Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 12:33 Toplam 104 oyuncu 47 sunucu 696 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: 2006/2007 turnuva takvimi

cutevery
Oyuncu
08 Ekim 2006 23:07 %0
Biz Türkler Herşeyi Derler Ya "Yumurta Kapıya Gelince Yaparız" o nedenle öyle çok önceden birşeyler belli olsada Ciddi anlamda çalışmalar başlamaz her zaman Önce Kapı Yumurta Tarafından Tıklatılmalıdır

goldensh0t
Binbaşı
Binbaşı
11 Ekim 2006 21:06 %0
ABİ sonuna kadar haklısın daha ben 1 tane siberlig yetkilisinden bise duymadım wcg basladı öyle haberim oldu benim baska ülkede adamlar 2 ay önceden haberleri oluyo

Lizard_Tech
Oyuncu
17 Ekim 2006 19:36 %0
Kesinlikle haklısınız arkadaslar, böyle bir turnuva takvimi olması durumunda , herkesin daha profesyonel hazırlık yapabileceği bir zaman aralığı olur.. Takvimin gerisinde kalıpta elemelerin başladığı gün haberi olan kayda değer oyuncular var.. yetkililere duyurulur.. Sonra kimse uluslar arası başarı beklemesin, organizasyonu iyi olan bir turnuvanın ülkemiz icinde daha iyi olacağını düşünüyorum.. Saygılar

Kolmz
Oyuncu
24 Ekim 2006 05:53 %0
Arkadaşlar böle bir takvim çıkarmak çok kolay değil, hangi Turnuvanın hangi elemerin yapılacağıda kesin değil, belirli stabil bir şekilde elemesi yapılan elemeleri biliyoruz zaten bir tek WCG var. SİBERLİG Düzenliyor, onun dışında cafe turnuvaları var onlarda zamanında Turnuvayı duyuruyorlar ..

şu an bilinen bir cafe turnuvası var Adeksde yapılıcak 6-10 Kasım Arasında .. Cafe turnuvası demek yanlış olur cafede ödüllü bir turnuva bu ...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: