Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 17:14 Toplam 346 oyuncu 47 sunucu 1186 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Play station 2'de problem

nvda

30 Eylül 2006 01:04 %0
Merhaba,

İçerisinde oyun olmasına rağmen açtığımda oyun göstermiyor. Şöyle anlatayım; Açılış sayfası çıkıyor. Sony reklamı sonra ekran dönerek o reklamın içine giriyor ve X ve üçgen tuşları aktif oluyor. Ne idiü belirsiz bir ekran. Ayrıca açma kapama tuşunuda engelliyor gibi geldi bana. Basılı tuttuğumda stand by a geçmiyor. Kırmızı ışık yanmıyor. Sırf reset atılabiliyor. Oyuna geçmiyor. Çipli ps2'im. Modelini bilemiyorum malesef. Sorun neden olabilir.

Yardımcı olabilecek? Yoksa teknik servise mi vereyim? Şimdiden teşekkürler.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Scavenqer
Oyuncu
30 Eylül 2006 11:04 %0
herşeyden önce bi raat ol bakalım ,

sonra oyunistasyonunun kablolarini cikart ve havaya kaldir ayran calkalar gibi salla yukarı aşşağı aşşağı yukarı sağa sola sola sağa ve en önemlisi bir kez çipin oldugu tarafın alt çaprazna

bak dalga geçmiyorum bunu bir dene bazen işe yarıyor aletlerde neyse 2. önerim farklı oyunlar dene hepsinde aynı sorun varsa o aleti bana hediye et . daha ne diyimki

Zlibgnad
Oyuncu
30 Eylül 2006 11:40 %0
Playstation yazısını gösterdikten sonra aletten normalde olmayan degisik sesler geliyor mu?

nvda

30 Eylül 2006 11:50 %0
İlk açtığımda cd dönüyor okuyor daha sonra cd nin durduğunu anlıyorum ve tık tık tık tık böyle sesler geliyor cd koyulan yerden. Çipte bir problem var tahminimce.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Zlibgnad
Oyuncu
30 Eylül 2006 13:04 %0
Aynı sorun nerdeyse her yıl bendede oluyor.Sorun ps2nin içindeki bi dişliden kaynaklanıyormuş(tamire götürdügümde öyle demişlerdi).Tek çözüm aleti bi servise götürmek.

nvda

01 Ekim 2006 11:52 %0
Götürdüm. İçine 60Ytl'cik sıkışmış. Çıkarttılar şimdi çalışıyor takır takır.

Bu arada kesinlikle ama kesinlikle çipli ps2 lere mor cd kullanmayın. Okuyucuyu yakıyormuş.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

01 Ekim 2006 19:06 (03/10/2006, 12:38) %0
mor deil kalitesiz dvd'ler yakıyor..

Zlibgnad
Oyuncu
01 Ekim 2006 21:03 %0
alıntı:
Gönderen: nvda
Götürdüm. İçine 60Ytl'cik sıkışmış. Çıkarttılar şimdi çalışıyor takır takır.
Bu arada kesinlikle ama kesinlikle çipli ps2 lere mor cd kullanmayın. Okuyucuyu yakıyormuş.

Biraz pahalı yapmışlar.Ben bu sene başında 40a yaptırmıştım.

dolun_ay_86
Oyuncu
12 Kasım 2006 22:19 %0
kızılayda japon armagan oyuncak tum play satation ve psp dier elektronik leriniz icin teknik servis hizmeti veriyor ankarada

anti-khalkedon
Oyuncu
14 Kasım 2006 12:37 (07/01/2007, 16:26) %0
.

Kn!gHT_
Oyuncu
15 Aralık 2006 22:16 %0
PS 2 de asla kopya cd kullanmamanızı tavsiye ederim... zarar veriyor PS ye ben gecen sene kopya kullandım bilincsizce sonra chip i deiştirmek zorunda kaldım bu arada arkadaşın sorunu da Chip ten kaynaklanıyordur tahminimce cunku bende de aynı şekil olmuştu...

Kojiroh
Oyuncu
20 Aralık 2006 01:39 %0
Çip taktırmadan önce tamamen sorunsuzdu ama çip taktırdıktan 1-2 ay sonra sapıttı benimki de. Bazen DVD'yi görmüyor ve kırmızı renkli, "Playstation 2 diski takın" tarzındaki uyarıyı veriyor. Bazen alet bazen kolu görmüyor, bazen hem alet kolu görmüyor hem de aç/kapa tuşu iptal oluyor. Arada bir kilitlendiği de oluyor. İkisi de orjinal olan oyunlardan birini oynarken bir anda kolları görmedi, diğerini oynarken de oyun kilitlendi.
Philips'in DVD+R'lerini kullanıyorum (mor) diğer oyunlar için. Eğer mor renkliler bir sorun yaratıyorsa, yaşadığım şeyler muhtemelen ondandır.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

crimerian
Oyuncu
22 Aralık 2006 12:21 %0
yaa bu mor cd olayina takildim ben acikcasi..ben moskovadayim ve burda hemen hemen tum oyunlar mor cd..fakat o kadar kullandim halen bir sorun yok..(umarim olmazda)..birde soyle birsey var,dvd cd leri genelde mor oluyor..mesela iyi cd uretim firmalarindan verbatim in dvd cd lerinin cogu mordur..

orhankadlan
Oyuncu
22 Mart 2007 09:31 %0
arkadaşlar siz neyse ban alalı 2 gün oldu mağzanın verdiği kopya oyunu oynuyordum omr olan pause yapıp tuvalete gittim sonra ekran kapkara ondan sonra format dis kayıt gibi ıvır zıvır diyoo bilen varmı

ylokmaci
Oyuncu
07 Nisan 2007 19:29 %0
beyler scph 50004 varda optik okuyucusu lazim KHS400C nerden bulabilirim orjinal yedek parça satan bi yer bilen varmı istanbulda?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: