tek guzel yani tasinabilir olmasi..kucuk ekran,yon tuslarinin zor kullanilmasi.oyun fiyatlarinin pahali olmasida kotu yanlari..kesinlikle almam..gerenk yok cunku.. )
Arkadaşalar bence PSP süper bi alet. Bide şimdi kırdım bütün oyunları indirip indirip oynuyorum. Süper yaaa. Hele de PS2 nden uzaksan tadından geçilmio. Bu aralar Killzone:Liberation ı bitirdim, inanılmaz güzel yapmış adamlar oyunu. Daha sonra Scarface:money power respect i bitirdim o da iyiydi. Tabi vazgeçilmez PES 6 oynuyorum sürekli. Bide GTA:San Adreae Stories var bu ara oynadığım. Oyun çok iyi olmuş harita aynı ama senaryo ve yaptııımız işer farklı ben PSP süper bi alet...
sony'nin memory stick duo pro'ları çok pahalı ve yetersiz bence.. bunun yerine içinde 30 gb bi hdd gelseydi o cihazdan baba cihaz olmazdı. Bende gittim Cowon'un media oynatıcısını aldım 30 gb. 900 YTL verdim ama değdiğine inanıyorum... Birde yurt dışında bu tür cihazlar türkiyeden 300 $ daha ucuza satılıyor. Yurt dışından alıcaksanız (amerika) benim cihazı 250$ 'a alabiliyorsunuz haberiniz ola.
arkadaslar bende yeni psp aldım.
600 ytl bayıldım.
psp ile ilgili suan herseyi biliyorum ve isterseniz sizin pspyide cok guzel hale getirirm.
ayrıyetten forumlardan oyun indirebilirsiniz, ama 3gb ile sınırlı iseniz internet cafeler ne gune duruyor.
demokraside care tukenmezzz... pspinizi en iyi sekilde kullanmak elinizde.
sorularınızı pm atabilirsiniz.
psp ile ilgili merak ettikleriniz varsa seve seve cvp larım. her konuda sorabilirsiniz downgrade custom firmware devhook herşey. moonwalker_huner2004@hotmail.com