Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 02:50 Toplam 63 oyuncu 48 sunucu 419 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kim, hangi serverda oynuyor?

wlonsmalus
Oyuncu
21 Aralık 2006 17:18 (10/10/2007, 21:08) %0
wlonsmalus : 70troll rogue-alakir
wlonsmalus: 60 nelf rogue-ahn'qiraj (inactive)
wlonsmalus: 60 human warlock- magtheridon (inactive)
yatta:70orc warrior- alakir

coolBatikan
Oyuncu
21 Aralık 2006 18:47 (21/12/2006, 18:50) %0
Baracuda(a nın üstünde sapka var ) lvl 60 shammy - twisting nether
Nairne lvl 60 warlock - Burning legion
Antok lvl 53 mage - Twisting Nether
Nagzanka lvl 24 Druid - twisting nether

ooo quelina arma sizlerdemi buradaydınız

Arma...
Oyuncu
22 Aralık 2006 13:12 %0
alıntı:
Gönderen: coolBatikan
Baracuda(a nın üstünde sapka var ) lvl 60 shammy - twisting nether
Nairne lvl 60 warlock - Burning legion
Antok lvl 53 mage - Twisting Nether
Nagzanka lvl 24 Druid - twisting nether
ooo quelina arma sizlerdemi buradaydınız

Evet . Burdayız bizde. Zaman bulup oynayabilsek iyi olacakta pek bakamıyom oyuna bu aralar :S

V.I.P.
Oyuncu
23 Aralık 2006 16:58 %0
Nagzanka senmiydin tahmin etmem lazimdi.. alt konusunda yakinda beni sollayacan simdiden soyleyeyim son yamadan sonra hunter ima geri dondum bu arada harbiden imba olmus ya

Old Player !!! ... ! ... for ever

Galeon
Oyuncu
27 Aralık 2006 13:06 (23/02/2007, 13:10) %0
62 Dwarf Rogue - The Maelstrom

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

[GameX]PranksteR
Oyuncu
03 Ocak 2007 23:12 %0
51 undead warlock Manve - Lightbringer

[GX]Bortu

Moderatör
04 Ocak 2007 11:11 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]PranksteR
51 undead warlock Manve - Lightbringer

Gidecek Başka server bulamadınmı la

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dusTcharakou
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Ocak 2007 22:46 %0
Level 60 epic lock dustcharakou
Level 60 epic priest vengeful
Level 60 epic hunter gankster
Level 60 epic rogue saintor

Dragonmaw

Toz olmayan bir yer düşünülemez

TommyCorte
Oyuncu
04 Ocak 2007 22:50 %0
agamagan lvl 60 rogue. Ilk 3 sıralamadayım

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
05 Ocak 2007 22:46 %0
Siz naptınız arkidişler ben bugün aldım oyunu.Bana yardım edersiniz artık oyunda hea?

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

07 Ocak 2007 12:56 %0
Xilocient - 20 UD Rogue / Tarren Mill
yeni başladım

Rottedone
Oyuncu
08 Ocak 2007 20:39 %0
Theodorus LvL 60 Undead Mage - Lightning's Blade
(isimden dolayı herkes yunan sanıyor :S)

dEsIgnstudIE
Oyuncu
09 Ocak 2007 13:14 %0
varolan lvl 60 druidli US hesabimi birakip Avrupa serverlarinda oynamaya basliycam hangisi olacak karar vermedim, bir arkadasla beraber basliycaz tekrar.
Cok buyuk ihtimalle gnome warlock olucak karakter. Burdan haber veririm

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

adren*
Oyuncu
09 Ocak 2007 13:31 %0
Eğer isterseniz Jaedener realmine sizleride bekleriz.(Nick:Lunera)

Level N.Elf 59 Hunter

More control... More action... More adrenaline
Himura Kenshin FUN

Telcontar.
Üsteğmen
Üsteğmen
10 Ocak 2007 13:59 (10/01/2007, 14:00) %0
lvl 60 orc shaman , lvl 30 orc warrior / Hakkar server - Dark Order guild

Forever Horde!!!

mr.crab
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Ocak 2007 13:35 %0
YeniCeri lvl 9 um ama mutluyum

pi_trinity
Oyuncu
13 Ocak 2007 14:26 %0
Benim de Yarma lvl 9- Chromaggus

Kojiroh
Oyuncu
13 Ocak 2007 15:30 %0
2 gün önce hayatımda ilk kez WoW oynadım. Şimdi Burning Legion'da oynuyorum, çoğu kişi burda diye duymuştum.
Oyuna alışmak ve hangi karakterin bana uygun olduğunu bulmak için şimdilik öylesine karakterler yaratıyorum. Hepsi de 7. seviyede olan bir night elf druid, bir human mage bir de dwarf priest'im var. İsimleri sırasıyla Degisken, Xyronna, Debu

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
14 Ocak 2007 00:27 %0
druid i tavsiye ederim arada bayabilir ama endgame de bence oynanmasi en zevkli karakterlerden bir tanesi.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Kojiroh
Oyuncu
14 Ocak 2007 13:49 %0
Burning Crusade çıkana kadar her türlü karakteri açıp deneyecek ve sonra sıfırdan başlayacağım. En son açtıklarım da undead rogue ile night elf hunter. Şimdilik bana en uygun olanı night elf hunter.
Druid çok atıl bir sınıf diye duymuştum. Sanırım Level dergisinin bir yazarı demişti. Neden böyle olduğunu anlayamadım, mage, warrior gibi klasik sınıflardan çok daha eğlenceli geldi bana.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

darktrpr

14 Ocak 2007 20:47 %0
Karakterleri düşük seviyelerde deneyerek kendinize en uygun karakteri seçmek aslında çok uygun değil. Bu daWorld of Warcraft'ta asıl anlamda oyun tecrübesinin lvl 60'ran sonra başlamasından kaynaklanıyor. Kısacası başlangıçta dendiğiniz ve hoşunuza giden bir karakter için 1 ay kadar vakit harcadıktan sonra geri kalan tüm zamanınızı raidlerde yalnızca 2-3 kişiyi heal ederek geçirebilirsiniz (bkz. druid).

Karakterler hakkında bilgi sahibi omak için en iyisi oyunda eng-game adını veridiğimiz en üst seviye dungeonlarda (naxxramass, ahn'qiraj) başarılı olan ya da pvp'de en üst rütbelere çıkmış oyuncuların fikrlerini almak, videolarını izlmeke ya da makalelerini okumak olacaktır. Bunun dışında ilk 20-30 level içerisindeki kendi denemeleriniz hiç bir zaman size karakterin gerçek oynanış tarzını size veremeyecektir. Örnek verecek olursak tekdüze olarak nitelendirdiğiniz Warrior oyunda en geniş sayıda yetenek kullanan ve farklı rollerde hem pvp hem pve tecrübesi yaşatan çok yönlü bir karakterdir.

alıntı:
Gönderen: Kojiroh
Burning Crusade çıkana kadar her türlü karakteri açıp deneyecek ve sonra sıfırdan başlayacağım. En son açtıklarım da undead rogue ile night elf hunter. Şimdilik bana en uygun olanı night elf hunter.
Druid çok atıl bir sınıf diye duymuştum. Sanırım Level dergisinin bir yazarı demişti. Neden böyle olduğunu anlayamadım, mage, warrior gibi klasik sınıflardan çok daha eğlenceli geldi bana.

Kojiroh
Oyuncu
14 Ocak 2007 21:56 %0
Böyle bir cevap bekliyordum açıkçası. Zamanında az da olsa Guild Wars oynamış ve haftalarca kastığı karakterleri fos çıkınca oyunu bırakmış biri olarak, WoW'da da bunun başıma geleceğinden emindim.
Çok teşekkür ederim, bu tarz önemli tavsiyelere ihtiyacım vardı. İnsanların karakter seçimini nasıl yaptıklarını merak ediyordum. Google'da ne kadar aratırsam aratayım, istediklerime uygun bir karakter çıkmıyordu. Şimdi en azından bir 50. ya da 60. seviyeye kadar oynayacağım ki, oyuna iyice alışayım.
Bu hafta finallerim bitiyor, haftaya seni yiyeceğim WoW!

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 20:16 %0
iyi de druid i sadece healer olarak gormek kadar yanlis bir sey yok. ben mc de tank druid de gordum, dps de gordum, zg de aoe druidde gordum, gordum de gordum.
druid zevkli derken istediginiz sekilde oynayabilirsiniz o yuzden zevkli dedim. end game de druid sadece healer olacak diye bir kani yok.
end game content de full feral spec li main tank healerim ve bundan zevk aliyorum pvpde de feral olmanin sagladigi avantaji kullaniyorum acikcasi. oyunun en iyi buff i bende ve serverdaki tum iyi guildler sadece ve sadece druid aliyorlar.
:)

darktrpr

15 Ocak 2007 20:30 %0
MC ve ZG'yi eng-game olarak nitelendirmek çok yanlış şu anda. PUG'lerin bile yapabildiği yerler. TBC'de druidlerin tankladığı bosslar olduğu da söyleniyor ancak şu anki konumda druid hiç bir şekilde bir warrior gibi tanklama ya da herhangi bir dps class kadar damage vurma imkanına sahip değil. AQ40 ya da Naxx yapan guildlerde genel olarak feral ya da balance druid göremezsiniz. İyi olan guildlerin druid arama sebebi de resto druid ihtiyacı olmasındandır. Hiç bir guild feral druid ya da balance druid aramaz.

alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
iyi de druid i sadece healer olarak gormek kadar yanlis bir sey yok. ben mc de tank druid de gordum, dps de gordum, zg de aoe druidde gordum, gordum de gordum.
druid zevkli derken istediginiz sekilde oynayabilirsiniz o yuzden zevkli dedim. end game de druid sadece healer olacak diye bir kani yok.
end game content de full feral spec li main tank healerim ve bundan zevk aliyorum pvpde de feral olmanin sagladigi avantaji kullaniyorum acikcasi. oyunun en iyi buff i bende ve serverdaki tum iyi guildler sadece ve sadece druid aliyorlar.

dEsIgnstudIE
Oyuncu
15 Ocak 2007 22:13 %0
Bunun sebebi de hybrid diye lanse edilen druid in t1 ve t2 setlerinin, ve t 2.5, direk olarak restoration agirlikli olmasidir.
sunu anlatmaya calisiyorum, balance druid olup da raidde hem dps hemde resto agacindan olan innervate. rejuv/regrowth + swiftmend kullandigini gordum. Bunun disinda ne olursa olsun druidi olmazsa olmaz yapan rebirth (battle res) talent olmadigi icin herhangi bir specde kullanilabiliyor.
Aq40 ve Naxx yapan guildlerde feral/balance druid gordum ve threat meterlarda balance druid'in main tank ve 1-2 mageden sonra, roguelarin onunde 4. veya 5. sirada olduguna da sahit oldum. dogal olarak dps meterlarda da ust siradaydilar.
Sunu anlatmaya calisiyorum: druid her ne kadar hybrid olsada healer oldugu su goturmez bi gercek. Ama druid i sadece "healer bu, end game de ancak durmadan heal edersiniz" diye bi kenara atmak cok yanlis. Yeri geldiginde dps e yardimci olan, yeri geldiginde tank gorevi yapabilen (ben yapmistim, kisa sureligine olsa da), yeri geldiginde battle res i kullanarak, aoe yaparak, herhangi bir classdan daha fazla raid i kurtarma olasiligi olan druidin oynanmasi cok zevkli olan bir class oldugunu anlatmaya calisiyorum.
Cogu zaman raid de fazladan bir rogue,warlock,hunter hatta mage ya da warrior yerine fazladan bir druid tercih sebebidir. Bunun sebebi de birden fazla gorev alabilmesidir druidin.

alıntı:
Gönderen: darktrpr
MC ve ZG'yi eng-game olarak nitelendirmek çok yanlış şu anda. PUG'lerin bile yapabildiği yerler. TBC'de druidlerin tankladığı bosslar olduğu da söyleniyor ancak şu anki konumda druid hiç bir şekilde bir warrior gibi tanklama ya da herhangi bir dps class kadar damage vurma imkanına sahip değil. AQ40 ya da Naxx yapan guildlerde genel olarak feral ya da balance druid göremezsiniz. İyi olan guildlerin druid arama sebebi de resto druid ihtiyacı olmasındandır. Hiç bir guild feral druid ya da balance druid aramaz.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön