Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 12:37 Toplam 109 oyuncu 47 sunucu 743 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ultima online

g0a
Oyuncu
05 Aralık 2006 07:16 %0
oynıyanlar ı merak edıyorum acıkcasi varsa oynıyan serverlari yazın .=)

eXe^STS
Oyuncu
07 Aralık 2006 01:43 %0
Sananede uzun süre zevkle oynıyan biri olarak ben

www.elanrealms.com dayim...

g0a
Oyuncu
07 Aralık 2006 19:04 %0
heryerde bu serverın reklamı yapiliyor sanane ile alakası yok adam toplamak ıcın neler yapiorsunuz yahu sanane nın adını kullanmayın tmm eskı oyuncular olabilir ne kadar forum sitesi varsa bu serverın reklamı var gırecegi varsa bile girmez insan bezdım ya off. ahzau

Rewendor
Oyuncu
08 Aralık 2006 00:36 %2
SNN'nin ismini kullanmanın belli bir sebebi var.

Bilmeden konuşmak yerine biraz araştır da öğren istersen?

Çekirdek oyuncu kadrosu eski SNN kadrosu olmakla ve eski SNN guildleri burada kurulmakla beraber staff kadrosu da eski SNN UO Dünyası Staffıdır. Burada o dönemden kalma Alkon (Evil), Stranger, Nemesis, ilk zamanlarında Laroux ve daha pek çok staffı da görebilirsin.

İkinci olarak yine senin bilmeden konuştuğun bir konu olduğu üzere Elan Realms esasında SNN UO dünyasının beta olduğu dönemde (ki server açık kaldığı sürece betadaydı) hazırlanan ve o zamanlar SNN2 olarak adlandırılan scriptlerle açılmış, yani SNN baz alınarak kurulmuş sonradan değişikliklere gidilmiş ve yenilikler yapılmıştır. Yani esasında açılan ilk Elan SNN2'dir, sonradan değişmiştir.

Kısaca bilmeden saçma sapan mesajlar atmak yerine önce bir ne dediğini düşün istersen. Tepki vermek ve ukalalık yapmak için bile bilgi birikimi gereklidir.

g0a
Oyuncu
08 Aralık 2006 01:14 %2
ozaman oynasana yetkilieri acıklasın evet bizimle alakali desin eski stafflarimiz var desin? yahu her forumda nıye reklam var bnu acıkla madem bukadar düşdümü yanı sananenın şuandakı serveri? isim kullanıyorsunuz farkli bir şey yapsanız eywllah.

eXe^STS
Oyuncu
08 Aralık 2006 01:50 (08/12/2006, 01:51) %0
Şuanda www.Elanrealms.com yönetim kadrosunda SNN Uo Shardının yöneticisi Evil ( GM Alkon) var

Neden bukadar rahatsızlık duyulduğunada anlam veremedim açıkçası!..

Hmmmm Ma$TeRDeViL Hiç yabancı isim degil

Rewendor
Oyuncu
08 Aralık 2006 02:38 (08/12/2006, 02:39) %0
alıntı:
Gönderen: [tLL]Ma$TeRDeViL
ozaman oynasana yetkilieri acıklasın evet bizimle alakali desin eski stafflarimiz var desin? yahu her forumda nıye reklam var bnu acıkla madem bukadar düşdümü yanı sananenın şuandakı serveri? isim kullanıyorsunuz farkli bir şey yapsanız eywllah.

İlk olarak sunucuda reklam yapılması konusunda yetkililerin ne bir ilgisi ne de talimatı var. Zaten dikkat edersen bahsi geçen reklamların da sunucudan memnun kalmış oyuncular tarafından yapıldığını görürsün. Her forumda reklam olması kimi neden rahatsız ediyor bilemem ama bu reklamları biz yetkililer yapmadığı gibi kimseye yap ya da yapma diye talimat da vermiyor.

İkinci olarak zaten SNN yetkilileriyle Elan yetkililerinin arası kötü olmasa Elan olarak değil SNN2 olarak açılacaktı Elan. Uzun kavgalar oldu tartışmalar çıktı ayrıldı çoğu kişi.

Ayrıca her türlü durumda SNN neden öyle bir açıklama yapsın ki? Sen yıllarca mercedeste çalışıp sora kendin şirket kurarsan kendi arabanı üretirsen mercedes gelip "bu adam bizde çalıştı" mı diyecek ya da demeli? Komik bir tez olmuş.

Üçüncü olarak Elan'ın SNN ismini kullandığını göremezsin (resmi olarak), ancak gerek staff gerek oyuncu kitlesi olarak benzerliğinden ve aynı çekirdek kadro olduğundan dolayı bu yakıştırma var çevrede.

Ayrıca bir yetkilinin ne kendisinin ne de genel staff tutumunun hiçbir şekilde bağlantısı olmadığı reklam olarak adlandırılan ve normal oyuncu kitlesinin yapmış olduğu hareket ve mesajları ne açıklamak ne hesap vermek gibi bir zorunluluğu ya da sebebi olduğunu sanmıyorum. Ha verecek olsa da merak etme hesap istemeye hakkı olan kişiler arasında yer almıyorsun, alman da pek mümkün değil gibi bu tavırlarla.

Son olarak farklı bir şey diyorsun, yapmadığımızı nerden biliyorsun? Bilmeden konuşmanın getirdiği mantıksızlıkları bir önceki mesajım yeterince açıklayamamış demek ki, hala bilmeden konuşmaya devam ediyorsun. Elan'da normal UO shardıyla tamamen zıt pek çok şey var, ki çoğu en temel şeyler, ve bunlar da kendi kendine oluşmuyor.

Sergilediğin agresif tutumun sebebini anlamıyorum, ama bir mesaj atarken biraz olsun bilgi edinmen gerektiğini umarım öğrenmişsindir artık, 2 dir aynı hatayı yapıyorsun, birinciye bilmiyo denir ikinciye dikkatsizlik denir, ama 3. kez aynı hatayı sürdürürsen o kadar optimistik bir yargıya varılmasını da bekleme hakkında...

g0a
Oyuncu
08 Aralık 2006 03:10 %0
serverından banane senın napim serverını benım sınır oldugum şey reklam dır her forumda gormekden bıkdım bukadar kasma adamları bezdırdınız her forumda gelın oynayın cok kaliteli gibisinden komık cumleler ve sızın serverın adresı neyse kolay gelsin size...)

eXe^STS
Oyuncu
08 Aralık 2006 03:23 %0
-Madem bananeyse Elanrealms da acc alıp neden çatır çatır char kastın kardeş..

Polimik çok kotü birşeydir...

Rewendor
Oyuncu
08 Aralık 2006 03:25 %0
Eh sunucuyla ilgilenmek zorunda değilsin. Ama saçma sapan mesajlar atıp bilgi ve fikir sahibi olmadan boş mesajlarla saldırıda bulunursan ben de cevabımı yazarım

Önce bir sürü iddia attın ortaya, yok şunla benzerliği yok dedin, kanıtladık, değişiklik yok dedin, git bak yok demeden önce dedik. Bana ne ki serverdan diyosun. E madem sana ne, madem bakmayacaksın o zaman bilmeden etmeden yok falan gibi saçma yorumlarda bulunmamamayı da bileceksin. Aksini yaparsan, araştırmadan bilmeden tezler öne sürersen çürütülünce de böyle verecek cevabın olmadan kalırsın. Madem sunucu hakkında şu yok bu yok konuşuyorsun, o zaman konuşmadan önce sözlerinin aslı var mı diye araştırmak zorundasın, ha araştırmadan bilmeden konuşursan da git bak var mıymış dendiklerinde varsa banane diyemezsin.

Reklam konusuna gelince, ne ben ne de herhangi bir staff üyesi hiçbir şekilde reklam yapmadı. Reklam görmekten sıkıldıysan bu senin sorunundur, sorumlusu da biz değiliz. Sorumlu arıyorsan bizim bilgimiz dışında yapılan bir hareket, oyuncularca yapılan bir şey. Onlara da başka forumlarda ne yapıp ne yapmayacaklarını söylemeyeceğiz heralde? Yani nasıl serverdan sananeyse, senin sıkılmandan da bana ne? Seni sıkan ben olmadığım sürece de banane olarak kalmaya devam edecek ki ben ya da stafftan da böyle bir mesaj gördüğünü iddia edemezsin. Kısacası muhattapın ne benim, ne staff, ne de server. Reklamdan şikayetçiysen yapan oyuncuyla muhattap olursun, olmadı forum yöneticilerine gidersin. Ama mantıksızca atıp tutma ya da bilmediğin konularda konuşma hakkını vermez bu sana.

Saçma sapan mesajlar atıp söylediğiniz her söze mantıklı yanıtlar gelince verecek cevap bulamayarak işi tartışmaya sürmenizi anlıyorum, ama bunu tasvip etmek pek mümkün değil.

eXe^STS
Oyuncu
16 Aralık 2006 06:22 %0
-Bende kendime aynı soruyu sorduğumda kendimi Ultimada bulmuştum

g0a
Oyuncu
18 Aralık 2006 03:59 %0
eet sizin serverdayim hatta webmaster benım dsfsd

NuTTy_KiLLeR
Oyuncu
08 Ocak 2007 06:07 (08/01/2007, 06:10) %0
alıntı:
Gönderen: *SuperGaZi
Tekrar UO ya ba$lasammi yaf

+1 ayroca bu SANANE run uo tipi mi yoksa spear mı?

Kingdomsuo.org
Oyuncu
12 Ocak 2007 18:23 %0
www.kingdomsuo.org

Dwn*StyJie
Oyuncu
13 Ocak 2007 21:37 %0
Zuzuzu Spear tip uo emulatorunu ilk senden duyuyorum sphere yav o

yav bende başlasam mı ne şimdi üşeniyorum

Bir varmış bir yokmuş... Dwn adlı bir süper kahraman Sty'Jie olmuş.

Dwn*StyJie
Oyuncu
17 Ocak 2007 12:41 %0
yanılmıyorsam elan realms preaos yani runuo emulatoru üzerine sphere'i uyarlamak gibi düşünün

Bir varmış bir yokmuş... Dwn adlı bir süper kahraman Sty'Jie olmuş.

g0a
Oyuncu
31 Ocak 2007 09:35 (31/01/2007, 09:36) %0
ultima online

ölmeyen efsane oyun. scripterligi yapiyorum gayet mutluyum. reklama da gerek yok isteyen istedigi server'da oynasn. burda reklam yapmak acizlikdir ve yasakdir.)

TheRaskol
Oyuncu
04 Şubat 2007 15:09 (27/07/2007, 20:01) %0
www.rosario-game.com gerçekten ii bir rp server ı herkesi bekleriz.

g0a
Oyuncu
04 Şubat 2007 23:24 (04/02/2007, 23:24) %0
www.etheria.gen.tr ozaman.

NuTTy_KiLLeR
Oyuncu
11 Haziran 2007 01:44 %0
Ultimacılarında bilfiği gibi bir lafımız vardır bilmem sizde biliyormusunuz? ULTİMA ONLİNE, HAYAT OFFLİNE

Bless You... ULTIMA ONLINE, HAYAT OFFLINE... :)

Xelda
Oyuncu
02 Temmuz 2007 05:03 %0
http://62.68.205.82/index2.html http://www.senoyna.com

Yılların Counter-Strike Sunucusu Senoyna güvencesiyle Senoyna Ultima Online Shardımızı açmış bulunmaktayız...

PowerHour :
Serverimizda Ph (Power Hour ) %100 Açık Olup Sadece
Animal Taming, Healing ve Stealing de daha düşüktür...

Sistemler Web Sitemizde ve Forumlarımızda Duyurular Bölümünde Yer Almaktadır...

usutukfbli
Binbaşı
Binbaşı
24 Temmuz 2007 20:50 %0
www.killwar.net tum ultima seven ve bu oyuna gonul veren arkadaslarımı beklerim...suanda serverimiz yeni acıldıgından dolayı player sıkıntısı cekmektedir ama inş. bu sıkıntı 1 2 hafta icinde duzelecek hedeflerimize ulasacagız hostun 2 senelik parası odenmistir phlar full acıktır(taming fln filan hepsi dahil) serverın suanda hic bir kapanma tehlikesi yoktur...Server imizın map i sorsia degil Orta Dunyadır bu harita degisik olmasına ragmen eminimki ultima online oynayanların cok hosuna gidecek ve kolayca ogrenebilecegine inanıyorum...
Saygılarımla...

Rewendor
Oyuncu
02 Ağustos 2007 21:18 %0
Oyuncudan çok server var zaten ortada

Nesferato
Oyuncu
28 Mart 22:30 %0
Yeni Runuo Server

www.gondoruo.xm.com

iletisim : tayo_5@hotmail.com

Not: Player toplamak istiyenler beni eklesin. Bende onlara stafflik vereyim.

hubble
Oyuncu
25 Nisan 00:55 %0
Merhaba arkadaşlar, Manas Ultima Online sunucusu çok yakında aktif olucaktır, ultima oynayan veya oynamayı düşünen tüm arkadaşları bekliyoruz nedir farkınız diyeceksinizdir muhtemelen öğle iddalı demeçler vermeyi pek hoş karşılamıyorum ama role playe gönül veren bir grubun projesi olduğu için role playe ağırlık verilicektir ama sunucu genel manasıyla power play yani her zevke hitap eden bir yapı içinde olucaktır, sunucunun bir başlangıç hikayesi olucak ve bu oyuncuların hikayeyi nasıl götürüceklerinle şekillenicek buda doğal quest ortamı yaratıcak sunucumuzu 1 ay içinde açmak için çalışmaları iyice hızlandırmış durumdayız ama malum sunucu açıldıktan sonra bulunan açıklarla hepimizin zarar görmesini engellemek için ince eleyip sık dokuyoruz açılış süreci içinde forumlarımızdan öneri istek veya yaptımız sistemlerle ilgili şikayetlerinize her zaman açığız eleştiri her olguyu daha ileri götürür bu mantelite ile olumlu ve olumsuz her görüşünüze kapımız sonsuza dek açık olucaktır ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederiz

" Karanlık sonlardaki aydınlığa kavuş...Manas... "

Web Adresimiz: www.manasuo.com

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: