Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 08:18 Toplam 14 oyuncu 47 sunucu 223 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wgt 2006 lan party fıfa?

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
21 Eylül 2006 12:05 %0
Selam Arkadaslar,
http://www.siberlig.com/view.php?aid=1638 Bu habere göre FIFA 2006 Turnuva düşünülen oyunlar arasında, peki bu tam olarak nez aman beli olacak?

Ona göre Oyuncularda kendilerine zaman ayırması lazım.

dignitas\SoMB
Oyuncu
21 Eylül 2006 16:18 (21/09/2006, 16:18) %0
17 Kasım gibi bir tarihte olacaksa FIFA 07 nin düşünülmesi bence daha mantıklı olabilir.FIFA 06 ile ilgili tüm etkinlikler tamamlanmış olacak ve FIFA 07 de bu ay sonunda zaten çıkmış olacak.FIFA 06 olması için herhangi bir neden yok bence.Ne de olsa FIFA resmi WGT oyunlarından değil =)

Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com ***

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
21 Eylül 2006 18:07 %0
Fifa 2007 daha hic bir LAN Turnuva icin test edilmedi, test edilmedende Turnuva düsenlemek yanlis olur bence.

DP|Neo
Oyuncu
21 Eylül 2006 20:37 %0
Fifa 07 bilmediğin bi oyun olarak piyasada olucak. Tamamı ile bildiğin bir oyunu oynamak daha mantıklı bence. Tabi düzenlencekse.

***ESL.TR Fifa Baş Admin***
***Team.Turkey Captain***
***www.esl.eu/tr*** ***www.fifaturqamers.com***

scary_mann
Oyuncu
21 Eylül 2006 22:32 %0
BENCE FIFA 2006 OLSUN!
ZATEN WCG DE HUSRANA UGRADIM,BARI BURDA BI BASARI ELDE EDEYIM
24 ÇÜM O GUN GITMISSSIN BISE SOLEMEDEN VEDALASMADAN! CIDDEN AYIP ETTTIN!
SOMB U BEN BILE YENDIM SEN NASIL OLDUDA YENEMEDIN
HERNEYSE INS GUZEL OLUR WCT!

Garuda*
Oyuncu
21 Eylül 2006 22:56 (21/09/2006, 23:05) %0
madem konu açılmış ben biraz genellemek istiyorum. WGT 'nin anasayfasına girin ve diğer ülkelerin sayfasını bi inceleyin. benim ilk baktığım polonya oldu. en az 4 oyun vardı. bizde ise cs ve wc III var. bence bu derece büyük bi organizasyonda daha fazla oyuna destek verilmesi gerekir. Belki CS ve WC III oyuncusunun fazla olduğu bir gerçek ama NFS ve FIFA oyuncuları da bir o kadar fazla. Quake oyuncuları da fazla.. neden bu kadar az oyun tercih edildi nedenini bilemiyorum..

ayrıca ufak bi şey daha dikkatimi çekti ; bazı ülkelerde DOTA için de turnuva düzenleniyor. tayland'da battlefield2 için turnuva düzenleniyor. özellikle tr de dota nın bir çok fanatiği var , bilmiyorum bu şekilde ne kadar kendimi ifade edebildim yetkililere ama bazı şeyler kesinlikle dikkate değer....

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
22 Eylül 2006 14:27 %0
scary_man maci sen isleseydin sende anardin neden kaybetim baselere paso foul yaptida tüm attaklarda ve son iki dakka iki tane süper chance kacirdim. Ama artik bende FairPlay tanimicam mademki baskalarida FairPlay yapmior.

KalkVeSavaş
Oyuncu
22 Eylül 2006 16:33 %0
alıntı:
Gönderen: scary_mann
BENCE FIFA 2006 OLSUN!
ZATEN WCG DE HUSRANA UGRADIM,BARI BURDA BI BASARI ELDE EDEYIM
24 ÇÜM O GUN GITMISSSIN BISE SOLEMEDEN VEDALASMADAN! CIDDEN AYIP ETTTIN!
SOMB U BEN BILE YENDIM SEN NASIL OLDUDA YENEMEDIN
HERNEYSE INS GUZEL OLUR WCT!

iyi bir oyuncuyu 1 kez yendin diye,onu herseferinden yenegin kesin degil,bu isler belli olmuyor.mesela fener gs yi yener,gs de fenerin yenemedigi glascos rangers i yener.anlatabildim mi.
nEph.Intel|24G in bahsettigi fairplay ise,zaten yapilmasi olayi bir enayiliktir bana göre.arkadaslarinla eglencesine oynarken yaparsin ama wcg de her türlü pisligi yapmak lazim,ha ben yaptim mi,gerek olmad1 yapmad1m,olsaydi yapardim.
adam1n giderken illa birilerinini tebrik etmesi gerekir diye bir kural yok prosedürde bildigim kadariyla.hele çeyrek finalde fln.

dignitas\SoMB
Oyuncu
22 Eylül 2006 16:55 %0
Arkadaşlar FIFA 2006 olsun diyosunuz cok guzel tabi hepimizin bildiği oyun ama 17 kasım da FIFA 07 çıkalı 1 aydan fazla olmuş olacak.MULTIPLAYER özellikleri de sonuna kadar test edilmiş olacak , çıktığı ilk günden zaten oyuncular online oynamaya başlayacaklar.Oyun bilmediğimiz oyun olmaktan çıkacak ve dahası 06 eskimiş olacak.Ama tabi çoğunluk 06 olsun ister ve siberlig de 06 yı bu lan partiye dahil ederse tabiki olur ben sadece düşüncemi belirttim,yanlış anlaşılma olmasın.

24Gamer bazen cok fazla konusup cok fazla bisey bildigini dusunuyosun ama yanılıyosun , bu isler forumlarda atıp tutmakla yürümez,bugüne kadar okudugum her post unda seninle tartısmaya girmemek icin susuyordum ama yeteri kadar bilmediğin konular hakkında cok yorum yapman bazen rahatsız edici oluyor.Fair play maçta foul yapmakla ilgili çocukça birşeye dayandırılmaz,bu tamamen taktikseldir,taktiğe karşı çıkmak da ağlamak olur zaten.Ama SENIN ONLINE MACLARDA PRNTSCREEN TUŞUNA BASILI TUTUP OYUNUN FPS sini DÜŞÜRÜP KARŞI TARAFIN POZISYON KAÇIRMASINI SAĞLAMAN unfair olur.Bilmem anlatabildim mi..

Oquen
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Eylül 2006 19:24 %0
alıntı:
Gönderen: nEph.Intel|24G
scary_man maci sen isleseydin sende anardin neden kaybetim baselere paso foul yaptida tüm attaklarda ve son iki dakka iki tane süper chance kacirdim. Ama artik bende FairPlay tanimicam mademki baskalarida FairPlay yapmior.

Mlad bunu senmi söylüyorsun güldürme beni FairPlaymış hııh

Turkish Psycho
Oyuncu
22 Eylül 2006 19:44 %0
BEnde WCG de türkiye ikincisiym daha devam ettiriyim die nfs most wanted için çırpınıyorum ama galiba olmıyacak

scary_mann
Oyuncu
23 Eylül 2006 01:14 %0
somba katılıyorum! her konuda!
art ben sakasına yendım fılan dedım o maçta gercekten sanslıydım! somb gercekten iyi bır fıfacı!

KennyOii
Oyuncu
23 Eylül 2006 08:40 %0
07 rullzz

Batman il Jandarma Havancı CvŞ
&
team.Turkey FIFAPlayer & Captain

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
23 Eylül 2006 08:47 %0
Benim hayata yapamdim seylerinden biri Print Key haberin olsun kim diorsa yalancinin tekidir... ayrica FairPlayi ozaman bana aciklasana lütfen

alıntı:
Gönderen: d.Sapphire.SoMB
Arkadaşlar FIFA 2006 olsun diyosunuz cok guzel tabi hepimizin bildiği oyun ama 17 kasım da FIFA 07 çıkalı 1 aydan fazla olmuş olacak.MULTIPLAYER özellikleri de sonuna kadar test edilmiş olacak , çıktığı ilk günden zaten oyuncular online oynamaya başlayacaklar.Oyun bilmediğimiz oyun olmaktan çıkacak ve dahası 06 eskimiş olacak.Ama tabi çoğunluk 06 olsun ister ve siberlig de 06 yı bu lan partiye dahil ederse tabiki olur ben sadece düşüncemi belirttim,yanlış anlaşılma olmasın.
24Gamer bazen cok fazla konusup cok fazla bisey bildigini dusunuyosun ama yanılıyosun , bu isler forumlarda atıp tutmakla yürümez,bugüne kadar okudugum her post unda seninle tartısmaya girmemek icin susuyordum ama yeteri kadar bilmediğin konular hakkında cok yorum yapman bazen rahatsız edici oluyor.Fair play maçta foul yapmakla ilgili çocukça birşeye dayandırılmaz,bu tamamen taktikseldir,taktiğe karşı çıkmak da ağlamak olur zaten.Ama SENIN ONLINE MACLARDA PRNTSCREEN TUŞUNA BASILI TUTUP OYUNUN FPS sini DÜŞÜRÜP KARŞI TARAFIN POZISYON KAÇIRMASINI SAĞLAMAN unfair olur.Bilmem anlatabildim mi..

dignitas\SoMB
Oyuncu
23 Eylül 2006 16:58 %0
milad senin nasıl bi oyuncu olduğunu ne yapıp ne yapmadığını bilmeyen yok merak etme, sen muhtesem fair oyununla devam et sana ders vermek benim isim degil.

dignitas\SoMB
Oyuncu
23 Eylül 2006 16:58 %0
alıntı:
art ben sakasına yendım fılan dedım o maçta gercekten sanslıydım! somb gercekten iyi bır fıfacı!

eyw :]

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
23 Eylül 2006 17:32 %0
söylesene Somb FairPlay nedir lütfen yaaa cok merak ediorum

dignitas\SoMB
Oyuncu
23 Eylül 2006 21:00 %0
futbolcuların maçtan önce el sıkışması, tribünlerin pet şişe atmaması, oyuncuların birbirini sevmesi hiç faul yapmamasıdır

trq`SLeviN
Oyuncu
24 Eylül 2006 01:12 (24/09/2006, 01:13) %0
scary_man ilk yazdığın yazın bana çok antipatik gelmişti ama şakasına yazdığını burda belirtmişsin, bi insanın kendini bilmesi ve karşısındakini de bilmesi güzel bişey, bu düzeltmenden dolayı kutlarım

alıntı:

ayrıca Miladcım köşeye sıkışınca ufak şeylere takılıosun her zamanki gibi bırak abicim oyunda faul yapmış bilmemne yapmış isteyen istediğini yapar,sana bug yapma falan deseler yaparmısın? bu bir PC oyunu önemli olan bilgisayarın içerisinde Fair Play yapmak deil karşındaki insana Fair davranmak. yenilince bahanelere sığınmak çok kolay önemli olan maçı kaybedince kalkıp yenildiğin kişinin elini sıkmak..saygılar...

Tonic <changed> Insomniac
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
24 Eylül 2006 14:40 %0
Bizim Maci isleyen Hakem bile artik göslerini döndüriordu maci islerken cünkü sevki kalmamisti, ama neyse artik bende böyle oynicam mademki herkes korkak gibi oynicaksa...

WCG 2006 Kural: "During the course of any match, the operations staff and/or referee may determine other actions to embody unfair play at any time."

Z3U5
Oyuncu
24 Eylül 2006 15:25 %2
valla ben sizin maçı izlerken keyif aldım taktik fauller felan bence oyunun içinde olan şeyler sonuçta kart görme ihtimalin var ha sen yenilgini sadece faullere bağlıyorsan bizim maçta ben sana 1 kere bile faul yapmadım ama sonuç ortada 4 1 yenildin maçı bile tamamlamadan kalktın bunu sadece basit bi oyun oldunu unutmazsanız daha az kırıcı olursunuz herkese saygılar

PCPoint\24Gamer
Oyuncu
24 Eylül 2006 20:22 %0
Sen gercekten cok iyi oynamistin ben seni onun icin tebrik etmistim saaten (galiba ^^) ve 1 defa bile foul yapmadim sana karsi cünkü bu oyunun sevkini bozior.

FIFAıi iyi biliorsan Foul yapip kart almamak cok ama cok kolay ve bunu Somb cok iyi bilior

Oquen
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Eylül 2006 21:54 %0
Miladcım ilk faul denemen penaltı ile sonuçlanmıştı

trq`SLeviN
Oyuncu
24 Eylül 2006 23:38 %0
Topic amma saptı , konunu adının "Milad'ın maçları" ya da "Milad'a yapılan haksızlıklar" ya da "bir maç nasıl bu kadar uzatılır" v.s gibi bişey olarak deiştirilmesini talep ediorum =))

Tonic <changed> Insomniac
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***

dignitas\SoMB
Oyuncu
24 Eylül 2006 23:56 %0
evet miladcım , faul yapmayıp kart almadan oynamayı da biliyorum ama oyunu pro olarak oynuyorsan biraz da oyun psikolojisini düşünmen gerekebilir , oyundan zevk almak için oynuyorsan zaten evde bilgisayarın var, o kadar yol tepmene gerek yok hiç.

eren haklısın walla saçmaladı iyice topik , ben yazmam daha buraya ^_^

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: