Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 21:22 Toplam 229 oyuncu 50 sunucu 910 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nerde eski jk2 ciler? jedıknıght nerdesin????

Ramiro Cruz
Oyuncu
09 Ocak 2007 21:23 %0
arkadaşlar ben multiplayer oynuyorum JK 2'yi ama avaturk ne oluyor? ondan nasıl mp oynanıyor?

MSN:mdkuru@hotmail.com

weakk
Red Army Fraction

13 Ocak 2007 00:23 %0
alıntı:
Gönderen: manfred.
Umarım bir yenisini daha üretmeyi düşünürde Lucas Arts bizde böyle güzel vakit geçirebildiğimiz yeni bir oyuna kavuşuruz...
SquirreL

Aha Squ Selam Squ görüşmeyeli uzun süre oldu
[BVB]Sneaky
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Blueheron
Oyuncu
28 Ocak 2007 10:43 (28/01/2007, 10:46) %0
Selamlar
Snn zamanından beri jedi serisini oynarım, tanıyan bilir beni. Uzun zamandır Ja oynamayı bırakmıştım, bir arkadaşın isteği üzerine tekrar yükledim ve tesadüfen bir türk clan server'ı buldum. Su anda orada oynayan yaklasık 20 kisi var.
oynasana.com'dan bahsettim ve eğer tekrardan bir server açılırsa orada oynayacaklarını bahsettiler.

Farkındayım boş duran devamlı sıfır çeken serverlar var. Eğer bunlardan birisi jedi academy için ayrılırsa o serverdaki arkadaşları buraya kanalize ederiz, hem sanane avatürk zamanından eski dostlarımızı da tekrardan görebiliriz.

Oynasana.com yetkilileri eğer bu mesajı okuyorsaniz lütfen boş duran serverlarınızdan birini JAcademy'ye ayırmayı bir düşünün. İsterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.

Teşekkürler

not: Şu anda oynadığım Türk server DoA clan server. Ffa mapleri oluyor. 120-150 ping alıyoruz. İrtibat için msn: ilkhanislak@hotmail.com

^Hz^legolas_x
Oyuncu
28 Ocak 2007 23:54 %0
Çok güzel günlerdi o JK zamanı.. Oynasana'da bi JA yada JK2 serveri açılırsa muhteşem olur.. Çok özledim walla..

[M]asters [O]f the [A]ces
[H]ell [Z]one (hazreti deil :) )

Rainarc
Oyuncu
31 Ocak 2007 12:16 %0
Bikere şöyle bi durum var Oynasana veya X bir portal'ın Jedi Knight Server'ı açması pek bi getiri sağlamaz çünkü aktif player bulunmamakta aktif'i geçtim Pasif bir player kitlesi bile bulunmamakta neredeyse.

Jedi Knight türkiye platformuna onca şey kazandırdık belki Duel Clan maçları formatı, Duel taktik araştırmaları şu bu.

Jedi knight güzeldi. Çok net ve açık bir şekilde şu an eski ortam toplansın (ki imkansız bişey) oynamama gibi bir terbiyesizlikte bulunmam..

Fakat dediğim gibi hiç bir oyun portalı bu konudan herhangi birşey bekleyemediğini bile bile gidipte jk sunucusu açmaz.

Jedi knight benim gerçekten çocukluktan çıkıp gençliğe giriş dönemimde 15-19 yaş arasında benle oldu. kavga ettim, ailemin reklamını yaptım. Adam döwdüm gidip. Kurtlar Vadisi : Jedi Knight bölümünde baş rol oynadım. Sidik yarışına girdim. 3 ay oynamadığım dönemde bile En iyi Benim diye kendimi reklam ettim (gerçi hep demişimdir 1 ay aralıksız oyniyim hiç bir şekilde rakip tnımam die )

Şaka bi yana güzeldi. Zevkliydi. Herşeyin bir bitiş noktası vardır. Bitti Sağlıcakla kal Jedi Knight

RltrM - Tenchu

Blueheron
Oyuncu
31 Ocak 2007 13:44 (31/01/2007, 17:52) %0
Sen farkında olmadan herşeyi kestirip atıyorsun. Aktif oyuncu kitlesi var, ne zaman girsem 10+ türk oyuncu bahsettiğim serverda oynuyor ve güzel de bir ortam var. Eğer ben bu potansiyeli görmeseydim buraya gelip fol yok yumurta yokken böyle bir mesaj atmazdım. Ben hayallerimden bahsetmiyorum, her servera girdiğimde orayi doldurmuş bulduğum, 180-200 pingde canı sıkılan türk oyunculardan bahsediyorum. Eğer şu anki server düzgün pingli bir server olsa kalkıp Oynasana.com'dan böyle bir talepte bulunmazdım.

Zamanında bu community'ye olan katkıların için teşekkürler ama oluşturmaya çalıştığımız şeyi baltalama.

berking
Oyuncu
31 Ocak 2007 18:13 %0
Açıkçası 3. sınıf olduğum için bu sene(eğitim&öğretim) hiç JA oynamamıştım taki finallerden sıkılıp, bi 'giriyim bakayım' diyenedek. Dün rastgele seçtiğim bi serverda Blueheron'a rastladım vs vs... Bu oyun ölmedi çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip sadece bu oyuncular dağınık ve düzensiz. Eğer bir şekilde bir community oluşturulursa insanlar burada toplanabilir ve böylece serverın açılması hiçte zor olmaz. Ben hala inaktif sayılabilecek bir oyuncuyum ama bu benim arada bir oyuna girmeme engel değil... Neyse yine ister istemez kendime dönüyorum eheh... Demekistediğim bu insanlar bir şekilde birbirleri ile zaten iletişimde (gördüğüm kadarıyla) DOA denilen o uyuz ötesi server da buluşuyorlar genelde ve eğer bura da güzel bir serverımız olsaydı ve bunu onlara söyleseydik kesinlikle buraya gelmeyi tercih ediceklerdir. Eski nesil JA güzeldi ama yeninesili de yok saymak... bu bize yakışmaz.

weakk
Red Army Fraction

02 Şubat 2007 09:22 %0
alıntı:

Fakat dediğim gibi hiç bir oyun portalı bu konudan herhangi birşey bekleyemediğini bile bile gidipte jk sunucusu açmaz.
Jedi knight benim gerçekten çocukluktan çıkıp gençliğe giriş dönemimde 15-19 yaş arasında benle oldu. kavga ettim, ailemin reklamını yaptım. Adam döwdüm gidip. Kurtlar Vadisi : Jedi Knight bölümünde baş rol oynadım. Sidik yarışına girdim. 3 ay oynamadığım dönemde bile En iyi Benim diye kendimi reklam ettim (gerçi hep demişimdir 1 ay aralıksız oyniyim hiç bir şekilde rakip tnımam die )

Gerçektende güzel yaptın Cem

Şaka bi yana güzeldi. Zevkliydi. Herşeyin bir bitiş noktası vardır. Bitti Sağlıcakla kal Jedi Knight
RltrM - Tenchu

Belki daha uzasaydı bu kadar özlemiycektik.Bu kadar değeri olmuycaktı bu ortamın.Biz küçük görünümlü büyük bi aileydik.Güzel olan şey çabuk bitermiş.Bizimkide çabuk bitti.Belkide gerçekten doğrusu çabuk bitmesiydi.Tadı damağımızda kaldı

Yukarıda arkadaşımız bazı serverları savunmuş.Gerçekten girmek isterim.Ama eski tadı vericeğini sanmam.Hatırladığımız güzel şeyler üzerine çok tatsız gelir,eski tadı vermez.Anıları mahvetmek istemediğim için girmiyorum aslında.Hatırladığım,özlediğim gibi kalmasını yeğeliyorum.Belki eskiden kardeş gibi olduğum,real'dada görüştüğüm insanların değişip eskisi gibi olamıycağımdanda korkarım.Örnek olarak(sadece örnek yanlış anlaşılmasın),ben Cem'i yani Rltrm'i gerçekten çok severdim,çokta iyi anlaşırdık.potaya bakmadan basketleriyle ünlüdür Şimdi ben Cem'le tekrar oynarken atışsam veya bi sorun yaşasak,anıların ne anlamı kaldı...

Umarım tam olarak bu konu hakkındaki duygularımı iyi dile getirmişimdir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Blueheron
Oyuncu
03 Şubat 2007 17:03 (03/02/2007, 17:05) %0
Size illa gelin oynayin demedik, şu anda oynamakta olan oyuncularin daha iyi şartlara kavuşabilmeleri için oynasana.com'dan bir talepte bulunduk. Şu anda boş duran serverlarının bir tanesini çevirseler onlara herhangi bir zararı olmayacak.

Hali hazırda mevcut olan bazı serverları savunmuş demişsin, bir daha oku mesajlarımı. Almanya'dan kiralanan 150-200 pingli, laglı, losslu bir sunucudan bahsediyorum, 'desteklemiyorum'. Tersine adam gibi oynayamadığımızı söylüyorum. Desteklenecek güzel bir sunucu olsa, güzel ping alsak zaten oynasana'dan server talebinde bulunmazdık.

Tekrar diyorum, ben eski ortami yaratmaya çalışmıyorum, istesem de olmaz zaten. Benim istediğim şu anda oynamakta olan oyuncular için birşeyler yapmak.

alıntı:
Gönderen: berking
Eski nesil JA güzeldi ama yeninesili de yok saymak... bu bize yakışmaz.

weakk
Red Army Fraction

05 Şubat 2007 15:30 %0
alıntı:
Gönderen: Blueheron
Size illa gelin oynayin demedik, şu anda oynamakta olan oyuncularin daha iyi şartlara kavuşabilmeleri için oynasana.com'dan bir talepte bulunduk. Şu anda boş duran serverlarının bir tanesini çevirseler onlara herhangi bir zararı olmayacak.
Hali hazırda mevcut olan bazı serverları savunmuş demişsin, bir daha oku mesajlarımı. Almanya'dan kiralanan 150-200 pingli, laglı, losslu bir sunucudan bahsediyorum, 'desteklemiyorum'. Tersine adam gibi oynayamadığımızı söylüyorum. Desteklenecek güzel bir sunucu olsa, güzel ping alsak zaten oynasana'dan server talebinde bulunmazdık.
Tekrar diyorum, ben eski ortami yaratmaya çalışmıyorum, istesem de olmaz zaten. Benim istediğim şu anda oynamakta olan oyuncular için birşeyler yapmak.

Sen beni yanlış anladın dostum.Benim amacım fikirlerin hakkında eleştiri yapmak deil sadece duygularımı dile getirmekti.Zaten diyorumki öle bi ortam tekrar yaratılırsa gelir bende oynarım.

Kata
Oyuncu
25 Şubat 2007 18:47 %0
Vay be 2004 senesinde askerdeyken 1 mesaj atmıstım tahminimden cok mesaj gelmiş. Gözlerim yaşardı valla. Hey gidi gunler. Neydi o jk2 partileri. Ben RD klalnındaydım. Slasher, jedi knight nerelerdesiniz??

*HaRveY*
Oyuncu
28 Şubat 2007 13:44 %0
kimsecikler kalmadı

Bırak ya...!!

ostrich
Oyuncu
11 Mart 2007 23:14 %0

ziplayan_kestane
Oyuncu
29 Mayıs 2007 02:53 %0

ostrich
Oyuncu
31 Mayıs 2007 07:20 (31/05/2007, 07:21) %0
eee

ostrich
Oyuncu
31 Mayıs 2007 07:22 (03/06/2007, 09:11) %0
jk2 kaldığı yerden devam

-Jedi-Knight-
Oyuncu
06 Temmuz 2007 08:54 %0
selamın aleyküm

I am a JEDI !

heheh amma özledim bu lafı eskileride hala buralarda görmek güzel be

Jando
Oyuncu
06 Temmuz 2007 19:30 %0
Temmuz'u stajla geçiriyorum.Üniversite işin yanında hiç kalıyor doğal olarak(9 saatten fazla aynı büroda 30 gün durunca daha iyi anlayacam,sınavlardan hemen sonra işe başlamakta koyuyor ya).Herkese selamlar.

ostrich
Oyuncu
07 Temmuz 2007 01:03 (16/09/2007, 20:51) %0
hadi gelinde keselim birbirimizi yeniden

tiLi
Oyuncu
07 Temmuz 2007 12:17 (07/07/2007, 12:17) %0
hadi keselim de 250 pingle lolda güzel olmuyo o iş. jk2 için konuşuyorum

ostrich
Oyuncu
08 Temmuz 2007 04:49 (14/07/2007, 13:06) %0
:)

4U
Başçavuş
Başçavuş
16 Eylül 2007 18:36 %0

Nerde eski jk2 ciler? jedıknıght nerdesin????

Burdayim

ostrich
Oyuncu
16 Eylül 2007 20:54 (04/12/2007, 16:08) %0
sdf sen kimsin

jka oynamak isteyenler 212.175.238.73:21000 , 84.244.184.97:29075 veya 88.250.216.84:21000 adresine gelebilir türkler orada sürekli

Vsync
Without Any Frontiers

30 Kasım 2007 10:34 %0
durun hele bi /VoJ/ yapılansın bak neler olcak 6. senesine girdik yapılanmanın =)

MetaM
Oyuncu
04 Aralık 2007 03:13 %0
Günün birinde jk2 yazıp bu forumları bulacagım aklıma gelmezdi.
Ben MetaM jk2 ilk çıktıgından beri hastası oldugum ve sanane sitesi kapanana kadar oynadıgım daha sonrasındada bıraktıgım fakat bu yaşıma gelmiş olmama rağmen hala özlemini duydugum ilk ve tek oyun.

Neler yapmamıştıkki eskiler varsa bilir bi klan kurmuştum adını unuttum ama oyunda adamınızı iyi kullanıyorsanız değişik hareketler yapıyorsunuz berak dance falan gibi bu şekilde bile bi klan kurmuştuk o kadar çok server vardıki boş servera geçer herkez hareket yapardı hala fotografları durur bi keresinde neredyde 15 kişi birbirinin üstüne çıkmıştı ve fotoraflamıştık.

Samurai klanındaydım ondan önceleride başka klanlarda ama net hatırladıgım Samuraiydi çünkü en iyi jk2 klanıydı

Ne cd si kaldı ne bişeyi hatta şu an bu forum aktifmi onu bile bilmiyorum ama burda insanları görünce hemen üye olup yazayim dedim..

Saygılar..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: