Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 07:28 Toplam 11 oyuncu 47 sunucu 195 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dark crusade

KriptonDiablo
Oyuncu
25 Eylül 2006 20:35 %0
Ben bu ek paketi almak istiyorum ama çalıştırmak için dawn of war mı gerekiyor?Eğer gerekiyorsa İstanbulda tam olarak nerde bulabilirim dawn of warı?

manyetooo
Oyuncu
25 Eylül 2006 21:30 %0
daha çıkmadığı için bişe diyemiyoruz. 1-2 aya kadar çıkacak ama

On the frontlines, there is but one commandment...
Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

Virus666
Oyuncu
26 Eylül 2006 02:56 %0
Oyun çıkmamasına karşın oyunun stand-alone olacağı duyruldu. Yani bu ek görev paketini kurmak için ilk oyuna ihtiyaç duymayacaksın. Dawn of War'ı büyük kitapçılarda ve store larda bulabilirdin. Bulabilirdin diyorum çünkü 15YTL gibi harika bir fiyata çıktığı için tükendi...

Dark Crusade'nin kapağı da aşağıdaki gibi olacak. Stand-Alone konusunda "sağ üst köşeye" dikkat...
http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/4/931664_73142_front.jpg

Death is my destiny!!!...

BloodAngel
Oyuncu
26 Eylül 2006 13:09 %0
evet stand alone olarak çıkacak. fakat (resmi olmayan kaynaktan) skirmish te sadece tau ve necron oynatılacak. diyer 5 ırkıda skirmish te oynamak için diyer DoW ve WA istiyecek(miş). yani 7 ırklada skirmish oynayacakların hepsine sahip olması gerekiyor(muş). bilemiyorum nasıl olacak.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

TiesTorN
Oyuncu
26 Eylül 2006 18:38 %0
alıntı:
Gönderen: BloodAngel
evet stand alone olarak çıkacak. fakat (resmi olmayan kaynaktan) skirmish te sadece tau ve necron oynatılacak. diyer 5 ırkıda skirmish te oynamak için diyer DoW ve WA istiyecek(miş). yani 7 ırklada skirmish oynayacakların hepsine sahip olması gerekiyor(muş). bilemiyorum nasıl olacak.

Saçmalık olur..

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

manyetooo
Oyuncu
28 Eylül 2006 13:15 %0
evet kısaca bütün oyunları sırayla kuracağız demek oluyor zaten relic firmasının oyun yapmasına birşey demiyorumda şu patchler le oyun kurulumu hakkında bunları nasıl yapsak da millet uğraşmasın yönünden kimseyi düşünmüyorlar.

Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

BloodAngel
Oyuncu
07 Ekim 2006 12:57 %0
saçmalık? benim söylediklerimmi yoksa relic in yaptığımı? ve artık olay resmi.

bu olay relic forumlarından :

Q. Will I need Winter Assault or Dawn of War to run Dark Crusade?
A. No. Dark Crusade will be a standalone product. However, owning Dawn of War and Winter Assault will unlock additional content for Dark Crusade users.

ve buyrun :
http://www.relic.com/misc/buggo/dcfaq.jpg

Q. So if I only own Dawn of War, or Winter Assault, can I play against people with Dark Crusade?
A. No. You must own a copy of Dark Crusade to play against other Dark Crusade players. But all Dark Crusade owners can play against one another, even if they dont own Dawn of War or Winter Assault. Which products you own will simply dictate what races you can play as online (demonstrated in the chart above).

heralde açıklayıcıdır.

manyetooo
Oyuncu
09 Ekim 2006 18:57 %0
relic bu patchleri adam gibi yapmıyor da oyunun kurulumunu mu adam gibi yapacak

Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

TiesTorN
Oyuncu
10 Ekim 2006 12:01 %0
Tamamda ben zaten eğer bunu oynamak için dow falan gerekseydi o zaman saçmalık olur anlamında demiştim

KriptonDiablo
Oyuncu
10 Ekim 2006 21:55 %0
Peki Dark Crusade sadece dvd rom için mı yoksa cdromlusuda var mı?

manyetooo
Oyuncu
11 Ekim 2006 09:59 %0
buda sorumu cd romlusu yoksa bile bizim kopya cılar yaparlar sen merak etme

Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

TiesTorN
Oyuncu
13 Ekim 2006 00:28 %0
Yahu hala daha dvd-rom'unuz yokmu yuh diyorum.. Ne üşengeç adamlarsınız.. Üşengeç diyorum çünkü artık bunun paraylada bir alakası kalmadı gider 20-30ytlye bir dvdrom alabilirsin. "bunun cd versiyonu yokmu ya" gibi cümleler komik kaçıyor artık bu devirde.

warcorsair
Oyuncu
14 Ekim 2006 15:54 (14/10/2006, 15:57) %0
Yahu oyunun orjinalini almak istiyorum nereden alacağım istanbul'da satan yer yok mu ne zaman getirirsiniz? (oyun yurt dışında çıkmış)

BloodAngel
Oyuncu
14 Ekim 2006 16:08 %0
bende hazırda bekliyorum. görürsem ve alırsam nerden aldığımı fiyatıyla haber veririm.

KriptonDiablo
Oyuncu
14 Ekim 2006 18:03 %0
Ben 14ünde sordum 10 gün içinde gelir dediler nezihte.Tepedeki bimekste çıktı mı bilmiyorum

warcorsair
Oyuncu
14 Ekim 2006 18:45 %0
İlk alan fiyatıyla nerden aldığını yazarsa çok sevinirim bayramda oynamak nasip olur inşallah...

manyetooo
Oyuncu
15 Ekim 2006 13:57 %0
105 den aşağı beklemeyin

Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

BloodAngel
Oyuncu
15 Ekim 2006 23:01 %0
alıntı:
Gönderen: manyetooo
105 den aşağı beklemeyin
Thou Shalt Kill.
www.tchclan.org for cod2

helal olsun.

KriptonDiablo
Oyuncu
17 Ekim 2006 20:02 %0
Dark Crusade nin orjinalini multide oynamak için diğer ek paket ve ya dawn of war mı gerekiyor bilen var mı?

Virus666
Oyuncu
18 Ekim 2006 11:10 (18/10/2006, 13:39) %0
Fiyat konusu belirsiz. Çünkü Dawn of War'ın kendisi 15'e satılırken ek görev paketi 89'a satılıyordu. Üstelik normal oyun olmadan çalışmadığı halde. Şimdi gelen oyun stand-alone bir ek görev paketi olduğu için ona da alakasız bir fiyat biçeceklerdir kesin. Yeni çıktığı için atronomik fiyata satılması cabası... Ama Half-Life 2'nin expansion u da stand-alone du ve 25'e satıldı. Anlayacağınız oyunun firması, dağıtımcı ve temsilcisine göre fiyat değişiyor. Dünyanın en ucuz Dawn of War'ı Türkiye'de satılırken yine dünyanın en pahalı Winter Assault'u yine Türkiye'de satılıyor...

Dark Crusade'yi multi de oynamak için diğer oyunlara(DOW, WA) gerek yok. Ama bu oyunlar olmazsa sadece Tau Empire ve Necrons'u seçebiliyorsun. Karşına düşman olark diğer ırkları alıp alamadığını bilmiyorum. Oyun gelince anlarız. Oyunu LAN dışında Online oynamak için "orjinal" oyuna gerek var tabiki...

TiesTorN
Oyuncu
18 Ekim 2006 23:54 %0
alıntı:
Gönderen: KriptonDiablo
Dark Crusade nin orjinalini multide oynamak için diğer ek paket ve ya dawn of war mı gerekiyor bilen var mı?

Kaç defa söyledik gerekmediğini.

warcorsair
Oyuncu
19 Ekim 2006 20:49 (19/10/2006, 20:53) %0
http://www.sendit.com/game/item/603633

Site Türkiye'ye de gönderiyor. Ben hiç yapmadım ama sendit.com dan alışveriş yapanlar var.

Yahu şimdi oyunu kargoyla beraber 27 euroya falan getiriyorlarmış. (Ama galiba 27 ekimden itibaren göndermeye başlıyorlar, şimdi önsipariş) Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için böyle şeylere güvenemiyorum. Alışık olsam 50 ytl civarı bir fiyatla getirtirim kendime... Yalnız bunu görünce; İstanbul'dan 105 ytl ye alsam bana koyar...

Not: İngilizce olan siteden anladığım kadarıyla yazdım; hatam varsa arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim.

warcorsair
Oyuncu
21 Ekim 2006 20:44 (21/10/2006, 20:55) %0
ÖNEMLİ

Beyler demin gezerken gördüm:
http://www.sihironline.com/ da sayfayı alta doğru indirirseniz görürsünüz: Yeni ürünler bölümünde yazıyor ki; Dark Crusade gelmiş, ama fiyatı yazmıyor -belki gelmemiştir de- sormak lazım. Bayramda kapalıdır herhalde sonra telefonla ararım...

SGT.DESTROY
Oyuncu
11 Kasım 2006 12:11 %0
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Bu oyun önceki ekpaketler olmadan çalışırmı veya şöle diyeyim. eğer çalışıyorsa önceki ekpaketlerde içinde olurmu? hani imperial guard fln...

BloodAngel
Oyuncu
11 Kasım 2006 12:43 %0
alıntı:
Gönderen: SGT.DESTROY
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Bu oyun önceki ekpaketler olmadan çalışırmı veya şöle diyeyim. eğer çalışıyorsa önceki ekpaketlerde içinde olurmu? hani imperial guard fln...

daha evvel yazdıklarımızı LÜTFEN okuyun...
teşekkürler...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: