Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 06:31 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 224 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ben geldimmm (tsk<albay)

Komutan87
Oyuncu
20 Ocak 2007 22:22 %0
Selam arkadaşlar... TSK<2197 adını hatırlayamadım yaw orgenerale demişsin ki 15 saat nette kalan adam üniversiteye girdiyse falan demişsin ben de Marmaradayım yani lütfen Zaten Eski üyelerden bi arkadaş geri toplamaya başlamış TSK'yı. TSK'ya girişe üniversiteli olma şartı mı getirsek acaba Lisede olanlara da ÖSS yi kazanma şartı. 1 adet kimlik fotokopisiyle ÖSS sonuç belgesi falan Haydi bakalım aslanlar NS de toplanalım TSK'yı yeni açan arkadaşta beni çok duygulandırdı. Erkan(orgeneral) böyle böyle deyince işte dedim içimden boşuna kasmamışız okadar???

Eee diğer arkadaşlar klanlar yokmu ben bi TWP üyesi gördüm [CKY], zT, falan nerdeler TWP-Crudge nerelerde Direwolf, Loveisdead, Lord_Dragon nerelerde !3RT klanı nerde Destroy, CooLMaN nerde. Ben Coolman e bi mesaj atayım NS 2 çıkınca gelir o da ok? Hadi bakalım millet toplanın...

xorgeneralx
Oyuncu
20 Ocak 2007 22:42 %0
kanka nd zamanalrı unutlmaz o eskı oyunculardan gerıye kımse kalmadı galıb aam ben sahsen ns2 yı beklyıorum Orgeneral nıckıyle gerı donucem ns yı ozledım gozumde tutuyo askere gıtsemnde oradan oynarım a.q

Komutan87
Oyuncu
20 Ocak 2007 22:47 %0
Sana askerde ne oyunlar oynatacaklar... he hele bi git de

xorgeneralx
Oyuncu
20 Ocak 2007 22:55 %0
Yav dur zaten gotume bı ates dusmus sende bu atese bsonsun dıye benzınmı dokuyosun ne yapıyosun ınsan moral verır askerdeyken komutan soruyomus savas tecruben varmı oooo az alıen oldurmedım ben.Onos kestım bıcakla komutanım .Komutan 'Lan su delıyı sıkmeden alın buradan'

Komutan87
Oyuncu
21 Ocak 2007 20:13 %0
Komutanla kafa bulursan cezasını ne sen sor ne ben söyliim

Olm burda kimse yok yazan falan yok tık yok ortamda nasıl toplancak NS ciler?

paranoyak.
Oyuncu
21 Ocak 2007 22:57 %0
ne guzel gunlerdi be okulda hala nsyi canlandırıyorum kafamda 1 toparlanma vaktikdir.. eski klanlar vay bea hatırlattıgın için sagol

TiesTorN
Oyuncu
24 Ocak 2007 12:30 %0
NS'nin eski haline gelmesi için asıl gereken source motoruyla bir NS yapılması gerekliliği bence, HL1 motoru gölgede kaldı artık

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

maxx75
Oyuncu
11 Haziran 2007 11:06 %0
ahaha bu tsk eski tsk ise ekleyin beni bakalım guur_khan@hotmail.com ben sürekli oynadım ns yi
şimdi yeni bir makina alıyorum bağlantı falan 4 güne kadar geri dönerim ha eski tsk ya göre
zlu bu arada sayı ekli benim msn de herif doktor oldu be o buluşma denemesinde bana erkek güzeli diyen çocuk helal olsun valla

Vsync
Without Any Frontiers

17 Haziran 2007 06:31 (17/06/2007, 06:32) %0
TWP dağıldı BRT klan bile değildi saydığın isimlerin hepsi NS yi 1-2 yıldır oynamıyor.Geriye kalan 5-6 eski oyuncu (TWP ve WAF klanlarından) yabancı serverlarda oynuyor.Eski TWP üyesi 2189 yabancı bir klanın yöneticilerinden biri ve kendi serverları var genelde ordayız.ABLE.ns klanının serverında 1 eski oyuncu ve 4 yeni oyuncuyla WAF hala aktif bir NS klanı sayılır onun haricinde başka hiç türk klan kalmadı.

WAF>Khanjar
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Strider|TwP
Oyuncu
17 Haziran 2007 14:01 (18/06/2007, 16:27) %0
okullar da kapandı, doldurun artık şu serveri T _ T ns oynayan arkadaşlarım olsa, ben uğraşıcam ama yok yok yok. twp tagini hala zevkle taşıyorum ama klan, inaktiflikten de öte fpsleri bırakmış durumda. forum sitemiz kapatıldı, portal da sanırım açıldığından beri güncellenmiyor. klan üyelerinin bir kısmı multiplayer bağlamında aktif olarak sadece wow oynuyorlar. 2 yıldır twp'den ns'de görebildiklerim sadece sayı ve yimmasabi. sayının daha önce kurduğu community de çok dayanmaya çalıştı ama ilgisizlik nedeniyle kapanmak zorunda kaldı. şimdi able.ns'de yönetici konumunda. ava ve nitro serverları kapandıktan sonra açılan bahsettiğim serverlar da maalesef geniş bir kitleye ulaşamadı. şimdiki oynasana serverının durumu daha da vahim. un var yağ var şeker var, helva yapan yok. hey gidi günler hey demekten başka elimden birşey gelmemesine üzülüyorum. servera girip beklemekten başka yapabileceğim birşey yok ve bunu yaptığımda da gelen olmuyor. sadece bir sefer genelde able'da oynayan yimmasabi geldi ve o kadar beklememden sonra bir de onla beraber yaklaşık 1 saat bekledik, yine gelen olmadı. oof of...

Kurt_Austin
Oyuncu
25 Haziran 2007 16:02 %0
mmorpg lerden FPS e yatay geçis düsünüyorym Age of Conan çıkana kadar . Elf orc, tauren kıçı görmekten sıkıldım artık

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: