| Yazar | Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor |

|  | 26 Aralık 2006 01:27 %0 | |
|
Oynasana.com olarak sunucularımızdaki oyun kalitesini arttırmak amacıyla bizlerle birlikte Sunucu Yöneticisi olarak çalışacak yeni gönüllüler arıyoruz. Bizlerin oyun ve oyunculuk hakındaki vizyonunu paylaşıyor ve Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunmak istiyorsanız, aşağdaki linkten ulaşabileceğiniz başvuru formunu doldurarak ilk adımı atabilirisiniz.
Adayların başvuruları tarafımızdan değerlendirildikten sonra beraber çalışmak istediğimiz adaylara özel mesaj yoluyla ulaşarak gerekli detayları ileteceğiz. Sunucu Yöneticiliği pozisyonuna başvurabilmek için kullanıcı bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olması, ayrıca en az bir kez özel üyelik almış olmanız gerekmektedir.
Başvuru Formu |
| |
|
|

|  | 26 Aralık 2006 20:09 %0 | |
|
| Bizimle birlikte çalışacak olan insanların bizlerle aynı vizyonu paylaşması gerektiğine inanıyoruz. Oynasana.com olarak bizlerin kaliteli hizmet verme yönündeki çabamıza, özel üye olarak katıkıda bulunan kullanıcılar ile çalışma isteğimiz anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Aralık 2006 20:34 %57 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
Bizimle birlikte çalışacak olan insanların bizlerle aynı vizyonu paylaşması gerektiğine inanıyoruz. Oynasana.com olarak bizlerin kaliteli hizmet verme yönündeki çabamıza, özel üye olarak katıkıda bulunan kullanıcılar ile çalışma isteğimiz anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.
Herkez sizinle çalışacak kadar yetenekli olabilir ama herkezin özel üye olacak kadar parası olmayabilir. Bu bir gönül işidir durumu el verenler özel üye olur diğerleri olamaz. Tabi birde özel üye olan arkadaşlara e**yi diyenler var onların durumuda pek vahim...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici... Player Kicked.... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Aralık 2006 20:36 %9 | |
|
| çok güzel anlattın özel üye olmaya durumu yeteyemenler var + |
| |
| Oyuncu |  | 26 Aralık 2006 22:14 %13 | |
|
İstenilen gayet mantıklı, sadece 1 defa bile özel üye olunması yeter denmiş. Bir haftalık üyeliğin fiyatı 7 YTL'ye geliyor yaklaşık. Eğer bu kadar parayı da bir defalık da olsa veremeyecek biri varsa zaten onun yaşı tutumuyordur ya da başka bir dünyada yaşıyordur. Burada bir hizmet veriliyor ve olayın ticari bir tarafı da yok neredeyse, herşey izah edilmiş. Bunu anlamayanları istemiyorlar. Bu da gayet mantıklı bir davranış.
Züğürt edebiyatı da bir yere kadar. Abartmayın.. |
| |
| Binbaşı |  | 27 Aralık 2006 15:56 %0 | |
|
| BEN OLABLIRIM AMA FOTOM YOK PC DE AMA OZEL UYE ONCEDEN OLDUM BEN |
| |
| Binbaşı |  | 28 Aralık 2006 22:33 %1 | |
|
En buyuk oynasana.com^^
gerisi hikaye.

Güç uzmanlik ister!
www.travian.com.tr |
| |
| Binbaşı |  | 29 Aralık 2006 20:51 %4 | |
|
| Zureik tebrik ediyorum.Herkes ozel uye olamz ama zureik dedigi gibi 7YTL veremiyosa onun pc si yoktur hadi kotu motu var net yoktur hadi internet cafeden oynuyo 7YTL vercegine 7 saat oynar |
| |
| Oyuncu |  | 31 Aralık 2006 06:20 (31/12/2006, 06:21) %2 | |
|
osn ile aynı vizyonu paylaşan ve sunucularla osn kadar çok ilgilenen sunucu yöneticileri alınacaksa, osn sunucuları çok kaliteli yerlere dönüşecek demektir.(!)
Forum Gevezesi |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ocak 2007 14:22 %3 | |
|
Şahsen tecrübem ve referanslarım olmasına rağmen özel üye olmam gerektiği için başvuramıyorum.
Bu uygulama bence çok saçma.. Kaldırılmasını rica ediyorum. |
| |
. |
| Binbaşı |  | 02 Ocak 2007 15:55 %2 | |
|
| Bence özel üyelik şartının olması gerekir.özel üyeler daha ciddi olur diye düşünüyorum. |
| |
 Oyuncu |  | 03 Ocak 2007 00:23 %0 | |
|
| mod arkadashim ozel uye olarak deneme amacli olan sizce yeterli oluyormu .. yani illa 1 aylik 10$ olan ücretimi vercez yoksa 3$lik deneme uyeligi de olurmu ? canim kardesim bi zahmet cewap yazarsan herkez faydalansin die dusundum .. hyr bende tecrubeliyim o acidan yane ;) |
| |

|  | 03 Ocak 2007 10:23 %0 | |
|
| 3$'lik yeterlidir. Süre önemli değil, 1 defalık özel üyelik olması yeterli. |
| |
| Binbaşı |  | 03 Ocak 2007 22:56 %0 | |
|
Olacam ama kredi kartı yok abi annemde biraz geri kafalı ) korkuyo paypaldan |
| |
Albay
FrenzY TeaM.

|  | 07 Ocak 2007 20:22 %2 | |
|
Ozel uyeligi savunan arkadslarim iii size hak veriyorumda. Benim ozel uyelige ihtiyacim yok nie bos yere alayim ki?
İstedigim zaman sunuculara baglanabiliyorum
Ve ozle uyelerin ++larida hic onemli degil bence gunun 10 saati cod2 oynamiyorum İhtiyaci olanlar alsin
Ben insanlara her zaman guvernirim.
Lakin onlarin icindeki şeytana guvenmem... |
| |
| Binbaşı |  | 08 Ocak 2007 18:37 %0 | |
|
| ya günde 50 kuruş neye vermiyoruz ki yani çok zor degil aslında kartı olan arkadaslar bence aylık özel üyelik almalı benim beklememdeki tek sebep bu aralar oyuna giremiyor olmam yoğunluk azaldığı zaman özel üye olmak istiyorum tabiki bu uygulama herkese açık olsa daha iyi olurdu ama yine d bu haliylede çok faydalı |
| |
| Yarbay |  | 09 Ocak 2007 19:35 %0 | |
|
Bende ozel uyelik olayina karsiyim...bizim sizin sitenize girmemiz bile reklam gelirlerini artirmasi bakimindan en buyuk destek sayilir.. secimlerinizi size para verenler arasindan degilde eski, tecrubeli , herkesin saygi duydugu oyuncular arsindan secmeniz daha dogru olurdu..
MKH |
| |
| Tümgeneral |  | 10 Ocak 2007 16:55 %0 | |
|
ben bu bi defalık özel üyelik işini,özel uye olmaya kapalı bir şekilde teşvik olarak görüyorum ve oynasana.com gibi kaliteli bir siteye bunu hiç yakıştıramıyorum.bizimle aynı vizyona sahip olamları gerekmektedir denilmiş, eğer oyuna giriş saatlerine bakarsanız hiç bi özel üye benim kadar oyunda durmaz günde en az 5 saat oyundayım sizce ben sizle aynı vizyonu paylaşmıyormuyum şimdi !!
alıntı: Gönderen: Touch&Go
3$'lik yeterlidir. Süre önemli değil, 1 defalık özel üyelik olması yeterli.
|
| |
 Albay |  | 10 Ocak 2007 19:37 %32 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
(...)
Bizlerin oyun ve oyunculuk hakındaki vizyonunu paylaşıyor ve Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunmak istiyorsanız
(...)
Kişisel olarak algılanmasın da , ilk cümle ile ikinci cümle çelişiyor sanki birbirleriyle ..
OSN ne zamandır Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunuyor ? Multiplayer gamingdeki nerdeyse tekel haline gelmiş yerini maddi çıkarları hariç hiçbir amaçla kullanmayan bir online komünite bari kandırmasın insanları .
Bugün Türkiyede progaming adını verdiğimiz hadise yerlerde sürünüyorsa bunun baş sorumlularından biridir osn.com , gerçi diğerlerinin çok mu farkı var , hayır yok . Soruyorum OSN bugüne kadar kaç organizasyon üstlenmiş içinde maddi gelir olmayan ? Kaç turnuva düzenlemiş ? (Siberlig de dahil) Dünyada bu kadar çok üyesi olup da server hizmetini verdiği oyunlarla bu kadar ilgisiz , alakasız , vurdum duymaz bir kurum her halde olamaz .
Sevgiler & Saygılar
A line allows progress , a circle does not .
criMson , probably the best clan in Turkey...
(by nottingham |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ocak 2007 13:24 %0 | |
|
isterseniz 50 ytl verim param war ama yasım tutmuyo ödeme yapamıorum annemde böle seylere karsı ben versem paramı yatırmaz bankaya  |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Ocak 2007 15:43 %0 | |
|
özel üye olmak önemli değil. ben act of cursing klanı üyesiyim. eger özel üye olsaydım, bende bahsettiğiniz vizyonu görseydiniz beni seçermiydiniz?
polemigini yiyim anamm!!! önce polemik yazmayı öğren... |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Ocak 2007 15:56 %0 | |
|
HEMEN HEMEN HERGÜN OYNASANADA OYNUYORUM ,YAŞIM 37 GÖNÜLLÜ OLURUM AMA 1 KEZ ÜYE ZORUNLULUĞU KOMİK BİR ŞART OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...
SAYGILARIMLA ,
PUSUCU ÖKKE$ |
| |
| Yüzbaşı |  | 12 Ocak 2007 17:37 %4 | |
|
| Ben once uyelık icin kredi kartı zorunlıgunu kaldırmanız gerekıyor hernekadar guvenılır olursa olsun ben internet uzerinden kredi kartımı asla kullanmıyorum oyuzden uye olmuyorum bence bı hesap acıp ordanda uye kabul etmelısınız |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2007 15:01 %0 | |
|
| bencede özel üye olmak önemli deil katılıorum |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2007 14:07 %0 | |
|
| EVET ÖZEL ÜYE OLMAMIZ BİRAZ SACMA GELDİ bu özel üye olma sartı olmasa daha güzel olur. |
| |
| |