| Yazar | Konu: Wow-yardim |
| Yüzbaşı |  | 10 Ocak 2007 16:35 %0 | |
|
| arkadaşlar wowda gene 219 mb lik patch geldi ya cok uzun suruyor bu patchler bunlari en cabuk nasil indirebiliriz?? |
| |
|
|
 Moderatör |  | 10 Ocak 2007 16:37 %0 | |
|
patchler ilk yayınlandığı gün feci yavaş oluyor. başka sitelerde bulabiliniyo ama google da biraz araştırırsan bişeler çıkar sanırım.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 10 Ocak 2007 16:37 %0 | |
|
Burada bir kaç tane mirror var. İngiltere'deki mirrordan 60-70k arası geliyor fena değil. Blizzard Downloader'a oranla daha hızlı. |
| |
| Yüzbaşı |  | 10 Ocak 2007 16:41 %0 | |
|
| sagolun |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ocak 2007 20:51 %0 | |
|
oyunu bugun aldım internetten patch indiricem ama bi suru avr. gb icin olani mi indirmemiz lazım. dili ingilizce oyunun sonuçta.
bir de bu 216 mb patch bugun mu cıktı? su andaki versiyon kac soyleyebilir misiniz. internet limitli oldugu icin ilk patchler cafeden indirip cd de getircem cunku. 1.2gb kadar bir patch buldum 2.01 yapıyor direk. |
| |

|  | 10 Ocak 2007 21:09 %0 | |
|
Oyunu yeni aldıysanız 3 patch kurmanız gerekiyor.
1.12 450+MB
2.0.0 700 MB
2.0.3 216 MB
Şu an son versiyon 2.0.3
Bugün patch günü olduğu için wow-europe sitesi oldukça yoğun olabilir siteye girmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Gece saatlerinde yoğunluk kalmayacaktır.
alıntı: Gönderen: pi_trinity
oyunu bugun aldım internetten patch indiricem ama bi suru avr. gb icin olani mi indirmemiz lazım. dili ingilizce oyunun sonuçta.
bir de bu 216 mb patch bugun mu cıktı? su andaki versiyon kac soyleyebilir misiniz. internet limitli oldugu icin ilk patchler cafeden indirip cd de getircem cunku. 1.2gb kadar bir patch buldum 2.01 yapıyor direk.
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Ocak 2007 21:13 %0 | |
|
| kendi sitesinden indirmiyorum gb patch uyar mı? |
| |

|  | 10 Ocak 2007 21:19 %0 | |
|
Eğer avrupa versiyonu varsa elinizde engb uzantılı olanları indirmeniz gerekiyor.
kendi sitesinden indirmiyorum gb patch uyar mı?
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Ocak 2007 20:39 %0 | |
|
En son BC hazırlığı patchini Level veriyor bu ay. Kotalı filansa ve 200mb bile önemli diyorsanız alın derim Ama okumak için de alın güzel dergi  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ocak 2007 21:57 (11/01/2007, 21:58) %0 | |
|
pvp ve normal server arasındaki fark nedir?
normal server da pvp yokmu?
normal serverda olup pvp de olmayan birsey varmı?
bir de talentlarda unlearn gibi bir sey varmı? bazı talent treelere bakıyorum internetten. ilk bastaki skillere hic vermeden ortadan baslayarak vermis. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Ocak 2007 23:09 %0 | |
|
bir de talentlarda unlearn gibi bir sey varmı? bazı talent treelere bakıyorum internetten. ilk bastaki skillere hic vermeden ortadan baslayarak vermis.
Şimdi haritalar ikiye ayrılır. 1.Noobie 2. Karışık haritalar.
PvP serverında isen, Noobie haritalarda karşı factiondan olanlar, sen onlara saldırmadan saldıramaz. Ama karışık haritalarda sinsiliğin dibine vururlar, tam yaratık keserken arkadan saldırırlar, zira bunun adil bir savaş olduğunu kimse söylemedi..
Normal haritada ise heryer Noobie haritası gibidir. /pvp yazmadan kimse sana dalamaz, fakat sende onlara vuramazsın doğal olarak.
Her iki türden serverda da battleground adı verilen, NPC ile konuşulup girilen haritalar var, adı üstünde savaş alanı olduklarından dolayı normalmiş pvpmiş dinlemez saldırırlar, sende saldır...
Unlearn olayı şöyle oluyor, talentlarını yanlış vermişsen, başlarda hiç de sorun olmayan, ama ikinci, üçüncülerde can yakmaya başlayan altın miktarları karşılığında komple talentlerini sildirebilirsin. Levelına göre talent puanların geri gelecektir. Bu kadar  |
| |

|  | 12 Ocak 2007 10:52 %0 | |
|
PvE sunucularında PvP yapılabildiği gibi PvP sunucularında da PvE yapılabilir. Oyun içeriği olarak sunucularda hiç bir fark yoktur. Hem battlegrounds hem de high-level instance'lar iki tip sunucuda da aynı şekilde işlemektedir. Tek fark PvP sunucularında, Contested Territory adı verilen alanlarda taraflar birbirlerine istedikleri zaman saldırabilir.
Talent'lar class trainer'larınızda sıfırlanır. İlk olarak 1g ile bailar ve 5, 10, 15 şeklinde 50g'ye kadar katlanarak gider. Ortadan talent almak söz konusu değildir. Tüm yüksek seviye talentlar, alt seviyeleri alınmadan etkinleşmez.
bir de talentlarda unlearn gibi bir sey varmı? bazı talent treelere bakıyorum internetten. ilk bastaki skillere hic vermeden ortadan baslayarak vermis.
|
| |
| Oyuncu |  | 20 Ocak 2007 09:58 %0 | |
|
| Beyler tbc cıktı da bunu almak mecburımı wow cd si alcamda onuda yanında almazsam serverda oynayamazmıyım yada yenı gelen karakterlerı kullanamazmıyım uzun lafın kısası tbc deki etkinlikleri yapamıormuyuz yoksa bı patch falan ile bu halledılıormu nedir acıklarmısınız |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ocak 2007 11:27 %0 | |
|
| TBC alırsan Draenei veya Blood Elf açabilirsin, almadan olmuyor. Onun dışında lvl 60'a kadar pek gerekli birşey değil. 60'tan sonra lazım |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ocak 2007 22:51 (20/01/2007, 22:58) %0 | |
|
Tek fark bu iki karakter mi peki patch falan sayesınde bunlara sahıp olamazmıyım?
Birde cd yi alıp eu serverında baslamayı dusunuorum lag falan olmaz demi 1mb baglantı war |
| |
| Albay |  | 21 Ocak 2007 11:20 %0 | |
|
Burning Crusade almazsanız, aşağıda sıralanmış özelliklerden yararlanamazsınız.
-Level sınırının 70'e çıkartılması
-Yeni gelen her item
-Jewelcrafting
-Profession sınırının 375'e çıkartılması ve yeni gelen tonlarca recipe
-Outlands (yüzlerce quest, onlarca instance...)
-Dranei ve Blood Elf
-Soket sistemi
Unutmuş olabileceğim bir iki madde daha olabilir.
Kısacası, genişleme pakedini almazsanız, oyunu oynamanın pek bir anlamı kalmayacaktır. Zaten, TBC almazsanız, oyunu level 60'ta birlikte oynayacak oyuncu bile bulamazsınız. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 2007 13:15 %0 | |
|
| Sıfırdan baslıycam benım ıcın bır sorun cıkarmaz demı 60 lvl a kadar |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 2007 18:21 %0 | |
|
Blizzard'ın çıkaracağı çoğu (hatta belki de tüm) yenilik artık TBC'yi hedef alacak. Sizi zorlayan herhangi bir şey olmamasına rağmen, kendiniz isteyeceksiniz bu oyuna sahip olmayı.
Tabii Blizzard oyuncularını yarı yolda bırakacak bir firma değil. TBC çıkacağı zaman hiçbir aksaklık yaşanmasın diye, 1GB'yi aşkın yama yayınlamış. Bu yamalarla birlikte, TBC ile oyuna gelecek karakterlerce kullanılacak her türlü oyun dosyası geliyor. Böylece TBC sahibi olmayan biri bile Draeneileri ve Blood Elfleri görebiliyor, onlarla beraber her şeyi yapabiliyor. Tabii bu ırktan karakter açma imkanı yok.
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!" |
| |
| Albay |  | 21 Ocak 2007 19:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Ucandana
Sıfırdan baslıycam benım ıcın bır sorun cıkarmaz demı 60 lvl a kadar
Evet. |
| |
| |