| Yazar | Konu: Wgt 2006 final tarihi değişiliği |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2006 16:15 %3 | |
|
| World GameMaster 2006 Oyun Turnuvası final tarihi 3 Kasım'dan, 17 Kasım 2006 tarihine ertelenmiştir. Counter-Strike 1.6 ve Warcraft III: TFT oyunlarında yapılacak turnuvada finale çıkmaya hak kazanan takımlarla birlikte İTÜ Taşkışla'da bu heyecanı yaşayabilir, ayrıca katılımın ücretsiz olduğu büyük lan partymize katılarak sürpriz ödüller de kazanabilirsiniz. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2006 18:43 %0 | |
|
online cs elemesi
- Elemeler 28 Ekim 2006 Saat: 13:00'da başlayacaktır.
- Elemeler Steam üzerinden gerçekleştirilecektir.
- Oyunculara maç saatleri geldikçe server ip ve şifreleri iletilecektir.
- Chart, 27 Ekim 2006 saat: 22:00 da yayınlanacaktır.
- Elemeler ve kayıtlar ile ilgili sorular için oyuncular destek@siberlig.com msn i üzerinden bilgi alabilirler |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2006 19:47 %0 | |
|
| suan kac takım var kayıt yaptıran ? |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2006 20:13 %0 | |
|
| Warcraft ne zaman olcak online'ı ? |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2006 23:16 %0 | |
|
| eee 22.00 gecti hala bı haber yok chart takımlar vss |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2006 07:58 %0 | |
|
| chartı goremedım daha? |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2006 13:28 %0 | |
|
| 1 kişi her iki lan party oyununa katılabilirmi? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ekim 2006 12:54 %0 | |
|
| Lan party de hangi oyunlar olacak acaba ? :] |
| |
| Oyuncu |  | 01 Kasım 2006 02:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: 4K.Tod
Warcraft online eleme tarihleri ve detayları belirlendimi acaba?
Bu hususta hala niçin bir açıklama yapılmıyor? Yoksa WGT'ye Warcraft'tan katılmaktan vazgeçildi de haberimiz mi yok??? |
| |
| Oyuncu |  | 01 Kasım 2006 19:41 (05/11/2006, 12:30) %0 | |
|
| .. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 01 Kasım 2006 20:00 %0 | |
|
walla bende içinde olmak üzere 5 kişi yapılan lan elemesine katıldı
bi ilgisizlik warsa bu katılmayan kişilerin ilgisizliğidir
bunu döndürüp dolaştırıp alakasız bi şekilde bana bağlama
www.teamexcello.com
Team Excello - Defining Excellence |
| |
| Oyuncu |  | 01 Kasım 2006 22:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: aiaE
türkiye de sağlam bir warcraft oyuncu kitlesi var ancak kendileri yurtdısındakı takımlarla mucadelere acılmak ıcın pek cabalamıyorlar. Bu ve Ant takımları bir nebze bunu bu aralar denemiş olsalarda ilgisizlik den dolayı bazı maclarını hukmen kaybetmıs durumdalar.
Wc3ft oynamayı seven ve turnuvalara canı gönülden katılan insanlar sürekli aynı circle içersinde oynadıkları için kendilerini yeteri kadar geliştiremiyorlar. 2 sene once bu.hero nun wcg de yaptıgı superdi ancak bu sene sampiyonun tek bir mac bile kazanamaması herhangi bir gelişmenin olmadığının resmi kanıtı oldu.
Ben şahsen cs oyuncusu olmama rağmen wc3ft u çok seviyorum elimden geldiği kadar replayler indirip izliyorum. Wc3ft oyuncularının wgt icin mucadele etmesini can-i gönülden istiyorum. Fakat;
bu gelişememe sebebinden dolayı konu üzerinde tekrar düşünüyor olabilir siberlig. Gerekli zamanda gerekli açıklamayı yapacaklarını düşünüyorum.
Madem memnun deilsin o zaman sende gir wcg tr elemelerine yen herkesi git grand finale seni gorelim... |
| |
| Oyuncu |  | 02 Kasım 2006 12:15 %0 | |
|
| Call of Duty 2 lan party de tek kişi mi takım mı? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Kasım 2006 15:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: aiaE
türkiye de sağlam bir warcraft oyuncu kitlesi var ancak kendileri yurtdısındakı takımlarla mucadelere acılmak ıcın pek cabalamıyorlar. Bu ve Ant takımları bir nebze bunu bu aralar denemiş olsalarda ilgisizlik den dolayı bazı maclarını hukmen kaybetmıs durumdalar.
Wc3ft oynamayı seven ve turnuvalara canı gönülden katılan insanlar sürekli aynı circle içersinde oynadıkları için kendilerini yeteri kadar geliştiremiyorlar. 2 sene once bu.hero nun wcg de yaptıgı superdi ancak bu sene sampiyonun tek bir mac bile kazanamaması herhangi bir gelişmenin olmadığının resmi kanıtı oldu.
Ben şahsen cs oyuncusu olmama rağmen wc3ft u çok seviyorum elimden geldiği kadar replayler indirip izliyorum. Wc3ft oyuncularının wgt icin mucadele etmesini can-i gönülden istiyorum. Fakat;
bu gelişememe sebebinden dolayı konu üzerinde tekrar düşünüyor olabilir siberlig. Gerekli zamanda gerekli açıklamayı yapacaklarını düşünüyorum.
Çabalamıyorlar demek çok saçma bir tabir olur bence, çünkü internet bağlantımız ortada.Aslında biz bu kötü bağlantıyla çabalıyoruz bu yüzden büyük bi ilerleme katedilemiyor.Bu ve mSv(eski ismiyle AnT) şu anda liglerde mücadele etmektedir ve çok iyi clanlara karsı iyi sonuclar almaktadır.Ama internet bağlantımızdan dolayı zorluklarla oynamaktayız.
Aslında kimse yerinde saymıyor, herkes elindeki imkanlar dahilinde kendini gelistiriyor.Bunu şu an en iyi kendi aramızda oynayarak yapıyoruz.
Bu arada geçen sene wcgde basarılı olduk , bu sene ise olamadık diye bi gelişme olmamış gibi algılanmasınada karşıyım.Yani aralarından şampiyonları gitti başaramadı şeklinde.Bu diğer oyuncularından birşey yapamayacagı anlamına gelmesin.
Çünkü birazda şans işi(eşlesmeler,chart,o anki ruh hali vs..).
Gl Hf |
| |
| Oyuncu |  | 02 Kasım 2006 15:55 %0 | |
|
adam bi ilgisizlik olduğunu, herhangi bir gelişmenin olmadığını falan ileri sürüyo ve ucunu bana dokunduruyo
bende kendi adıma elimden geleni yaptığım için kendimi savunuyorum kimseyi harcadığım falan yok
www.teamexcello.com
| |
| Oyuncu |  | 03 Kasım 2006 00:57 (03/11/2006, 00:57) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: xLo.VeNoM
bi ilgisizlik warsa bu katılmayan kişilerin ilgisizliğidir
Bir yetkili çıkıp da WGT online elemelerinin yapılmayışını ilgisizliğe dayandırırsa hakikaten gülerim buna. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Kasım 2006 04:01 (03/11/2006, 04:14) %0 | |
|
benim bahsettiğim olay yapılan tek lan elemesiyle ilgili
online'a o şekilde bi etkisi olamaz
www.teamexcello.com
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2006 13:13 (05/11/2006, 12:30) %0 | |
|
| ... |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2006 13:17 (05/11/2006, 12:29) %0 | |
|
| . |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2006 21:26 (04/11/2006, 21:29) %0 | |
|
nickimi vermene gerek yok bahsettiğin bu seneki sampiyon benim zaten
hadi ya yazdıkların türkçe mi hiç fark etmedim bunu söylediğin iyi oldu ibranice sanmıştım bende
yazdıklarına verilebilcek mantıklı bi tepki yok çünkü tamamen gerçek dışı şeyler
w3 dunyasıyla ilgili birseyler soylerek haddini astıgın konusunda çok haklısın çünkü gerçekten w3 dunyasıyla ilgili hiçbişey bilmediğin yazdıklarından çok iyi anlaşılıyor ve bilmediğin konular hakkında yalan yanlış kendince yorumlar yapma
sen önce mSv.highking in yazdıklarını oku anlamassan türkçeye hakim birine okut belki bi nebze öğrenebilirsin bişeyleri
www.teamexcello.com
| |

|  | 04 Kasım 2006 23:56 %0 | |
|
Konunun WGT final tarihi değişikliğiyle tam olarak alakası nedir?
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2006 04:33 (26/11/2006, 01:35) %0 | |
|
| .. |
| |
| |