| Yazar | Konu: Internet cafe / okul bağlantıları ve anti-hile sistemi |

|  | 06 Aralık 2006 19:09 %6 | |
|
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı tespit edilirse sunucularımızdan uzaklaştırılırsınız.
İşte bu yüzden kendi bilgisayarınız dışında bir yerden bağlanacaksanız mutlaka Multi Fixer adlı programı kullanın. İster bir tanıdığınızın bilgisayarı, ister internet cafe, okul veya benzeri bir ortam olsun, güvenilirliğinden emin olamadığınız, sisteminde hile yazılımı bulunması olası herhangi bir yerden bağlanırken lütfen Multi Fixer programını yükleyip çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanın.
Bu program, Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden, Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.
Programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir.
Programı kurup çalıştırdıktan sonra, karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecektir. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır.
İyi oyunlar.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
|
|
| Üsteğmen |  | 06 Aralık 2006 19:16 (06/12/2006, 19:16) %0 | |
|
Güzel bir porgrammış , ama işime yaramayacak gibi , çünkü kafede deepfreeze açık we bu yüzden pb li serwerlara giremiyoruz
kill him.... |
| |
| Orgeneral |  | 06 Aralık 2006 19:48 (06/12/2006, 19:49) %0 | |
|
Gerçekten güzel bir uygulama... forever pb
Player Kicked 4ever.... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2006 00:45 %0 | |
|
| GEC AMA GUZEL ... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2006 09:05 %0 | |
|
kruzar537@hotmail.com
ekle sana yardımcı olurum
alıntı: Gönderen: Moti Ragnargkum
Güzel bir porgrammış , ama işime yaramayacak gibi , çünkü kafede deepfreeze açık we bu yüzden pb li serwerlara giremiyoruz
kill him....
|
| |
| Yüzbaşı |  | 07 Aralık 2006 09:34 %0 | |
|
bazı klan ve oyunculara hediye etmek lazım bu programı. 
{{ER}}_ERASER_ |
| |
| Yarbay |  | 07 Aralık 2006 11:01 %0 | |
|
bi dakka bi dakka sonunda eklendimi yoksa ben mi yanlış anladım yoksa dualarımız kabulmu oldu biri açık ve net anlatsın anti hileden kasıt BP mi yoksa Allahım hakkettmiştik biz bunu zaten ama yanlışta anlamış olabilrim nese eğer olduysa hayırlı olsun...
Ppsh Sevmem Kullananıda Sevmem...
Only Rifle...
For Real Players... |
| |
| Binbaşı |  | 07 Aralık 2006 15:14 %0 | |
|
yani artik ip ye mi ban atiyorsunuz ole bişi olabiliyomu ?
sHeKer on Tuz 15 ...
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2006 20:19 %0 | |
|
güselbi progaram da ben cezalıyım bunu açlıştırıp giremem demi
ben 2 kişi kullandım adsl yi hiç sormayın neler oldu |
| |
| Üsteğmen |  | 07 Aralık 2006 21:58 %0 | |
|
hile yapmam oyun sırasında kötü hilelerde bulunmam dosyalarımda hile barındırmam benim suçum yok
Dawnville Haritası Sniper Ustası.
|
| |
. |
| Yarbay |  | 08 Aralık 2006 15:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: snayp!r
çok sevinme çünkü BP diil BP benzinm istasyonu mslf hayallerini suya düşürmek gibi olmasın pb geldi oda sadece pamlere ki pamlerdede oyuncu olmuyo zaten.
-hayır imza derken..?
-ha yani ölesine bildimiz imza diil
-anlıyorum-ama istediği.. -peki.
hheheh heyecandan olmuş hay aksi neyse ben zaten akşamına gördüm girdim servera ama ne PB var nede BP hehehe olsun bekleriz biz bütün serverlara konmasını sorun değil benim için ama bazen olayın tadını kaçırıyorlar mesela yaklaşık 500m den ppsh la farklı yerlerde duran 5 - 6 kişiyi hs atmadan alanları gordu bu server bunları sevmiyorum yoksa onemli değil...
Ppsh Sevmem Kullananıda Sevmem...
Only Rifle...
For Real Players... |
| |
| Üsteğmen |  | 08 Aralık 2006 15:19 %0 | |
|
valla ben kurmam bu programı bana kötü gözüktü hilem fln yoktur
Dawnville Haritası Sniper Ustası.
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Aralık 2006 20:30 %0 | |
|
yok demek çare yok görüyos yok diyenleri  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2006 20:23 (10/12/2006, 20:23) %0 | |
|
saolun güzel uygulama...
Player Kicked.... |
| |
| Tuğgeneral |  | 10 Aralık 2006 21:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Hush
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı açık ve kesin olarak tespit edilirse sunucularımızdan süreli olarak uzaklaştırılabilirsiniz.
İşte bu yüzden güvenilirliğinden emin olamadığınız ve hile bulunduğundan şüphelendiğiniz internet cafe, okul veya benzer bir ortamdan sunucularımıza bağlantı gerçekleştirecekseniz Call of Duty 2 Multi Fixer adlı programı yükleyip, çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanmanızı tavsiye ederiz.
Bu program Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.
( bu programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir )
( Programı kurup çalıştırdıktan sonra; karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecek. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır )
İyi Oyunlar
bence iyi olmuş bugün delirdim cafye gittim nebiçim ortam anlamdım insanın evi gibisi yok yalnız cafenin single plyerını öldürdüm bizim siteye girip 1.3 yükleyince
benim ex arızalı giremiyorum
cod hayt felsefem oldu callof sen nelere kadirsin
HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN |
| |

|  | 02 Ocak 2007 13:02 %0 | |
|
| Cezası biten oyuncuların, tekrar ceza almaktan kaçınmaları için yukarda belirtilen programı kullanmaları şiddetle tavsiye edilir. |
| |
| Teğmen |  | 05 Ocak 2007 17:25 (05/01/2007, 17:28) %0 | |
|
| guzel bir program |
| |
Başçavuş
NoMore

|  | 15 Haziran 2007 21:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Hush
Anti-hile sistemimiz tarafından, sunucularımıza giriş yaptığınız bilgisayarda hile yazılımı bulunduğu ve / veya kullanıldığı açık ve kesin olarak tespit edilirse sunucularımızdan süreli olarak uzaklaştırılabilirsiniz.
İşte bu yüzden güvenilirliğinden emin olamadığınız ve hile bulunduğundan şüphelendiğiniz internet cafe, okul veya benzer bir ortamdan sunucularımıza bağlantı gerçekleştirecekseniz Call of Duty 2 Multi Fixer adlı programı yükleyip, çalıştırdıktan sonra sunucularımıza bağlanmanızı tavsiye ederiz.
Bu program Call of Duty 2 kurulu olan bilgisayardaki Admiral Mod ve harita eklentileri gibi sonradan yüklenmiş öğeleri silmeden Call of Duty 2 klasörünü yabancı programlardan ve dosyalardan arındırarak ilk kurulumdan sonraki haline getirir.
( bu programı çalıştırmadan önce *.cfg uzantılı config/ayar dosyanızın yedeğini almanız tuş, ekran, ses gibi ayarlarınızın silinmesini önleyecektir )
( Programı kurup çalıştırdıktan sonra; karşınıza programın desteklediği yüklü olan oyunları listeyen bir ekran gelecek. "Call of Duty 2 IS INSTALLED" mesajını içeren bu ekranı herhangi bir tuşa basarak geçtikten sonra sırasıyla "A" , "4" ve "K" tuşlarına basın ve programı kapatın, artık Call of Duty 2 klasörünüz yabancı dosyalardan arınmış olacaktır )
İyi Oyunlar
Taktir Ettim ++
http://img519.imageshack.us/my.php?image=shot0039xn0.jpg |
| |
| Binbaşı |  | 18 Ağustos 2007 13:30 %0 | |
|
hilecilerin bunu yükleyeceğini hiç sanmıyorum 
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak bir devrin battığı yerdir
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2007 02:35 %0 | |
|
| yani hile kullanan adam nie yüklesinki bu programı. hileciler yine olucak desenize. |
| |

|  | 11 Ekim 2007 02:55 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: .Prates.Sexa^159
yani hile kullanan adam nie yüklesinki bu programı. hileciler yine olucak desenize.
Amacı anlayamamışsınız, kısaca özetleyeyim. Birçok insan "ben hile kullanmıyorum, cafeden/okuldan girdim" diyor. Kendilerine ait olmayan bir sistemde hile bulunduğundan dolayı kendi kullanıcı hesapları uzaklaştırılıyor. Buna engel olmak amacıyla Multi Fixer kullanılsın deniyor. "Hileciyseniz bunu kurun hileniz silinsin" demiyor Mağdur olmayın diyor.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
Tuğgeneral
GoreFest

|  | 12 Kasım 2007 22:09 %0 | |
|
| ya arkadaşlar ben sunuculardan uzaklaştırıldım ama hala iptal edilmedi uzaklaştırılmam. Uzaklaştırmaların bir süresi var mı? Varsa ne kadar bir süredir bu? |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2007 19:05 %0 | |
|
| güzel bir program |
| |
| Başçavuş |  | 12 Ocak 12:21 %0 | |
|
kullanıcam  |
| |
| Başçavuş |  | 03 Mart 20:16 %0 | |
|
hile yapmam oyun sırasında kötü hilelerde bulunmam dosyalarımda hile barındırmam benim suçum yok
---------------- |
| |
| |