Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/08/08 02:45 Toplam 98 oyuncu 48 sunucu 526 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ps2 online yardım lütfennnn

umi21
Oyuncu
11 Kasım 2006 16:56 %0
arkadaşlar. playstation 2 de online oynamak için mutlaka ethernet li bir modemmi olması lazım yoksa usb modem ile bağlanabilirmiyim. LÜTFEN YARDIMM

Sayqho
Oyuncu
13 Kasım 2006 12:02 %0
Bildiğim kadarıyla ethernet girişli olması lazım, mesela 4 portlu bir modemin varsa 1 portuna ps2 yi bağlarsın. Bu arada int. üzerinden oyun oynamak istiyorsan makinana chip takılı olmaması gerekiyor ve orj. oyun kullanman gerekiyor.

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

anti-khalkedon
Oyuncu
14 Kasım 2006 12:36 (07/01/2007, 16:26) %0
.

umi21
Oyuncu
16 Kasım 2006 17:32 %0
Sayqho önce teşekkürler açıkladığın için ama benim ps2 çipli birde USB modem var usb yerine ethernet mi almam lazım

Sayqho
Oyuncu
17 Kasım 2006 00:34 %0
Tam olarak bende bilmiyorum ama ethernet modemle direk bağlanıyor diye biliyorum(usb ile ayar yapman gerekebilir, olursada). Bu arada chipin dms4 pro ise chipi kapatıp orj. oyununla internetten oyun oynayabilirsin, chipli makina ile girmeye çalışırsan makinanın seri numarası banlanabiliyor diye duydum.

HunteR

umi21
Oyuncu
17 Kasım 2006 18:13 %0
dayımda ethernet var orda denedim gene olmadı ya ayarlar yanlış yapıyorum yada çip uyumlu olmayabilirmi

orhankadlan
Oyuncu
14 Mayıs 2007 18:28 %0
ben bu çip işini pek anlayamadım ? çipli olursa kopya oyunları internet üzerinden oynayamızmıyız yada orjinal 1 oyunum var onu tak sam 2. olarak modemin usb sini taksam direk bozarmı

Sayqho
Oyuncu
15 Mayıs 2007 10:56 %0
Chip olayı şöyle ; Chipli makinalarla internet üzerinden oyun oynayamazsınız, oynamaya çalıştığınızda makinanızın seri numarası banlanıyor diye biliyorum (bu makinanınızın bozulacağı anlamına gelmez sadece o makina ile internetten oyun oynamanızı engeller). Birde bazı chiplerde şöyle bir özellik var açıp kapatabiliyorsun. Misal internetten oyun oynamak istediğinizde kapatıyorsunuz ve orjinal oyununuzla bağlanarak oynuyorsunuz, kopya cd çalıştıracağınız zaman chipi aktif ediyorsunuz.

Şu ana kadar internetten oyun oynamayı denemedim sadece bu konuda bildiklerimi aktarmak istedim.

HunteR

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: