve şut tuşuna basılı kaldığınızda adamınız ayağıyla topu kaldırıyor ve tekrar şuta bastığınızda zamp diye kaleya bombalıyor.gerçektren bu yolla çok şık goller atılabilir.
eğer kornellerde r2 tuşuna basılı şekilde vuruşu yaparsanız adamınız topu uzak kaleye doğru atıyor.
sağ analogu aşaığı yukarı yaptığınızda adamınız rakibin üstünden topu atarak geçiyor.
arkadaşlar daha bi çok haraket var.düşünün bir firikik atışının bile 18 varklı haraketi var.dvdnin elinize geçmesi için yardımlarım olabilir. msn adresim erdemyildirim75@hatmail.com saygılarımla....