Counter Strike 1.6 Büyük Final Tarih : 22.10.2006 - 14.00
NiP - Team Pentagram
3. lük maçı Tarih : 22.10.2006 - 12.00
hoorai - NoA
Fifa 2006
Tarih : 22.10.2006 - 16.30
hero - ovvy
Need For Speed : Most Wanted
Tarih : 21.10.2006 - 16.30
USSRxAlan - USSRxMrRASER
USSRxAlan
USSRxMrRASER
Steffan
WarCraft III
Tarih : 22.10.2006 - 13.30
SKYCN - Tod4k
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Karşılaşma demolarını buradan indirilebilirsiniz. ( Counter Strike )
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
En önemli maçlara HLTV sokmayan WCG 2006 komitesine teşekkürü borç biliriz. Ne 3D - NiP maçına koydular ne de şu sıralar oynan büyük final ( NiP - Pentagram ) maçına.
alıntı:Gönderen: HLTV.Org
There is still a chance there might be HLTV for this match - until further notice - NO HLTV!
The reason for this is that online broadcasting (worldcybergames.com) will be used. Since the match is played on stage, it's WCG policy that there is no HLTV.
Still, we're putting pressure on WCG to chance their policy this one time, so that all of you can watch this match
alıntı:Gönderen: Burki.
WCG 2006 CS 1.6 Şampiyonu Pentagram Takımı.
walla beni şaşırttı ben nip alır dıyordum
bu arada dp da bir üst tura çıkarak en azından 16 takım arasına kaldı bu yüzden tebrik ediyorum aka... Duncan