Selam herkese, bildiğiniz gibi artık zero hour clanwars oyunları 1.05b patchiyle oynanıyo ve bikaç arkadaş bana nerden bulucaklarını sordular eğer başka merak eden arkadaşlar varsa onlara yardımcı olmak için yolluyorum. www.gamereplays.org sitesinden zero hour a girin orda community patch adı altında download edebilirsiniz patchi saygılar
1.04 replaylerimi de yollamıştım dark a ama sanırım koymamış siteye 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan
Ben de Rare81 arkadaşıma katılıyorum. Zaten Ea games yetkilileri dahi oyunu geliştirebilmek için www.gamereplays.org sitesindeki oyunculardan görüşler aldı. Bunun icin özel forumlar acildi insanlar uzun süre tartisti. Ve yeni patchteki baslica deisiklikleri yaziorum. Usa da ambulans aracları tamir etmiyor artık, böylece Usa nin 1v1 daki üstünlügü birazda olsun azaltıldı. toxin tunelin ates etme gücü azaltildi. Dragon tankın ates gücü arttı mesela artık bir dragon tank 1 toxin tuneli öldürebiliyor. Amaç gla nın Cin üstündeki üstünlügünü azaltmak. Yani suanda aklıma gelenler bunlar daha bikac deisiklik daha var ama gayet dengeli bir patch bence herkes denesin. 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan
alıntı:Gönderen: -ScaR_FaCe^
Selam herkese, bildiğiniz gibi artık zero hour clanwars oyunları 1.05b patchiyle oynanıyo ve bikaç arkadaş bana nerden bulucaklarını sordular eğer başka merak eden arkadaşlar varsa onlara yardımcı olmak için yolluyorum. www.gamereplays.org sitesinden zero hour a girin orda community patch adı altında download edebilirsiniz patchi saygılar
Yaaa ben bişey bulamadım yaaaa.İndirdim birkaç tane ama adamlar dozer çıkartıyo sonra oyun bitiyo. Youtube gibi sitelere koysaydınız veya google video gibi olamaz mı?