Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 14:37 Toplam 112 oyuncu 49 sunucu 831 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Wow ödeme chaosu

Asellus
Oyuncu
21 Ocak 2007 12:24 %0
Arkadaslar yaklaşık çıktığı süreden beri wow oynamaktayım birkaç ay önce de örjinal serverlara başlama fırsatı buldum fakat 1 aylık bedava oynama suresı bittiğinden beri wow oynayamıyorum kendime visa electron card çıkarmama rağmen sanırım teknik bir problemden dolayı kartımı kabul etmiyor ailemden kredi kartı isyemeyeceğim için yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum pre-paid cardların ülkemizde olmadığını biliyorum fakat bunları yut dışından getirtme olanağımız var mı bilmiyorum sad_warlock@hotmail.com adresim yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum wowsuz kalmamanız dileğiyle.

RazoRBlades
Oyuncu
21 Ocak 2007 12:53 %0
electron kartlar SADECE ülkemizde kullanılamıyor, zamanında bende yaşamıştım bu sorunu. banka kartı olmaktna öteye geçemiyor oysa dünyanın her yerinde hesabındaki parayı kullanabildiğin bir kart o. game prepaid yada visa kart tan baska seçeneğin yok

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

Galeon
Oyuncu
21 Ocak 2007 18:48 %0
prepaid cardlar Turkiye'de bulunuyor. Perpaid cardlar icin Aral web sitesini ziyaret edebilirsin.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â