Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 02:49 Toplam 62 oyuncu 48 sunucu 419 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Battlefield Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Orj battlefield 2142

Sublime_ilter
Oyuncu
30 Aralık 2006 17:54 %0
ben de orjinal battlefield 2142 var D&R dan aldım.oyunu yükledim ea'e üye oldum patchını da indirdim, server a girdikten bir iki dakka sonra oyundan çıkıp masaüstüne atıyor hata fln da vermiyor,pc'm oyuna yeterince yetiyor,formatda attım oyunun ayarlarıylada oynadım aklıma ne geldiyse yaptım fakat düzelmedi. bir fikri olan varmı?

IcEdEaRtH1776
Oyuncu
31 Aralık 2006 01:56 %0
bu server adamına göre seciyor adam saka bir yana ben cok ugrastım olmuyor giremedim adam akılı biride yardım etmedi gelen aklı sıra dalga gecer gibi yazı bırakmıs yazık acıdım onlarada neyse kolay gelsın hadi

psycho_tot
Oyuncu
01 Ocak 2007 01:42 (01/01/2007, 01:46) %0
Sublime_ilter' e yanıt:
"Araştırmalarıma göre, Battlefield 2142 Nvidia Geforce GO 7400 ve üstü ekran kartlarında sorun çıkarabiliyormuş. Bunun sebebi ekran kartı driverının bazı eksikliklerinin olması ve şu an itibari ile bunun bir çözümü yok. Senin ekran kartın da belirttiğim aralıktaysa sebebi %90 bu olabilir. Diğer bir şık ise Ram belleğinin yetersizliği. Bu oyun için önerilen ram bellek boyutu 1024Mb(1Gb), bu boyutun altındaki belleklerde performans düşüklüğüne ve ping sayısının düzensizliğine bağlı olarak oyun server tarafından atılan bir ping ile kapatılabilir. Direkt olarak masaüstüne atmasının bir diğer sebebi de Windows Xp'nin upgradelerinin(Service Pack 2-3 Full) ekran kartı upgrade'ini tam olarak desteklememesi olabilir. Bu oyunu oynamak isteyen arkadaşlara Windows Vista'yı RC1 5600 build upgrade i ile birlikte tavsiye ederim...

Sublime_ilter
Oyuncu
01 Ocak 2007 17:10 %0
arkadaşlarım oynuyor bu oyunu ve onların pc özellikleri benimkinden daha düşük. bilgisayarımın sistem özellikleride 2x512mb ram, p4 3.2 ghz,n6800 512mb ekran kartı, ekran kartının farklı versionlardaki sürücülerini de denedim ama sonuç aynı.işletim sistemi ise xp sp2.

Sublime_ilter
Oyuncu
02 Ocak 2007 17:27 %0
nedenini bilen yok mu acaba?

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
06 Ocak 2007 20:08 (06/01/2007, 20:11) %0
oncelikle bunun degisik sebepleri var:

1- yetersiz ya da uyumsuz donanim bileseni, ozellikle ram, ama yeterli oldugunu belirtmissin.

2- nvidia go ya da ati mobility tarzi laptop ekran kartlari, bazilari sorun cikarabiliyor, fakat anladigim kadariyla notebook degil desktop kullanicisisin.

3- oyunu ilk acarken bir resfresh programi ile mevcut cozunurlugunde, ki oyunun default ilk hali 800-600 dogru hatirliyorsam, css ve ya benzeri bir oyunda 60 fps ustu gormek icin refresh rate i 60 in uzerinde bir rakama zorla atadiysan oluyor. oyun once 60hz da acilmaya calisiyor cunku iulk calistirmada. fakat oyunu acmayi basarip icerden cozunurlugu falan degistirince sorun ortadan kalkiyor. sen acip servera girip 1-2 dakika oynayabildigine gore problemin o da degil.

4- yanlis directx9.0 versiyonu. ya da dogru versiyonun yukseltiminin dogru yapilamamis olmasi. directx in en son surumunu oyunun cdsinden bir daha kurmak gerekiyor. ama defalarca kaldirip kurdum dedigine gore problemin bu da degil. son bir kez zorla kendin bir daha kurdurt.

5- user profile dosyalarinin corrupt olmus olmasi, yani bozulmasi. bu durumda silip bir daha olusturman gerekiyor. problemin bu olabilir.

6- Microsoft Windows Security Patch KB917422 kodlu windows guvenlik yamasini kurmus olman. bu yama problem ciokartiyor bf2142 ile ve microsoft un yayinladigi bir duzeltme versiyonunu manual olarak kurup yuklemen gerekiyor.

http://support.microsoft.com/kb/924867/ adresinde ingilizce windowslar icin olani var, turkce win ler icin olani nerden bulursun bilemiyorum.

Obsidian
Oyuncu
08 Ocak 2007 13:58 %0
Arka planda çalışan bir programla da çakışma olması mümkün...

Hem oyun sırasında sistemdeki gereksiz hafıza kullanımını engellemek, hem de gereksiz bant genişliği kullanımını durdurmak için NetLimiter, ViewManager, Virus Scan, vs. gibi zaman zaman online erişim yapan programları oyuna başlamadan önce kapatmanızı tavsiye ederim...

Ping ve oyun performansında artış göreceksiniz...

Sublime_ilter
Oyuncu
29 Ocak 2007 09:47 %0
saydığınız seçeneklerden sadece 5 numaralı seçenek olabilir, bu konuyu biraz daha açar mısın?

furgaz
Oyuncu
08 Şubat 2007 10:49 %0
bende de çok nadiren aynı problem oluyor ama genelde sorun çıkartmıyor. sistemim amd athlon 3000, gigabyte 7600 gt 256 pci/exp. ekran kartı, 1gb. ram var. 256 baglantıyla tıkır tıkır oynuyorum hic bir problem olmuyor. bence sen farklı farklı serverleri dene bi coğuna bende giremiyorum. tigertanger i dene herkezi kabul ediyor.

Sublime_ilter
Oyuncu
16 Mart 2007 12:42 %0
serverlardan kaynaklanan bir sorun yok single player modunda da atıyor:S??

heatclift
Oyuncu
11 Şubat 18:55 %0
slm arkadaşlar bende battlefield 2142 yükledim 1.40 patch kurdum oyuna giriyorum açamıyorum profil hatasımı ney var oyunu ilk ekranda açmıyor yardım edin ya

heatclift
Oyuncu
11 Şubat 20:15 %0
a password is required please fiil it in and try again

passaword yazıyorum bu sefer

the specified password does not match the account password please try again diyor

lütfen yardım edin ya

heatclift
Oyuncu
13 Şubat 23:09 %0
konuya ilişkin cevap yokmu yardım edin yaw

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön