Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:33 Toplam 85 oyuncu 56 sunucu 816 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wgt warcraft online eleme

Bu.HeRO
Oyuncu
07 Kasım 2006 02:52 (07/11/2006, 12:32) %0
WGT Warcraft Online Turnuvası

Sistem: Elemelerden 4kişi finallere kalacak.
Maç tarihleri: 8 Kasım Çarşamba ve 9 Kasım Perşembe akşam üstü 5.30 9.30 arası
A grubu: 8 Kasım Çarşamba B Grubu: 9 Kasım Perşembe
Oynanacak Hamachi serverları: server ismi: wgta parola:12345 server ismi: wgtb parola:12345
Grup maçlarında herkes rakibiyle iki maç oynayacaktır. İki tarafta birer map seçecektir. (Haritalar : Lost Temple(Region of Chaos), Turtle Rock, Echo Isle, Twisted Meadows)

Finallere kalanlar: İstanbul Lan elemesi: xLo.Venom , la2f.Zach
İzmir Lan elemesi: mSv.Highking , TheNamcho
Online elemesinden gelecekler: A grubu ilk2 , B grubu ilk2 .

Oyuncu listesi: OymanTheSugo , Bu.Hero , Bu.Blood , Bu.imperial , Bu.Scratch , Memphis , D@rvin , AmSothE , brkdvnc , __N_E_O__ , xxxkaanxxxx , UmutK , ToKLu , semmoh , palkemal , moguzsen , everest23 , exaltedturk , freehot75 , GARYOSAVAN , gercekmc_kobra13 , gercekmehmetreis , hatap , IllMake^1OrcImba , kanas_61 , KaRaEaGLe , kralfeyyaz , Bu.imperial , Cartoon_dog (29kişi)

Warcraft III (The Frozen Throne ) Genel Kurallar

1.Nitelikler
(1).13 yaşından büyük vatandaşlar. [Yaş sınırlaması mevcut ülke yasalarına bağlı olarak değişebilir]
(2).13 yaşından küçük vatandaşlar için aile izin formu [Yaş sınırlaması mevcut ülke yasalarına bağlı olarak değişebilir]
(3).Her iki durumda da kimlik ibrazı gereklidir

2. Oyun Kuralları
(1).Yarışma metodu: Teke tek.
(2).Karşılaşma uzunluğu: Kazanan belli olana dek.
(3).Oyuncular customkeyinfo.txt dosyasında bulunan kolay erişim tuşlarını (Hot Key) kullanabilirler.

3.Oyun Ayarları
(1).Yarış Seçimi: Serbest
(2).Oyun Hızı: En hızlı
(3).Haritalar : Lost Temple(Region of Chaos), Turtle Rock, Echo Isle, Twisted Meadowse

4. Turnuva Sunucu Ayarları
(1).Takım kilitleme: Evet
(2).Birlikte takımlar: Hayır
(3).Tam paylaşımlı unite kontrolü: Hayır
(4).Rasgele yarış: Hayır
(5).Rasgele kahraman: Hayır
(6).Gözlemciler: Tamamı
(7).Görünürlük: Varsayılan

Bu.HeRO
Oyuncu
07 Kasım 2006 02:52 (09/11/2006, 07:31) %0
Gruplarda ilk2ler wgt finallerine kalma hakkı kazanacaktır.

A grubudetaylar= 8 Kasım Çarşamba akşam üstü 5.30 9.30 arası, server ismi: wgta parola:12345 , hakem:Hero

A grubu
OymanTheSugo , Memphis , Bu.Scratch , Darvin , brkdvnc , xxxkaanxxxx , ToKLu , palkemal , everest23 ,
freehot75 ,, gercekmc_kobra13 , hatap , kanas_61 , kralfeyyaz

B grubunda ilk3 wgt finallerine kalacaktır.

B grubu detaylar: 9 Kasım Perşembe akşam üstü 5.30 9.30 arası server ismi: wgtb parola:12345 , hakem: Oyman

B grubu
Bu.Hero , Bu.imperial , Bu.Blood , AmSothE , __N_E_O__ , UmutK , semmoh , moguzsen , exaltedturk , GARYOSAVAN , gercekmehmetreis , IllMake^1OrcImba , KaRaEaGLe , Cartoon_dog , Rch , Bu.Scratch , Memphis , mSv.Janisarry , Sergeras

MAÇ SAATLERİ: Saat 5.30 ile 6 arası check in (oyuncu kontrolü) yapılacaktır. Bu süre zarfında gelmeyenler saat 6'dan itibaren maç yapma haklarını yitireceklerdir. 6.10'da fikstür bu forumdan yayınlanıp maçlara başlanacaktır. Oyuncuların bilgisine duyurulur.

Nkt.Ranger
Oyuncu
07 Kasım 2006 08:13 (07/11/2006, 08:22) %0
Bende katılabılır mıyım? Nereden başvuracağız?

edit: oldum galiba, eğer siberlig.com'dan yapılıyorsa

moguzsen
Oyuncu
07 Kasım 2006 09:06 %0
Afedersiniz ama 14 kişilik bir gruptan sadece ilk iki kişinin finallere gitmesini anlayamadım, toplam 8 oyuncu ile mi final oynanacak? (final katılımcı sayısını arttırmak mümkün değil mi)

Bu.HeRO
Oyuncu
07 Kasım 2006 10:51 %0
alıntı:
Gönderen: moguzsen
Afedersiniz ama 14 kişilik bir gruptan sadece ilk iki kişinin finallere gitmesini anlayamadım, toplam 8 oyuncu ile mi final oynanacak? (final katılımcı sayısını arttırmak mümkün değil mi)

Evet finaller 8 kişi ile oynanacak. Şuan kayıtlı olan 29 oyuncudan sadece 4ü finalle katılma hakkı kazanabilecek. Tabiki 14kişilik grup gibi gözüksede turnuva günü %50'ye varan bir gelmeme durumu bekliyoruz.

Bu.HeRO
Oyuncu
07 Kasım 2006 10:53 %0
alıntı:
Gönderen: Nkt.Ranger
Bende katılabılır mıyım? Nereden başvuracağız?
edit: oldum galiba, eğer siberlig.com'dan yapılıyorsa

Kayıtlar halen geçerliyse (turnuva çarşamba günü başlıyor.) dahil edildiniz. Kayıtlarla ilgili siberlig adminlerine tekrar danışmam gerekiyor.

Nkt.Ranger
Oyuncu
08 Kasım 2006 00:48 %0
Ben calistigim ve ayni zamanda master yaptigim icin; persembe 9 gibi eve donecegim. Maclarimi carsambadan bitirme, veya persembe gec tamamlama olanagim var mi acaba? 5:30-9:30 arasi biraz kisitli bir saat olmus sonucta calisan arkadaslar evlerine 7 gibi donerler; yemek filan yeseler,bir dus alsalar, bi yarim saatte esleriyle sohbet etseler gene 8:30 u bulur saat. Bu sebepten dolayi 12 ye kadar felan uzatilsa daha guzel olmaz mi? bir de fiksturleri nasil takip edecegiz? Hamachi tecrubem yokta, chat gibi bir sey var mi premium userlar disindakiler icin?

Bu.HeRO
Oyuncu
08 Kasım 2006 06:25 %0
alıntı:
Gönderen: Nkt.Ranger
Ben calistigim ve ayni zamanda master yaptigim icin; persembe 9 gibi eve donecegim. Maclarimi carsambadan bitirme, veya persembe gec tamamlama olanagim var mi acaba? 5:30-9:30 arasi biraz kisitli bir saat olmus sonucta calisan arkadaslar evlerine 7 gibi donerler; yemek filan yeseler,bir dus alsalar, bi yarim saatte esleriyle sohbet etseler gene 8:30 u bulur saat. Bu sebepten dolayi 12 ye kadar felan uzatilsa daha guzel olmaz mi? bir de fiksturleri nasil takip edecegiz? Hamachi tecrubem yokta, chat gibi bir sey var mi premium userlar disindakiler icin?

Saatlerde bir değişiklik ne yazıkki olamayacaktır. Eğer kaydınız varsa belirlenen tarih ve saatte hamachi serverlarda olursanız gerekli bilgi ve eşleşmeler herkese link olarak verilecektir.

rch
Oyuncu
08 Kasım 2006 16:52 %0
ben siberlig.com dan kayıdımı yaptırdım ama gruplarda ismin yok acaba kayıt olmadım mı *

Bu.HeRO
Oyuncu
08 Kasım 2006 17:55 (08/11/2006, 17:55) %0
alıntı:
Gönderen: rch
ben siberlig.com dan kayıdımı yaptırdım ama gruplarda ismin yok acaba kayıt olmadım mı *

B grubuna alındınız. Yarın(perşembe günü) belirtilen saatte gelip maçlarınızı oynayabilirsiniz. Yeni açılacak forumda yeni eklenen oyuncular gösterilecek.

sergers
Oyuncu
08 Kasım 2006 21:39 %0
Ben de kayıt oldum , oynamak istiyorum eğer uygunsa .... Teşekkürler

Bu.HeRO
Oyuncu
09 Kasım 2006 07:29 %0
alıntı:
Gönderen: sergers
Ben de kayıt oldum , oynamak istiyorum eğer uygunsa .... Teşekkürler

B grubuna eklendiniz.

capoeira.tr
Oyuncu
09 Kasım 2006 13:09 %0
ya ben bugun sibeligden kayıt yaptırdım bende katılabiliomuum

moguzsen
Oyuncu
09 Kasım 2006 15:35 %0
alıntı:
Gönderen: Bu.HeRO
Saatlerde bir değişiklik ne yazıkki olamayacaktır.

O zaman akşam saat 17:40'da olan bir sınavım nedeniyle gelemeyeceğimi üzülerek bildireyim. WGT elemelerinde oynamayı çok istememe rağmen maalesef tarihlerin çakışması nedeniyle aranızda olamayacağım. (14 ekim veya civarında olsaydı hiç bir mani yoktu ama bayram ertesine bütün sınavlar, ödevler vs. konunca böyle oldu ) Katılacak arkadaşlara başarılar diler, yetkililerden elimde olmayan nedenlerle katılamayacağım için özür dilerim.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: