| Yazar | Konu: Star craft brood war - hamachi serverları |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2006 02:26 (16/02/2007, 19:42) %0 | |
|
Sınavlardan Dolayı Ara Vermiştim Tekrar Burdayım, Kusura Bakmayın Serverları oynamaynları sildim, Serverlar yenilendi Star Craftçıları bekliyoruz...
sLm
Star Craft Seven Herkesi Serverlara bekliyorum, Profosyonel oyuncular buraya,Yeni başlayanları da bekleriz benim Serverdaki Nickim [TrF]Hex tir. Hamachi programını nasıl kullanıcağınızı servera nasıl gireceğinizi bilmiyosanız burdan yazın açıklarım, Öncelikle hamachi programını indirin.
http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.56-en.exe
Lütfen Sadece Star Craft Oyuncuları Gelsin Servera Herkeste Brood War yüklü Olmalı Ve 1.14 patchi yüklü olmalıdır.
Serverlar :
Hex-SCBW Şifre : 123
Hex-SCBW1 Şifre : 123
Hex-SCBW2 Şifre : 123
Hex-SCBW3 Şifre : 123
Hex-SCBW4 Şifre : 123
Hex-SCBW6 Şifre : 123
Hex-SCBW7 Şifre : 123
Hex-SCBW8 Şifre : 123
Hex-SCBW9 Şifre : 123
Hex-SCBW10 Şifre : 123
Hex-SCBW13 Şifre : 123
Hex-SCBW14 Şifre : 123
Hex-SCBW15 Şifre : 123
Toplam 13 Server Var , bir servera girmeniz yeterli olacaktır, bütün serverları doldurmayalım hemen hemen boşalttım zaten. Herkesi Bekliyorum Star Craftcılar burada buluşalım, Ileride Turnuvalar Düzenleyebiliriz. Serverlar Dolarsa Devamını Açarım, Tekrar Ediyorum Lütfen Star Craft Oyuncuları gelsin Servera, Teşekkürler...
Sorun yaşayanlar burda yazabilir yardımcı olurum...
Saygılarımla. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 11:14 (10/06/2006, 11:19) %0 | |
|
| arkadaşım Allah senden razı olsun çünkü az daha kafayı yicektim eski sitelerin hepsi gitmiş.ben 2 senedir oynamıyorum 1.13 f patch i nereden bulucaz ve reg dosyası gerekmez mi...hamachi nin ne olduğunu bugün öğrendim ve kullanmayı bilmiyorum...yardım edersen çok sevinirim gerekirse mailim:sircaglarpinar@gmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 11:17 %0 | |
|
| bu arada warcraft için de yardımcı olursan sevinirim |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 23:36 (10/06/2006, 23:43) %0 | |
|
Star Craftcıları görmek güzel, Oncelikle Hamachi Programını indir kur,
http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.56-en.exe
Star Craft Ve Brood War yüklüyse şu adresten Son patchi indir,
http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/starcraft-broodwar-pc/download/updaty/BW-113f.exe/?stahuj
Şimdi Gelelim Hamachiyi nasıl kullanıcağımıza : Hamachiyi açtıktan sonra Aşağıdaki butondan çalıştırınca Senden bi account ismi isticek nickini yaz ve oluştur daha sonra ilk mesajımda vermiş olduğum networkleri sırasıyla ekle, Resimlerle de anlattım zaten umarım anlaşılır olmuştur. Daha Sonra Hamachiyi Çalıştırıp Serverları ekledikten Sonra Hamachi listene eklenicez, Orda kişileri görüceksin tam yeşil simgeli olanlar bağlantı düzenli ve oyun oynayabilirsin anlamında, sağ tuşa basıp chat ekranını açıp yazışabilirsin, Hamachi çalışırken Star Craftı Açıp Multi Playerdan UDP den bağlanıcaksın, Orada Oyun varsa Oyna veya Kendin oyun aç online olanlardan birini bekle böyle oynicaksın işte Serverı ekledinkten sonra gerisi Internet Cafedeki gibi Star Craftta dikkat et Multi Playerda UDP den bağlanıcaksın UDP seçeneğin yok ise Son 1.13 f Patchini yükleyememişsin demektir, Patchi tekrar yükle, CD isteyebilir, Sitede illegal sözkonusumu bilmiyorum No-CD bulamazsan Hamachiden bana ulaş NO-CD yollarım ama bulursun sanırım. Herkesi bekliyorum Konuyu Güncel tutalım. War Craft içinde Kullanım aynı, Star Craftcıları toplayalım, War Craft Serverı da açarız
Resimler : ( Anlatım için )
http://img46.imageshack.us/img46/1900/tutorial00sd.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/6417/tutorial12xy.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/9444/tutorial28hd.jpg |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2006 07:43 %0 | |
|
Hamachi ye bağlanamıyorum
Failed to connect to mediation server bibi.hamachi.cc
diye ekran geliyo acaba bizim üniversite port ları falan mı kapadı ondan mı bağlanamıyorum.okulun labaratuarında bağlanıyorum...Bu arada yardımın için çok sağol |
| |
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2006 00:23 %0 | |
|
Dostum o hatanın nedeni Firewall un kısıtlamasından dolayı, Hamachi programını engellemesinden dolayı, Eğer firewall kullamıyosan windows güvenlik duvarını kaldır o engelliyo olabilir eğer o da yok ise dediğin gibi üniversite bazı portları bloklamış olabilir, başka bilgisayarlardan bağlanabilirsin. Önemli diil  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2006 00:38 %0 | |
|
wındows guvenlık duvarı hamatchıyı engellemez
wındows gucvenlık duwarı oyuna bağlanılmasını engeller yanı adamın sordugu soruya cewap bu dııl kesınlıkle onu bastan solım fıre olabılır tabıkı bende duymustum daha once. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2006 14:20 %0 | |
|
| Hayır kısıtlar, Ben arkadaşıma hamachiyi daha yeni yüklediğimde Güvenlik duvarı en başta sordu hamachide, Engellemeyi kaldır demesem bağlanmicaktı Hamachi Servera, Eğer daha önce biri "Engellemeye devam et" dediyse çalışmıyo olabilir, Güvenlik duvarından izin vermen lazım veya güvenlik duvarını kaldırman , diğer sebep yine dediğim gibi firewall olabilir. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2006 16:50 %0 | |
|
ok bugun bı arkadaşımın başına geldı sımdı doru soledııne ınandımm
haklısın kardeşim ozur dılerım bı nhata oldu kusura bakma... fıre ı da tamen kapatman gerekıyor sadece hamachı ye ızın wersen bıle oyuna gıremezsın...
bu neden le sp2 w warsa ee r kapat guv.. duvarını
sonrada fıre ıı dewre dısıbırak...
bunlar kesın cozumler.... arkadaşım saygılar.. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2006 23:51 %0 | |
|
Zaten nie yalan sölim, Ben Bit Defender kullanıyorum Ve Bit Defender kendisi ayarlıyo izin vermen yeterli firewall u kapatmıyorum güvenlik duvarına da izin verili zaten, ama diğer firewalları kapatmak kesin çözüm tabi, Kolay Gelsin.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 26 Haziran 2006 10:37 %0 | |
|
Bütün bu yazdıklarınızı okudum..sc cileri ne zamandır arıyorum burda buldum...yakında ben de geleceğim...dediklerinizi yapıp
ustaad_ali@hotmail.com
Herhangibir gelişme olursa haberdar ederseniz sevinirim... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2006 23:09 %0 | |
|
slm sc serverlerı için çok saoll
hamachi zaten vardı bende bu serverlarada girdim yalnız sc nin patch yükledikten sonra data file error çıktı (Starcraft unable to read a required file.your starcraft cd may not be in the cdrom drive.please ensure that the starcraft disc in the cdrom drive and press ok)bu çıktı yani kısaca cd istiyo benden yardımcı olursanız sevinirim msn:ecocanibal@hotmail.com
serverlar için gerçekten saolun bide şu patch i yapsaydık |
| |
| Oyuncu |  | 29 Haziran 2006 01:55 %0 | |
|
tmm tmm gerek kalmadı yaptım ben
bir tanede server açtım starcraftçıları bekliorum
yalnız bi bakiim bakalım diye diil de gerçekten oynamak ortam kurmak isteyen arkadaşlar girerse sevinirim
server name:sc-strcrft
password:1234 |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2006 00:40 (16/02/2007, 19:47) %0 | |
|
Serverlar giderek dolmakta Yeni Serverlar açtım Yeni Serverlar :
Hex-SCBW Şifre : 123
Hex-SCBW1 Şifre : 123
Hex-SCBW2 Şifre : 123
Hex-SCBW3 Şifre : 123
Hex-SCBW4 Şifre : 123
Hex-SCBW6 Şifre : 123
Hex-SCBW7 Şifre : 123
Hex-SCBW8 Şifre : 123
Hex-SCBW9 Şifre : 123
Hex-SCBW10 Şifre : 123
Hex-SCBW13 Şifre : 123
Hex-SCBW14 Şifre : 123
Hex-SCBW15 Şifre : 123
Herkesin Aynı yerde toplanmasından yanayım yeni server isimleri verirseniz bu olmaz sanırım, Şuanda baya bi adam var bütün serverlar doldu nerdeyse açma gereği duydum, Yeni Serverlarda açtım Herkesi bekliyorum , Herkes Yeni Server açsa kimse birlikte Oynayamaz. Kolay Gelsin. Yapamadığınız yer olursa buraya yazın MSN inizide yazın eklerim yardımcı olurum...
Bu arada şunu söyliyeyim, Serverda arkadaşlarla uzun süre online olmayan arkadaşların Serverdan Banlanma Kuralı konuşulmakta, Uzun süre Servera gelip SC oynamayan arkadaşlar Banlanacaktır, Çünkü Oynamak isteyen arkadaşlara Serverda Yer Kalmıyo. Ben tatile gidicem Oynayamicam şimdilik vs vs varsa bana söyleyin 2-3 haftadan fazla Online olmayan kullanıcılar banlanacaktır. Saygılar. |
| |
 Oyuncu |  | 07 Temmuz 2006 23:19 %0 | |
|
Dostum eline sağlık
bugün bi cd problemim var ama hamachi den bağlanıp arkadaşlarla konuştum. geçenlerde aklımdan geçiyodu artık oynamanın zamanı geldi diye. forumu görünce gözlerime inanamadım
yarın akşamdan itibaren görüşmek üzere
bu arada ulaşabildiğimiz herkese aktarırsak bu server ları süper bi ortamı yakalarız eskisi gibi (sanane server ı hatırlayan vardır hala heralde ) |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2006 13:36 %0 | |
|
| o serverlara full diyo giremiom :S |
| |
| Oyuncu |  | 29 Temmuz 2006 20:00 %0 | |
|
| Dostum Oynamayanları Çıkardım Serverlardan giriş yapın şimdi Server Sayısını Da 15 e kadar uzattım Hex-SCBW15 e kadar deneyebilirsiniz. |
| |
| Üsteğmen |  | 13 Ekim 2006 01:03 %0 | |
|
sc nin patch ını indirince cd istiyo ya anlamadım bi turlu yardımıc olursanızı sevinirim |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ekim 2006 01:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jesus17
sc nin patch ını indirince cd istiyo ya anlamadım bi turlu yardımıc olursanızı sevinirim
İster tabii c-r-ack bulman gerekir. megagames.com a bir bak bakalım belki birileri koymuştur. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2006 00:34 %0 | |
|
| darker star craftın NO CD sini yollasana bi .saol |
| |
| Üsteğmen |  | 15 Ekim 2006 03:22 %0 | |
|
yaw 15 e kadar yapmsın ama gene full dıo  sen en ısı 20 ye kadar yap |
| |
| Üsteğmen |  | 15 Ekim 2006 03:29 %0 | |
|
c rack ını bulamadım:  |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2006 13:37 %0 | |
|
| abi full diyo ya biraz daha acalım lutfen |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2006 13:50 %0 | |
|
| darker bi kac server daha ac yaw giremiyoz. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ekim 2006 17:53 (17/10/2006, 17:54) %0 | |
|
| arkdslar bende 1.14 un cı ra ckı no cdsi var isteyen olursa msn mi eklesin ve oynamak isteyende olursa arada arkaslarla bulustugumuz bir ag var beraber oynayabilirizde msnem aggressor19@hotmail.com |
| |
| |