Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 02:51 Toplam 65 oyuncu 48 sunucu 421 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni başlayanlar ve geliştirmek isteyenler için strateji paylaşım bölümü.

mSv.myzrael
Oyuncu
23 Aralık 2006 01:05 %0
Selamlar, böyle bi topic açtığınız için teşekkürlerimi edeyim, sonrasında dalayım sonu gelmez sorunlara (ud'im bu arada):

1. Terenas'ta warden/dh oynayan elflere kar$ı direk harrass'a gitsemde dk'mı üzmekten ba$ka bisey yapamadıgımı ke$fettim. Ne önerirsiniz (bende creep mi yapmalıyım, crypt once atıp 3-4 ghoulumla mı gitmeliyim vs)?

2. vs orc'ta ghoul'a dönen ud dünyasına ben de uydum, fakat TC wave alırsa zorlanıyorum(chainwave ftw). Wave'i görünce fiend mi dönmeliyim, yoksa ghoul'a devam edip mass heal-scroll mu almalıyım?

3. vs orc'ta lt'de bm alıp orta giden orc'a karsı, harrass'e mi gitmeliyim, fe mi denemeliyim (ya da burrowkill)?

4. vs hu'da (lt/ei gibi maplerde) cok cabuk biriken gryphonlara cozum bulamıyorum(knight+gry+gyro+am mk pala). t2 de cıkmaya basladıgım fiendler yetersiz oluyor, tek tek focusta direk ölüyorlar, önde durucak unitlere ihtiyacım var, abo yapsam hiç dayanmaz, bu konuda da yardımlarınızı esirgemeyiniz efenim.

Saygılar, sevgiler..

P.S: Bazı sorularda sunu mu yapayım bunu mu seklinde sordum ama her türlü cevaba açıgım yani, soramadım diger türlü ondan ^^.

Bu.iMpeRiaL
Oyuncu
23 Aralık 2006 03:53 %0
alıntı:
Gönderen: mSv.myzrael
1. Terenas'ta warden/dh oynayan elflere kar$ı direk harrass'a gitsemde dk'mı üzmekten ba$ka bisey yapamadıgımı ke$fettim. Ne önerirsiniz (bende creep mi yapmalıyım, crypt once atıp 3-4 ghoulumla mı gitmeliyim vs)?

warden a karşı terenasta 1.si direk sadece dk ile kesinlikle gitme çok saçma oluyo ss yiye yiye geri dönüyo.crypt yine önce atıp dk çıktıgı gibi alttaki mal priestleri kesip sonra iskeletle falan beraber goblini kesip lvl2 olup yine gohulları toplayıp gitmek en mantıklısı bence.bunun sebebi şu, warden a karşı lvl2 dk ile lvl1 dk çok fark ediyo. eğer warden sürekli heroya ss atıp abanıyosa death pact açıp iskeletler üzerinde kullanarak çok iyi bi avantaj elde edebilirsin. baktın böyle bi durum yok unholy aura açıp yine aynı hızda koşan gohullar ve archerlar arasında gohullarına hız avantajı saglayarak archerların kaçmamasını sağlayabilirsin. Sonuç olarak warden oynayan adam goblini aowla sen dk çıktıgı gibi gitsen de gitmesen de kesmiş olacak. sen erken giderek bunu engelleyemediğin gibi ss yiyen dk nı geri kaçırmak zorunda kalacaksın. neyse level2 olmanın üstünlügü ile elf hiçbi şekilde base dışarısında combat yapamaz o sırada. base içinde avantaj saglayabileceksen girebilirsin ama çok zorlamaya gerek yok. baktın giremiosun kontrollu bir şekilde avantajı yakaladıgın gibi adamın shopunu ve diğer creeplerini hızlıca keserek çok büyük bir creep avantajı elde edebilirsin. tabi bu arada tier2 basmış olacaksın.buradaki ani kritik kararlar tamamen tecrübeye bağlı(adamın baseine girilirmi girilmezmi creepe girilirmi girilmezmi ne zaman geri dönülür gibi...)

Bu.HeRO
Oyuncu
23 Aralık 2006 15:18 %0
alıntı:
Gönderen: mSv.myzrael

Benim tavsiyem fast altar zigu başla vs human gibi, elf taverna oynucaksa dk ile direk harras a gidiceksin. Dh/Warden oynucaksa creep yapıcaksın. 2. zigurattan sonra 2. crypti at tier1 de, 3. zigu da at sonra. 40 pop ghoul abanıcaksın 2 rax tan. lvl2 Auralı dk ve fazla ghoul avantajınla adamı base ine kapatıp onun creeplerini kesebilirsin.

Sonra basıcaksın tier2 ye. Tier2 de 2 ye lich ve mass garg basıcaksın. 50 popu geçme, 1 obsiden bas heal için. Elf dryadlar birikince exp alırsa zorlama sende al 2-3 Spirt towerı ayrık şekilde at expine. Exp alsanda almasanda elfe karşı kuracağın en iyi force 12 garg ve abom/dest. Elfte dryad çoksa abom, claw çoksa dest i fazla basıcaksın. 12 garg abomlar öne gelince 4 kat güçlenir, ince bir micro olayı var, gargları farklı bi gruba alıcaksın, pandanın olmadıgı taraftan sokucaksın dryadları kesiceksin, panda onlara koşunca etrafta dolaştırıp öbür taraftan saldırtcaksın dryadlara. 2 atack upg yaparsan garga 1 vuruşta 1 dryad alıyorlar zaten.

Oyun uzarsa, ilk madenin bitmeden 2. expide al, yani sürekli para gelen 2 madenin olmalı. Oyunun daha ilerisinde elf sadece dryad abanıyorsa orduya meat wagon eklemelisin.

Bu.Divine
Oyuncu
23 Aralık 2006 17:20 %0
Hero'ya katiliyorum. Yalnız şöyle bir nokta var burda yazılanları yaparak %100 başarılı olabilirsiniz diye bir sonuca varmamak gerekir. Bu oyunda raceleri güçlü yada zayıf kılan kişilerin oynama tarzıdır. Agressive bi ud 40 pop ghoul basarak oyunu bitirmeyi isterken, daha passive olan bi ud oyunu uzatmayi ve hero level ustunlugu yada tier3 unit ustunlugu ile oyunu kazanmayi hedefleyebilir.

Bence ud leri zayif kilan iclerindeki ezme hissi. Benim gozlemledigim bu. Cogu ud Nova+Coil nuke bayilir cunku karsisinda durabilmek cok zor. Daha kombat baslamadan 1 unit alarak baslayabilirsiniz bu sekilde. Ancak sunu da unutmamak gerekir ki keskin sirke kupune zarar verir. Cok fazla hirs bu oyunda hata yaptirir. Onemli olan dengeli olabilmek. 2 sekilde de kazanmak mumkun sadece aradaki fark sizin hangisini daha cok tercih ettiginiz. Tabi belli bi noktadan sonra su da onemli oluyor ki rakibin tercihleri ile sizin tercihleriniz arasindaki ustunluk yada ustunsuzluk konusu. O yuzden oncelikle iyi bi w3 oyuncusu kendi race i disinda diger 3 race i de iyi bilmeli ve o racelerin hangi seviyede ustun oldugunu farkedip kendi stratejisini belirlemeli. Daha sonra mikro gelir bence.

Bence udleri guclu kılan kisim da surekli rakibin oyununu bozmaya yonelik oyun tarzi. Ud oyunun her saniyesinde surekli karsi tarafi rahatsiz eder. Dk bu yuzden en sevilmeyen hero dur. Ve firsatini bulup ustun force u kurdugunda tek bi kombat yapar ve kazanir yada cok buyuk zarar verir. Tabi bunlar cok temel varsayimlar.

Yeni baslayan arkadaslar yada oyunu ogrenmek isteyenler icin sunu soylemek istiyorum. Turkiye de basarili oyuncular var. Bunlarin taktiklerini ogrenmek size cok sey katar. Tartisarak degil oynayarak ogrenmek cok daha faydalidir. Her firsatta bu oyuncularla oynamak icin caba harcamak gerek. Zaten Eski klan Bu oyunculari bu sekilde isteyenlere oyunu ve arkadaslari ogretici tutumlari ile taninmislardir. Simdi de farkli yerlerde bu sekilde hizmetlerine devam ediyorlar. Bu arkadaslarin kiymetini bilin.Kalplerini kırmayın!

mSv.myzrael
Oyuncu
23 Aralık 2006 17:41 %0
Evet, Divine'a katılıyorum. Burdaki amaç da zaten bunları daha önce çokça yaşamış ve görmüş olan oyuncuların tecrübelerinden yararlanmak; onların tavsiyelerini aklımızın bi kenarında bulundurarak daha iyi oynamaya çalışmak. Yoksa oyunun akışı vb. birçok şey her oyunda değişir, ki değişmese oyunun anlamı kalmaz zaten.

moguzsen
Oyuncu
23 Aralık 2006 17:50 %0
alıntı:
Gönderen: Bu.Divine
Hero'ya katiliyorum. Yalnız şöyle bir nokta var burda yazılanları yaparak %100 başarılı olabilirsiniz diye bir sonuca varmamak gerekir. Bu oyunda raceleri güçlü yada zayıf kılan kişilerin oynama tarzıdır. Agressive bi ud 40 pop ghoul basarak oyunu bitirmeyi isterken, daha passive olan bi ud oyunu uzatmayi ve hero level ustunlugu yada tier3 unit ustunlugu ile oyunu kazanmayi hedefleyebilir.
Bence ud leri zayif kilan iclerindeki ezme hissi. Benim gozlemledigim bu. Cogu ud Nova+Coil nuke bayilir cunku karsisinda durabilmek cok zor. Daha kombat baslamadan 1 unit alarak baslayabilirsiniz bu sekilde. Ancak sunu da unutmamak gerekir ki keskin sirke kupune zarar verir. Cok fazla hirs bu oyunda hata yaptirir. Onemli olan dengeli olabilmek. 2 sekilde de kazanmak mumkun sadece aradaki fark sizin hangisini daha cok tercih ettiginiz. Tabi belli bi noktadan sonra su da onemli oluyor ki rakibin tercihleri ile sizin tercihleriniz arasindaki ustunluk yada ustunsuzluk konusu. O yuzden oncelikle iyi bi w3 oyuncusu kendi race i disinda diger 3 race i de iyi bilmeli ve o racelerin hangi seviyede ustun oldugunu farkedip kendi stratejisini belirlemeli. Daha sonra mikro gelir bence.
Bence udleri guclu kılan kisim da surekli rakibin oyununu bozmaya yonelik oyun tarzi. Ud oyunun her saniyesinde surekli karsi tarafi rahatsiz eder. Dk bu yuzden en sevilmeyen hero dur. Ve firsatini bulup ustun force u kurdugunda tek bi kombat yapar ve kazanir yada cok buyuk zarar verir. Tabi bunlar cok temel varsayimlar.
Yeni baslayan arkadaslar yada oyunu ogrenmek isteyenler icin sunu soylemek istiyorum. Turkiye de basarili oyuncular var. Bunlarin taktiklerini ogrenmek size cok sey katar. Tartisarak degil oynayarak ogrenmek cok daha faydalidir. Her firsatta bu oyuncularla oynamak icin caba harcamak gerek. Zaten Eski klan Bu oyunculari bu sekilde isteyenlere oyunu ve arkadaslari ogretici tutumlari ile taninmislardir. Simdi de farkli yerlerde bu sekilde hizmetlerine devam ediyorlar. Bu arkadaslarin kiymetini bilin.Kalplerini kırmayın!

Dediklerinize katılıyorum.
(önceki bir kaç posttan bağımsız olarak) undeadin anlayamadığım bir özelliği (mi desem ne desem artık onu da bilmemiyorum ya) humana karşı tabiri caizse elini kolunu sallaya sallaya destroyera geçiyor, human ise exp atarken falan canı çıkıyor. (acolyte harrassa gelsen footlar yerde)
Çoğu kez gördüğüm bir olaydır, ud de ordu kalmayınca spirit towerların arkasına çekilip maçı çevirebilir ama human için (fast exp gidip bol tower döşemediği sürece) böyle bir şey söz konusu olamıyor maalesef. (belki de psikolojik bir şey benimki ama pek çok human oyuncusu benle hemfikirdir zannediyorum.)

Bu.Divine
Oyuncu
23 Aralık 2006 18:45 %0
Humanin diger 3 raceden farkli olan en buyuk avantajlarından birisi oyun basladiginda herkesten cok savasabilen unitinin olmasi. Milita yani. 2 çeşit iyi human var. Birisi expandi size hic farkettirmeden water ve milita larla arkada expand alirken foot ve am ile sizi harasslayan humanlar digerleri ise expand alacagini adiniz gibi bildiginiz fakat engelleyemediginiz humanlar. Human vs Ud genelde destroyer human icin bela bi unit olmasina karsin soyle dusunmek gerek. Humana karsi oynuyorsaniz sunu bilmek gerek ki daima humani kontrol etmeniz gerekir. Ud oyunculari humanda Mk dan nefret eder. Cunku bolt ile dk yi sıkıstırmak cok kolay olur. Bilmeyen arkadaslar icin bir uniti sıkıstırmak icin Move tusu (M) kullanilir. kabaca etrafını sardiginizi dusundugunuz bi anda M tusuna basip sarmak istediginiz unite sol tikladiginizda birimler o unite bi parca yaklasir. Ayni islemi tekrar yaparsaniz tamamen sarmis olursunuz. daha sonra sag tiklayarak vurmaya baslarsiniz. Aksi takdirde unitler sadece sardiginiz birime bakarlar .Vurmazlar. Cok sayida pratikle bu ozelligi kazanmanizi tavsiye ederim. Cogu maci kurtarir emin olun. Bu sekilde Dk yi yaklastirmazsiniz. Boylece expand alma zamaninizi daha kolay ayarlamaniz mumkun.

Bu arada kisaca birde Custom keys ozelligini bilmeyen arkadaslar icin kisaca anlatmak istiyorum. Pc deki warcraft klasorunun altinda Customkeyssample diye bi text dosyasi var. Bu dosya oyundaki tum kisayollarin bi listesini gosterir. Burada kendinize ait ozel tuslar tanimlayabilrsiniz. Mesela ilk satirda Move tusunun M oldugunu gosterir buradaki M yerine ornegin S yaparak klavye kullaniminiza gore daha rahat hareket etmeniz ve daha hizli olmaniz mumkun. Bu dosya uzerinde istediginiz degisikligi yaptiktan sonra bu dosyayi CsutomKeys ismi ile kaydetmeniz gerekmektedir. daha sonra oyunu calistirin. Options-->GAmeplay-->soldaki seceneklerden CustomKeys Shortcut secili olmasini saglayin. Artik sizin secimleriniz gecerli durumda olacaktir. Tum arkadaslara oyunlarinda Basarilar.

capoeira.tr
Oyuncu
23 Aralık 2006 19:16 %0
selamlar iki tane sorum olacak
birincisi ud alıorumda ud vs elf ,ud vs orc, ud vs ud yi anlatabilirmisisnis yapmam gereken onemli seyleri islemem gereken yolu falan....
bide humanla ud ye karsı oynarken biras timing ve formation sorunu yasıorum.t2 ye gectigimde exp +baseye ve expe 5 er tower atıorum ve t3 basıorum t3de herseyi ciftlemem gerekio 2rax 2 work bide dest icin copter vurus upgrade gerekio cunku ud ye kni+copter+3 hero +staff bide 2 binalrı dısa dogru attıorum yer kalmıo o samanda towerler vuramıo hem force gelmio hemde gec yapıorum bunları base e sıkısmıs oluorum adam forceyi basmıs olu saten.sora mac gg oluo sate bir gold wood yetmemme olayı timing olayı bide sormassıon olayı var .Hasta yasarmı bilmem doktorlardan yardım bekliorus
tesekkurler

Bu.Divine
Oyuncu
24 Aralık 2006 14:23 %0
Ud vs Elf anlatılmaz yaşanır...Yada Sercan a bi sormak lazim...

Bu.TaKeR
Oyuncu
24 Aralık 2006 15:20 %0
ud vs elfte kerımın dedıgı gıbı tavern herosu ise harras agırlıklı dh/warden ise creep baslarsın 2 rax atıp 40 populatıona kadar goul basıp ustunluk kazanabılırsın ama bu senın oynama seklıne baglı tabiki yardımcı olr boyle yapmak buyuk avantaj .. daha sonra gargoyle getırırsın hızlıca wısp / exp atıyosa exp harras yaparsın ( maksat abolar gelene kadar elfı gelıstırmemek ) pandanın 3 olmaması onemlı .. t3 de yeterı kadar abo geldıgınde ustunluk kazandıgını anladıgında expını atarsın tabiki bunların hepsı teorı .. her mac farklı bısey oluyo planlar mutlaka bozuluyo ..
orc vs ud : n/c ( no comment ) ben cogunlukla yenıldıgım ıcın bu matchup hakkında yorum yapmıcam..
ud vs ud cok zevklıdır lıch goul baslayıp aco harrras yapabılırsın yada lıchını dırek 3 yapıp bot ve staff alıp aco harrasa sadece lıchle gıdebılırsın gargı hızlı getırmek cok onemlı cunku garg geldıkten sonra gargı fazla olan dıerıne creep yaptırmıyo .. garg ustunlugunu kullanıp adamın goullarını kendı goullarını cıkarmadan novanında yardımıyla cerez gıbı yıosun sureklı skeletonlarınla mapı gezmelısın daha sonra dk getırıp dk yı 3 yaparsın ud vs ud de hıc tereddut etmemek cok onemlı yapıcagın seyı dusunerek ama hızlıca yapmalısın cunku o gargoyle savası 10 sanıe suruyo . 3. hero dl alıp lıch uyumak cok etkılı latede yada dk uyutup lıch kes fln sana kalmıs tabı eger oyun cok uzarsa ben gargoyle ve goul basmayı bırakıp abo ve fıende gecıyorm tabı bu karsıdakınınde ne bastıgına baglı ama onemlı olan garg ustunlugunu kazanmak boylece exp atarsın ve adamı yenersın .. fıend dk cıkarsam genelde lvl 3 e kadar creep yapıp karsıdakı t2 ken pushluyorm goul basan t3 oldugunda ne kadar az goulu olursa o kadar ii daha sonra lıch statue dest ve cl buda etkılı bı taktık .. tabi daha anlatmadıgım bı suru sey var ama burasıda forum tabiki divine ında dedıgı gibi anlatılmaz yasanır

Fletchz
Oyuncu
25 Aralık 2006 21:43 %0
yaw bide bizim turk oyuncularının replaylerini nereden bulacağız? olmazssa bi pack haline getirip rapide atabilirler mi ?

DP|highking
Oyuncu
26 Aralık 2006 05:26 %0
<<<Nihilus
Bazıları kötü oyun olabilir kontrol etmedim. http://rapidshare.com/files/8966102/nihilus.rar.html

massive team
http://massive.thewarcraft.net/

capoeira.tr
Oyuncu
27 Aralık 2006 14:57 %0
selam

human vs humanda oyun bası bliz acaıp ben lvl atlamaya calısırken isci kesen oyunculara karsı mac kazanamıorum.bunun antisi varsa lutfen yardım edermisisnis sky vs tod macındada todun biras caresis kaldıgını gordum.tabii yapan sky bunlada alakası olabilir.

bide ud vs ud de genelde rakip ghouldan sora orumcek cıkıo ve benim yarasalar biras yalan oluo alttaki ghoullarda fiendden dayak yiyince cok hos bi durum olmuo rakip sora duruma gore enteresan unitler basmaya devam edio.ladderdde elf vs ud de ud nin yarasa yerine orumcek bastıgını goruorum.ud vs ud ve elf vs ud de fiendin antisi nedir?
tesekkurler

h]Q[z
Oyuncu
27 Aralık 2006 21:22 (27/12/2006, 21:25) %0
alıntı:
Gönderen: capoeira.tr
selam
human vs humanda oyun bası bliz acaıp ben lvl atlamaya calısırken isci kesen oyunculara karsı mac kazanamıorum.bunun antisi varsa lutfen yardım edermisisnis sky vs tod macındada todun biras caresis kaldıgını gordum.tabii yapan sky bunlada alakası olabilir.

-Arcane Tower(elfe hariç)
-Map Kontrolü
-Scout yapmak ve garip yerlere farm dikmek(ts gibi maplerde iyi oluyor)

Fletchz
Oyuncu
29 Aralık 2006 01:40 %0
alıntı:
Gönderen: mSv.highking
<<<Nihilus
Bazıları kötü oyun olabilir kontrol etmedim. http://rapidshare.com/files/8966102/nihilus.rar.html
massive team http://massive.thewarcraft.net/

Kralsın ty m8

Bu.TaKeR
Oyuncu
29 Aralık 2006 17:23 %0
scout scout scout garg basmak zorunda deılsın dırek fıend gıdene..

capoeira.tr
Oyuncu
08 Ocak 2007 13:03 (08/01/2007, 13:57) %0
*

onurs1991
Oyuncu
16 Ocak 2007 22:08 %0
ya arkadaslar bn bu wc oynamayı biliom ama itemler falan ne işe yarıo nerde nası alınmalı hec bişi bilmiombi onlarıda anlatıverin

Bu.TaKeR
Oyuncu
17 Ocak 2007 14:20 %0
he yani w3 oynamayı bılıyon ama itemler ne ise yarıyo onu bilmiyon

DeD.Evans
Oyuncu
17 Ocak 2007 19:50 %0
alıntı:
Gönderen: onurs1991
ya arkadaslar bn bu wc oynamayı biliom ama itemler falan ne işe yarıo nerde nası alınmalı hec bişi bilmiombi onlarıda anlatıverin

Sen sor bana hangi itemi bilmion anlatırım ben sana

NoVanDaz
Oyuncu
18 Ocak 2007 02:20 %0
alıntı:
Gönderen: onurs1991

dotadan bahsediyormus

[NS]Blackie
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Temmuz 2007 10:25 (22/07/2007, 10:26) %0
Orclar için talondan baya bahsedilmiş. Birazda dryad + claw basan stratejinin antisinden ne düşünüyosunuz konusalım. Benim genelde buna karşı dagınık bi düzenim oluyo , 3-4 wyvernle wisplere filan dadanıyorum o bakımdan etkili oluyo(ama sadece bu yönden ) bunun yanında raiderde var tabi.Wyvern yapıncada adamda dryad var micro yapamıyorum ( speed varken hariç tabi). DH zaten orb filan alıyo tek hero kalıp adam bütün force u alsamda DH baya bir zarar veriyor.Anca SH çıktıysam hexle ..vs biraz tehdit edebiliyorum. Püf noktalaraınızı bekliyorum.

Klasik bi talon oyununa karşı raider giderek pek başarılı olamadim su ana kadar ama walker de kullanmadım onu da belirteyim. Buna karşı bence harasta DH baya üstünlük kurmasına ragmen FS çıkmak sonrada beastmaster almak baya hoş. qbeastlerle base e gidip AoW lere ..vs saldırmak adamı baya yıldırıyor oyunun başlarında.Sonrada tower çekme çabası içine giriyorum, son gözdem bu yani talona karşı .

Bundan baka en iyi olduguum düşündügüm match up orc v UD hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.Eger mass kuş gidiliyorsa adamın baseini bir yoklamakta fayda var. ( bunu FS tek hero çıkarak abartıyorum biraz ) . FS yi tek çıkınca erkenden çok kuşunuz oluyor ve ud baseinnin yakınlarında creep yaparken kuşlar 4-5 tane oldugunda mutlaka ghoullara ve acolara dadanıyorum.FS yakınlardaysa Speed atarak abartılabilir de. En kötü ihtimal 2 aco alıyorsunuz. .Adam atak sinyalini görene kadar 1 i gidiyor, digeride en azından kaçarken ölüyor.Acodan başka armoru 0 olan ve full yiyen odun toplayan ghoullara da dadanmak iyidir diye düşünüyorum.Yani demek istedigim elinizde tek vurusta250-300 damage verebilecek bir ucan force varken bunu iyi kulllanmak akıl karıdır bence ... Hele ranged atack upgradelerini(uzaktan vvuran silahların vurus gücünü arttıran) yaptıgınızda baya rahat , güzel sekilde oluyor.

RK.DieeLf
Oyuncu
31 Temmuz 2007 08:27 %0
boş topik

Ordin_Frostban3
Oyuncu
31 Temmuz 2007 21:46 %0
Mountain Giant rullzzz xD mass dryad + 4 tane giant xD

sF|Madjack
Oyuncu
21 Ağustos 2007 06:27 %0
Echo ud vs hu

DK ile ii harras yaptm creep yapmadan 2 oldm ancak exp almasına engel olamadım.2. hero lich 3.hero panda aldm mass creep ve exp aldım acolarımı harraslamasına izin vermedim

lvl 3 panda,lich + orb frenzyli ghoullar expte 3 spirit tower ve 1 meat wagona rağmen mass tankı durduramadım ve oyunu kaybettim.
Böle bi durumda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Humanı o noktaya gelmeden yenceksn gibi saçma bi cvp gelmez umarım..

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön