Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 05:49 Toplam 17 oyuncu 47 sunucu 215 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wow'u bırakın!

redeemer
Oyuncu
24 Ocak 2007 23:01 (24/01/2007, 23:08) %0
1. hiç bir muhteşem oyun daha 2. senesi hatta 1. senesi dolmadan "expansion expansion" diye ağlaşarak sıkılarak bekleyen oyunculara sahip değildir. yani wow bırakın iyi bir oyun olmayı, az sıkıcı kategorisinde bir oyun bile değildir.
2. daha 1. senesinde "bırakanların" olduğu başka bir blizzard oyunu var mı?
3. wow, 4 tuşla oynanır.
4. eğitimli bir şempanze end game'de -bazı classlarla- kahramanca ve ustaca oynayabilir aynı sekansta tuşlara basarak.
5. karakteriniz özel değildir.
6. pve yaparken, bilin ki mmorpg oynamıyorsunuz, çünkü mmorpg role playing demektir ve aynı anda en az 1 milyon kişiyle aynı tuşa, aynı anda basıyor olmak role playing değil, koşullu reflekstir.
7. bir rakip faction gorup saldırılmadığı anda world of WARcraft biter, farmcraft başlar.
8. bu oyun arkadaşlarınızdan cok, kulaklıktan gelen seslere koşullanmanızı sağlar. pavlov bu deneyi yarım yuzyıl once yaptı. ding sesinden sonra 1 ve 2 tuşlarına basın.
9. ne sizin isminiz, ne de karakterinizin ismi onemli degildir. yoksunuzdur cunku, server, elektrik, internet vs yoksa.
10. toplamda 740+ lvl oynamış bir oyuncu 10. maddede daha yazılabilecek yuzlerce madde oldugunu dusunerek wow'u bırakma nedenlerinizi sıralamaktan vazgeciyorsa bir bildigi vardır

bırakın.

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
25 Ocak 2007 09:10 %0
ya kardesim istemessen oynamassin ama biz oynuoyoruz ve mutluyuz

Galeon
Oyuncu
25 Ocak 2007 09:32 %0
Redeemer wow'u özlemiş

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
25 Ocak 2007 10:08 (25/01/2007, 10:29) %0
alıntı:
Gönderen: redeemer
1. hiç bir muhteşem oyun daha 2. senesi hatta 1. senesi dolmadan "expansion expansion" diye ağlaşarak sıkılarak bekleyen oyunculara sahip değildir. yani wow bırakın iyi bir oyun olmayı, az sıkıcı kategorisinde bir oyun bile değildir.
3. wow, 4 tuşla oynanır.
4. eğitimli bir şempanze end game'de -bazı classlarla- kahramanca ve ustaca oynayabilir aynı sekansta tuşlara basarak.
6. pve yaparken, bilin ki mmorpg oynamıyorsunuz, çünkü mmorpg role playing demektir ve aynı anda en az 1 milyon kişiyle aynı tuşa, aynı anda basıyor olmak role playing değil, koşullu reflekstir.
7. bir rakip faction gorup saldırılmadığı anda world of WARcraft biter, farmcraft başlar.
8. bu oyun arkadaşlarınızdan cok, kulaklıktan gelen seslere koşullanmanızı sağlar. pavlov bu deneyi yarım yuzyıl once yaptı. ding sesinden sonra 1 ve 2 tuşlarına basın.
9. ne sizin isminiz, ne de karakterinizin ismi onemli degildir. yoksunuzdur cunku, server, elektrik, internet vs yoksa.
10. toplamda 740+ lvl oynamış bir oyuncu 10. maddede daha yazılabilecek yuzlerce madde oldugunu dusunerek wow'u bırakma nedenlerinizi sıralamaktan vazgeciyorsa bir bildigi vardır
bırakın.

Ustam aslında bir bakıma haklısın.Şu aynı anda milyonlarca aynı tuş meselesi.Hangi oyunda basılmıyor?Eğer herkesle aynı tuşa basmak istemiyorsan configure controller..Cod2 oynuyoruz.Serverda yeri geliyor 250 kişi oluyor.250 kişi aynı tuşa basmıyormu.Oyun dünyası böyle abicim.

Arma...
Oyuncu
25 Ocak 2007 10:31 %0
alıntı:
3. wow, 4 tuşla oynanır.
bırakın.

7. Madde süper

syntax
Oyuncu
25 Ocak 2007 10:58 %0
senin gibi dü$ündüğüm anlarda oyuna 2,3 ay ara veriyorum, sonra oynamak daha zevkli geliyor.bir müddet oynadıktan sonra oyun monotonla$mı$ hissi yaratıyor bende, tadında bırakmak lazım.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

Galeon
Oyuncu
25 Ocak 2007 11:22 (25/01/2007, 11:24) %0
Zatn benim en çok katıldığım madde bu battlegrounds bir arkadaşın da dediği üzere "pvp'yi diriltmedi, pvp'yi öldürdü". Madem bu oyunun türü MMORPG PVP'yi arcade bi şekilde yapmanın manası yok. (burada "manası yok"; anlamsız kelimesini ifade eder, oom deil ). Ben o günlere tam yetişemesem de if'in önünde toplanmış 50-60 kadar binekli zat uc ya da orgr'a baskına giderken (ya da horde tarafı için tam tersi) eminim çok daha fazla eğleniyorlardı. En azından ben Tarren Mill SouthShore savaşlarında çok eğleniyordum çünkü olay level dengesi ya da rep ile kazanabileceğin itemlar deil territory'ni korumaktı. Neyse bu sebepten dolayı ben sadece PVP'den soğudum ancak oyundan deil. Halen büyük keyifle oynuyorum ve uzunca bir süre daha oynayacağımı düşünüyorum..

alıntı:
Gönderen: Arma...

7. Madde süper

I release thee, Go!!

Arma...
Oyuncu
25 Ocak 2007 16:13 %0
Valla pvp şu an yok gibi bişey. Eski sistemle baskınlara gitsek daha iyi. 1.5 aydır hiç oynamıyom. Bc de almadım. Şimdilik almayacam gibi görünüyo. Belki mola sonrası dönüş keyifli olur.

redeemer
Oyuncu
25 Ocak 2007 20:22 %0
alıntı:
Gönderen: Galeon
Redeemer wow'u özlemiş
I release thee, Go!!

hehe, tabi ki özledim. ama hayatımı daha fazla özlemişim

oyun oynayacak adam için daha iyi oyun yok şu aralar, kabul.

ama saatlerce suren farmlar, honor system(?), bgler, 5 dakkalık combat icin 5 saat mat toplamak vsvs. anlatmak istedigim su: wow'un 2 tuşlu aptal ve sıkıcı kısımları toplamı, tüm oyun suresinin en az %90'ı.

tekrar ediyorum: HİÇBİR blizzard oyunu bu kadar erken expansiona mecbur olmadı, sıkılanlar yuzunden, ustelik her ayki eklemelere ragmen.

bunca senedir bir blizzard oyununu 1 senede bırakan kimseyi de ne gordum ne duydum. wow'da çok.

özledim tabi wow'u, ama gunde 3-5 saat takılınabilecek oyun degil, hamallığı çok. bir oyun olarak zevk vermek icin karsılıgında sizden cok sey istiyor.
ciddiyim, bırakabiliyorsanız bırakın.
wow'un aldıgı, verdiginden kat kat daha fazla

Galeon
Oyuncu
26 Ocak 2007 09:33 %0
Tabi redeemer'ın söylediklerinde haklılık payı var. mesela ben fazla vakit ayıramayacağım için guildimden çıktım - ki kalabalık bir serverda rouge olaraktan sağlam bir guild bulmak ne kadar zordur bilirsiniz - Ancak bana halen keyif veriyor ve en önemlisi halen ET'den ultimadan beraber oynadağım arkadaşlarımla beraber oynamam. Aynı keyfi aldığım sürece devam edeceğim ama artık hiçbirşey için acelem yok 2 ay sonra 70 olmuşum, üzerimdeki elbiseler yemyeşilmiş, flying mountlar tepeme hacet etmiş ne gam

I release thee, Go!!

adren*
Oyuncu
26 Ocak 2007 10:41 (26/01/2007, 10:43) %0
Aynen katılıyorum,aceleye gerek yok zevk alarak gezerek tozarak oynamak lazım bu oyunu.TBC cıktı adamın biri bot gibi kastı 28 saat içinde lvl 70 oldu,olduda noldu şimdi nabacak her allahın günü saatlerce dungeonmu? insan ondan bile bıkar...

Herşeyin en iyisine ulaştığında bu oyun biter o yüzden yavaş olmak lazım

Bide oyuna ayrılan zaman önemli bence günde 8 10 saat oynarsan tabiki bıkarsın sıkılırsın şahsen en fazla 4 saat fln oynuyorum ve şuan gerçekten zevk alıyorum.İçimdeki bu his yok olana kadarda devam edicem

More control... More action... More adrenaline
Himura Kenshin FUN

dEsIgnstudIE
Oyuncu
26 Ocak 2007 16:27 %0
iyi de bu oyunu nasil oynadiginiza da bakar.
eger ya ben Naxx a giricem, Tier3 topluycam vs. (Expansion cikmadan once) diye oynarsaniz, factionlarin rewardlarini alicam diye kasarsaniz tabiki zevk vermez oyun.
Ben mesela ilk karakterimle 60a geldim ve karakterde sadece birkac tane epic item vardi, hepsi MCden olmak uzere. Ama ben orda cildirmiyordum hergun MC/BWL/ONY/ZG yapiyim da epiclerimi aliyim diye, cok daha fazla zevk vereni raidde ben oldugumda bossu ilk defa indirmek olmustur. Zaten oyunu farmcraft olarak algilarsak zevk vermedigi bir gercek...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
26 Ocak 2007 16:29 (26/01/2007, 16:29) %0
Yanlis bilmiyorsam Stormreaver serverinda lvl 70 Dreanei Shaman varmis.
ben atlamak istiyorum camdan asagi..

alıntı:
Gönderen: adren*
Aynen katılıyorum,aceleye gerek yok zevk alarak gezerek tozarak oynamak lazım bu oyunu.TBC cıktı adamın biri bot gibi kastı 28 saat içinde lvl 70 oldu,olduda noldu şimdi nabacak her allahın günü saatlerce dungeonmu? insan ondan bile bıkar...
Herşeyin en iyisine ulaştığında bu oyun biter o yüzden yavaş olmak lazım
Bide oyuna ayrılan zaman önemli bence günde 8 10 saat oynarsan tabiki bıkarsın sıkılırsın şahsen en fazla 4 saat fln oynuyorum ve şuan gerçekten zevk alıyorum.İçimdeki bu his yok olana kadarda devam edicem
Himura Kenshin FUN

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

adren*
Oyuncu
27 Ocak 2007 10:11 %0
lvl 70 draenei shaman OMG! o_O :S

Himura Kenshin FAN

[GX]Bortu

Moderatör
27 Ocak 2007 22:37 %0
Bizim serverda da lvl 70 bloodelf pally var

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

n2o
Oyuncu
27 Ocak 2007 22:43 %0
"yuh" demekten baska bisey diyesim gelmiyor valla..

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
29 Ocak 2007 09:59 %0
alıntı:
Gönderen: adren*
lvl 70 draenei shaman OMG! o_O :S
Himura Kenshin FAN

Ne çabuk be abi.Ne anlamı kaldıki pırt diye 70 oluyorsun.Ben sindire sindire oynuyorum.Şuan CoD2 ve WoW ikilemesi beni acayip cezbediyor.Mütiş zaman geçiriyorum.

"NosferaT"
Oyuncu
03 Şubat 2007 09:51 %0
Askerlik bitsin.. paladini özledim.. bide burning crusade ohh miss..

Palantis.com Web Based Online Strateji&Rpg

Cinnamon
Oyuncu
05 Şubat 2007 16:04 %0
Oyunu kasım ayında aldım lvl 30 um. Yavaş yavaş eğlene geze toza iyi gidiyor. Sizin dediğiniz gibi girip kassam bende hemen lvl 60 olurum. Bu oynun sorunu lvl 60 a çabuk gelinmesi.

Şimdii nedir bu uynun sorunu. Diablo oynadınız mı? Çoğunuz oynamışsınızdır. Bu diablo çok basit görüntüsü tek tuşla oynanması gibi özellikleriyle wow a yaklaşamaz. Fakat Diabloda bir anda 15 adamın arasına dalıp çıktıktan sonra yerdeki leşlerin kanlarını görmek. İşte bu zevki wow ve re mez...

Oyuna bi başladım diablo gibi defiasların kucağına attım kendimi. Bi de ne göreyim 1 kişiysen başta sadce 1 kişi kesebiliyosun. Katliam yapmadıktan sonra nerede bunun zevki.

Mesela lvl 30 um ileride böle bir büyü varmıdır bilmem. Ama bir anda sadece bir kişiye büyü gönderebiliyorum. Diğerini void hallediyor.

Evet buldummm yazıyı yazarken düşünüyodum diablo neden bu kadar zevkli diye sonunda buldum. Dablo labirentlerden oluşan bölümleri var. Bir sonraki adımda karşınıza ne çıkacağını bilmiyorsunuz. Eğer ölürseniz altınlarınız expiniz gidecek diye yusuf yusuf oynuyorsunuz. Wow da ölmek hammallıktan başka bişey değil git cesetini kurtar. Baalin minionlarını beklerken 3,5 atıyosunuz. İşte böle bişey siz daha iyi tanımlarsınız.

Belkide lvl 60 olduğumda herşey daha eğlenceli olacak bilemiyorum.

overLD
Oyuncu
05 Şubat 2007 16:21 %0
Vek'nilash ta oynuyorum, Curse Guildi'nde (bildiğiniz curse-gaming) lvl70 paladin gördüm, yaklaşık 1 hafta önceydi. Vardiyalarla oynuyorlar heralde.

aka overload.

overLD
Oyuncu
05 Şubat 2007 16:26 %0
Bu arada Starcraft ve Starcraft: Brood War arasında yaklaşık 7 ay fark var.

Starcraft 1 nisan 1998 de ABD'de çıkıyor,
BW ise 30 kasım 1998 de.

aka overload.

Dion
Oyuncu
09 Şubat 2007 23:44 %0
alıntı:
3. wow, 4 tuşla oynanır.
bırakın.

Soru 1 SUan dunyada seninle ayni anda kac kisi nefes aliyor biliyormusun?
Soru 2 Sen su icerken belki 10.000 kisi daha su iciyor.
bu sorulari uzattikca uzatabiliriz ozman yasamaktandami vazgecmek lazim. bu bi hobidir bos vakit degerlendirmek icindir zevk almak icindir yanlis anlasilmak istemem artniyetli olarak yazmiyorum ama begenmiyorsan oynamazsin.

redeemer
Oyuncu
10 Şubat 2007 18:56 (10/02/2007, 19:09) %0
alıntı:
Gönderen: Dion

Soru 1 SUan dunyada seninle ayni anda kac kisi nefes aliyor biliyormusun?
Soru 2 Sen su icerken belki 10.000 kisi daha su iciyor.
bu sorulari uzattikca uzatabiliriz ozman yasamaktandami vazgecmek lazim. bu bi hobidir bos vakit degerlendirmek icindir zevk almak icindir yanlis anlasilmak istemem artniyetli olarak yazmiyorum ama begenmiyorsan oynamazsin.

"bırakın" diye başlık açtıysam bu tavsiye niteligindedir. "begenmezsen oynamazsın" tepkisinden ote kendi kendinize sormanız gerekenler icin iyi niyetle yazılmıstır.

aslında tam olarak benim soylemek istedigimi soylemissin. oyun nedir? neden oyun oynarız? eglence, zevk, adrenalin, boş vakit degerlendirme vsvs?

hepiniz hayatlarınızda, okulda ders dinliyorsunuz, wow'da raid leader'ı; işe gidersiniz, sıkılsanız da çatlasanız da çalışmak zorundasınızdır, buyuk raidlere baslamadan once saatlerce sıkıcı farm yapmak gibi; dolmuş sırası beklersiniz mesela bg sırası beklemek gibi; sosyal cevrenizle iyi gecinmeniz gerekir hayatta, guildinizdeki gıcık tiplere tahammül gosterdiğiniz gibi; sadık arkadaslarınız vardır, beraber quest cozdukleriniz gibi; yaptıgınız aksiyonların sonuclarını az cok kestirebilirsiniz, wow dropları gibi; hayatta cok buyuk surprizler olmaz, aynı wow'daki gibi, bazı anlar cok sıradan gecer, aynı instance'ı 3546. kez farmlamak gibi vsvs...

yani wow adlı oyun tum sevinçleri, can sıkıntıları, beklemeleri bekletilmeleri, toplamaları, satmaları ile gercek yasama gereginden fazla benziyor. cevremde abartmadan oynayabilenini gormedigim icin yazdım bunları. wow'u "oyun" olarak bırakmak cok zor ve oynayan cogu kisi onu yaşamı haline getiriyor, cunku dedigim gibi yasamda olan her sey bir oyunda "olmaması" gerektigi kadar var.

ama iyi bir "oyun" yasamınızda size mutluluk veren bir guzellik olmalı, onun yerini her yonuyle doldurabilecek bir sey olmamalı. yani "zevk alıyoruz" diyorsunuz, ben eu'ya gelmeden 1 sene once us-beta'da basladıydım ben de zevk aldım ama sonra farkettim ki "lan ben normal hayatta da aynı şeyleri yapıyorum, neden gozlerimi, midemi, akcigerlerimi, beynimi aynı sandalyede eskiteyim?"

demem o ki, wow'u bir oyun olarak gorebiliyor, sınırlarını cizebiliyorsanız (ki cogumuz icin gecerli degil maalesef) su an oynanabilecek en guzel oyun, kabul. ama wow'u yaşamı haline getirmek uzere olan milyonlarca kişiden biriyseniz, tek tavsiyem: vazgecin.

gercegi varken sanalda "tıpa tıp" aynı seyleri yasamayı secmeyin. emin olun, yaşamın dropları, wow'un droplarından daha fazla surpriz dolu

ps. ha, wow'u oyun olarak bırakabilenler için degil tabi yazdıklarım, kimsenin alınmasına gerek yok. sadece o kritik eşikteki bir kaç kişi için abi tavsiyesi. ben de oyun olarak bırakamadığım için tümden bıraktım. zor oldu ama değdi

[GX]Bortu

Moderatör
10 Şubat 2007 20:54 %0
valla bende bi ara çok kaptırdım diye 2-3 aylık ara verdim. şimdi günde bi kaç saatten fazla olmuyor zaten olamıyor istesede. çünkü sıkıntı veriyor aynı şeyleri 3534 kere yapmak.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Arma...
Oyuncu
11 Şubat 2007 08:56 %0
Şu an bende wow oynamıyorum. Bc almadım. Ama almayı düşünüyorum. Çünkü doya doya oynayıp zevkini çıkaramadım. Pc m iyi olmadığı için oyunun ne olduğunu o kadar iyi çözemedim. Şimdi asıl tadını çıkarmak istiyorum. Günde 3-4 saatten fazla oynamayacağım için hayatımda bir tehdit olarak görmüyorum. Yalnız pvp si hoşuma gitmiyor. Pve kascam raid di carttı curttu.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: