Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 02:36 Toplam 93 oyuncu 48 sunucu 428 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Btc d&r da satışa hazır 16 sını bekliyor.

Cinnamon
Oyuncu
15 Ocak 2007 16:04 (15/01/2007, 16:23) %0
http://www.dr.com.tr/FO/News.aspx?id=74

D&R TBC'ye hazır . Ayrıca İstanbul etiler ve erenköy mağazası 15i 16 ya bağlayan gece 12:00 da kapılarını wow severler için açacak. Bu Türkiye'de bir ilk olacak.

Bu arada Wow oynayanlar 8 milyona ulaştı yunanistanın nüfusu kadar.

Kojiroh
Oyuncu
16 Ocak 2007 11:41 %0
Kocaeli'nde oturan bir arkadaşım, İstanbul'da oturduğum için benden Burning Crusade almamı istedi. Amerika'daki gibi sabahın 10'una kadar oyunun toz duman olmayacağını düşünerek, saat 10'da en yakınımdaki D&R mağazasına gittim. İçeri girip bir 4-5 dakika boyunca oyunu aradım ama bulamadım. İçerde ürünleri toparlayan bir görevliye oyunun olup olmadığını sordum ve şu cevabı aldım: Oyun sabah bitti.
Artık mağazanın önünde mi yattı insanlar bilemiyorum da, mağaza açıldığı gibi oyun bitmiş. İlk oyuna seneler sonra başlamış biri olarak 1-2 aylık gecikme benim için pek de önemli değil de, arkadaşa ayıp oldu ona üzülüyorum.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

RazoRBlades
Oyuncu
16 Ocak 2007 11:54 %0
sabah 8 de kabalcı kitapevini bastık, yok cevabını aldık, taksime gittik D&R da da yok cevabını aldık, mephisto cafeye gittik adımıza ayırtırız dediler salla dedik megavizyon önünde 9 da kamp kurduk 20 kişi saat 10.30 da alıp evlerimize döndük

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

darktrpr

16 Ocak 2007 13:15 %0
Tüm kargaşa zaten dün gece başladı. Saat akşam 11 gibi Erenköy DnR mağazasına gittiğimde gördüğüm manzara tek kelimeyle inanılmazdı. Yaklaşık 350-400 insan toplanmış DnR'da satışın yapılmasını bekliyordu. Daha sonradan insanların 4-5 saat önceden gelip isimlerini yazırdıklarını ve sıralarını beklediklerini öğrendik. İnanılmaz bir kalablık olduğundan (bi ara polis aracı gelip ne oluyor burada şeklinde sorular da yöneltilmedi değil) kime ne kadar oyun dağıtılacağını örenemeyip umutsuz bir şekilde beklemeye başladık. Saat 1:30 civarında sıraya adını yazdıran 200 küsür kişi oyunlarını alabildi (208 tane oyun gelidğini en son öğrenebildik). Bizde salak gibi isim yazdırmadığımız için elimiz boş döndük (ismini yazdırıp da alamayn insanlar da oldu).

Sabah neler olacağını tahmin ettiğim için 9'da kalkıp önce ilk iş Nautilus'a gittim. Mağazalar açılır açılmaz Megavizyon ve Bimeks'te oyunu sordum ve gelmediğini öğrendim. Kadıköy'e gidip oradaki Bimeks'e gittiğimde oyunun sabah bittiğini öğrendim Ancak mağazadaki müdür bir kamyonun yola çıktığını ve Nautilus Bimeks'e oyunların yola çıktığını söyleince aceleyle Nautilus'a gri döndüm. Bimeks önünde benimle benden önce gelen 10 kişiyle birlikte beklemeye başladır. Arada gelen başka insanlar da oldu. Doğal olarak oyunların gelmesiyle birlikte bitmesi bir oldu. Şahsen oyunu alabildiğim için mutluyum.

Kojiroh
Oyuncu
16 Ocak 2007 13:59 %0
Ben de kendi oyunumu hafta sonuna kadar işim olduğu için Sendit'ten istedim. Yanılmıyorsam daha ucuza geliyor (ulaşım dahil 20 pound, yaklaşık 55-60YTL). Ancak arkadaşınkine hala bir çözüm bulamadım, o yüzden çok da mutlu olduğum söylenemez.
Bu arada, Weblebi'de de stoklarda var ve 75YTL'ye satılıyor. Herhangi bir sebepten dolayı dışardan alamayacaklar Weblebi'den alabilir.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

Cinnamon
Oyuncu
16 Ocak 2007 15:52 %0
http://www.youtube.com/watch?v=_slxcpkxqz0

İşte Bağdat caddesini dolduran wow severler.

[GX]Bortu

Moderatör
16 Ocak 2007 23:32 (17/01/2007, 11:15) %0
Aslında Ankara'da oturmanın biraz faydası. İstanbul'daki kadar çok oynayan olmayınca nispeten daha kolay buldum diyebilirim. 9.30 gibi Tunalı D&R da oldum 12 gibi evime döndüm yükledim akşama kadar kastım 61 oldum şimdi de yatıyorum

bu arada http://www.kanald.com.tr/teknoloji/kisisel/haberi.asp?Haber_no=1

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön