Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
29/08/08 08:52 Toplam 38 oyuncu 51 sunucu 434 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hangi konsolu(xbox360,ps3,wii) almak isterdiniz.neden?

umi21
Oyuncu
23 Kasım 2006 17:07 %0
HANGİ KONSOLU(XBOX360,PS3,Wİİ) ALMAK İSTERDİNİZ.NEDEN?

panzer86
Oyuncu
01 Aralık 2006 16:33 %0
tabikide play station3 arkdaşım nedeni ben ilk konsolum 1998 ps1 oldugu için ve play stationu seviyorum bende şimdi ps2 de var psp de var benim için ne bilgisayar nede xbox hiç biri yarini tutamaz...

crimerian
Oyuncu
22 Aralık 2006 12:39 %0
10 yasimda 486 dx islemcili bir bilgisayarim vardi..uzun yillar pc kullandigim icin oyun konsollarina karsi bi gicigim vardi..hicbir zaman pc nin yerini alamiyorlardi benim gozumde..ama daha sonralari grafiklerin guzellesmesi ve pc ler icin cikan astronomik rakamli ekran kartlarindan dolayi oyunlardan hic tat alamadim ve sonunda uzun yillar laf ettigim oyun konsollarindan ps2 aldim..oyun oynamak bir kulturdur ve sizde takdir edersiniz herkesin her oyunu oynayamadigini..ustelik zeka isidir oyun oynamak..uzun lafin kisasi bi ps2 aldim..oldukca memnunum,oyun oynamanin zevkini cikariyorum..ps3 almak isterdim ama oldukca pahali ve oyunlarida cok pahali sanirim..oyun oynamayi cok seviyorum ama cok fazla paralarda yatirmak taraftari degilim..ps den baska oyun konsolu gormedim ben henuz,oynamadim yani hic..yurtdisinda cogu kisi x-box kullaniyor sanirim..nasil acaba?ps den iyimi,kotumu?

Nokia N95
Tuğgeneral
Tuğgeneral
22 Aralık 2006 19:09 %0
PS 3 neden:HDD,grafik,HDMI,bluetoth,Wlan (bildigim kadarıyla var) vs.

ensim
Oyuncu
29 Aralık 2006 00:39 %0
ps3 ötesi yok millet

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

03 Ocak 2007 16:12 %0
İşin gerçeği bir konsolu konsol yapan ona çıkan oyunlardır. Konsol yarışı yaptırmak biraz saçma. Konsol üreticileri konsollarını güçlü yapmak zorundadırlar ama bunun nedeni rakip firmaya fark attırmak için değildir aslında. Asıl sebep üretilen konsolun yıllar sonra bile günün koşullarına ayak uydurabilmesini sağlamaktır. 233 MHz, 32 Mb RD-Ram li ps2 cihazlarımız bile Burn-Out gibi oyunları 60 FPS de sabitleyebiliyorsa varın ps3'ün cell işlemcili bir makinesi bundan 3 sene sonra nasıl bir oyunu çalıştıracaktır. Tekken serisi ps2'de olduğu için ps sahibiyim. Xbox da almıştım bir zamanlar ama sonrasında sattım. Şimdi evimde Xbox360'da var ama sadece dvd seyrediyorum. Birde Need For Speed Carbon var.. Oyunlar çok pahalı olduğu için mod-chip'lerin oturmasını bekliyorum. Zaten ps2'de dvd seyrediliyor... 2400 YTL'ye ps3 satıldığını duydum istanbul'da. Mart'a kadar beklemenizi öneririm. Sony getirdiğinde bu fiyat yarıya düşücektir. En geç bir sene içinde de 800 YTL ye bu konsolu alabileceksiniz...

ProPesser
Oyuncu
04 Ocak 2007 19:56 %0
Aslında şu an PS3 kapalı bi kutu bizim için. PS3 ü alanlar bile henüz tadını çıkaramıyor.Uluslararası forumlardan bunu anlayabiliyoruz. Belki de henüz PS3 için biraz erken. Ancak Sony'nin bombaları Metal Gear, Resident Evil, PES 7 vs... çıkınca ve biraz PS3 yaygınlaşınca onun üstüne dünyada makina olmayacak bundan eminim...

worker79
Oyuncu
06 Ocak 2007 00:17 %0
tabi kii ps3 alıcam yakında da

codanil
Yüzbaşı
Yüzbaşı
08 Ocak 2007 15:43 %0
bende ps3 almayi dusunuyorum ancak upscale ve downscale sorununun cozulmesini isterim bir de en yeni upgradeleri yuklenmis olsun.

' Necrom
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Ocak 2007 19:24 %0
alıntı:
Gönderen: umi21
HANGİ KONSOLU(XBOX360,PS3,Wİİ) ALMAK İSTERDİNİZ.NEDEN?

Wii yi al zevkden uç

Hush

13 Ocak 2007 15:34 %0
wii, oynanabilirlik açısından.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

14 Ocak 2007 13:46 %0
sirt bir controller yüzünden nintendoyu seneler sonra zirveye oynarken görmek çok güzel oldu.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: