Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 20:32 Toplam 287 oyuncu 47 sunucu 1102 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: WCG ve samsung elestirileri..

xaotic
Oyuncu
21 Eylül 2006 19:51 %0
alıntı:
Gönderen: kozlowski

Dostum yanlış anlama ama cs ilk kurulduğunda fps 75 olarak gorunur.Daha sonra fps_max 100 komutu ile 100 olur.Acaba bunu deneme şansın oldumu ?Belki basit bişi ama olma olasılığı yüksek.Ekran kartları ati olunca ayar ,Rlook vb yapmadan 100 fps alınması gerekiyor.Aynı sistem ,ekran kartı özellikle lcd de 100 fps alan bir kaç arkadaşım var.Tabi bunlar tahminim

Trnuvadaki adamların hepsi oyun akıcılıgından 72 fps yi anlayacak adamlar rahat ol.

green street hooligans

DP|Neo
Oyuncu
21 Eylül 2006 20:49 %0
Üzülerek belirteyim sadece Cs oynayan arkadaşlar yakınıyo Fifa da filan fazla etkisi olmaz demişler ama yanılıyolar. Monitörler de kare atlama vardı ve bizim oyunumuzu etkiliyodu. Düz oynayan bir Fifa oyuncusunu etkilediğini sanmıyorum ancak bizi çok etkiledi. Sonuçlardanda anlaşılmıştır zaten bu. İlk maçta Somb un yenilmesi ve loosers a düşmesi vs. Bizim yapıcağımız ortalarda zamanlama çok önemli ancak bu kare atlaması yüzünden lag a girmiş gibi olup timing'imizi ayarlayamamıza sebep oldu. Nitetim maçlarda istediğim ortaların hiçbirini yapamadım. Akmerkezde de aynı monitörlerde oynadık aynı sorun orda da vardı. Hakeme sorduğumda bu titremenin sebebini. Aldığım cevap şuydu. Monitörler birbirine çok yakın ondandır. Artık takdiri sizlere bırakıyorum.

***ESL.TR Fifa Baş Admin***
***Team.Turkey Captain***
***www.esl.eu/tr*** ***www.fifaturqamers.com***

muthaeeR
Oyuncu
22 Eylül 2006 03:38 %0
Oğul arkadaşım benim demek istediklerimin hepsini söylemiş, bende ona teşekkür ediyorum, kısa bir cevap atmak istiyorum:
Fps`nizi görmek istemenizi baz alarak wcg GUI sinde cl_showfps 1 komutu bulunmaktadır. Net_graph`ı kapalı tutmak fpsnizin görünmesini engellemek amacıyla yapılmamıştır. Dünya üzerindeki turnuvaların %90nında net_graph komutunun yasak olduğunu görüceksiniz.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Notorious
Oyuncu
22 Eylül 2006 05:41 %0
alıntı:
Gönderen: N|AmoRPHouS

Bir sorunun herkesin üzerindeki etkisi aynı büyüklükte olmaz.Bazı kişiler çok etkilenir bazı kişiler az etkilenir. Bu duruma da herkes aynı şartlarda mücadele etti diyemeyiz. Sorunsuz bir ortama herkes aynı şartlarda mücadele ediyor diyebiliriz. Engebeli bir yolun ferrarinin hız oranına etkisi şahinin hız oranına etkisiyle aynı mıdır ?

Gayet alakasiz konuştugunun farkına varırsın umarım.
Bak Arkadaşım anlatmak istediğim konu şu ;
Benim takımım Team Rache , Rache 100 FSP oynadı team XXX takımı 50 fps oynamadı herkez aynı şartlarda demek istedigim bu ha turnuvadan sonra insanlar itiraz etti belki ne deişcekki rencidemi olucak turnuva organizatorleri? yoo boş konuşmanın bı anlamı yok yazımdan kastımda bu yanı cunku her turnuvadan sonra muhakkak 3 5 tane tip cıkıp zırıl zırıl ağlıyo.
Son soruna gelince Ferrarin varmı senin? benim yok soruna cvp veremicem üzgünüm ..

tranqueLLa
Oyuncu
23 Eylül 2006 17:47 %0
3 5 tane tip cıkıpta ağlıyor diosunda her zmn turnuvaların iyi yönü konuşulcak değil ya grdklerimizi sölioruz onun içnde gelecek trnuwada inş yetkililer daha titiz davranırlar

imparator2001
Yarbay
Yarbay
23 Eylül 2006 18:02 %4
Hakemleri yonjadan falan mı buldunuz tek sorum bu

dar1uS
Oyuncu
23 Eylül 2006 18:20 %0
alıntı:
Gönderen: ExtraM
Hakemleri yonjadan falan mı buldunuz tek sorum bu

Ahah Gülerim Ben Buna..

tranqueLLa
Oyuncu
23 Eylül 2006 21:08 %0
AHHAHAHAHAHHH oNur iyiydi

KalkVeSavaş
Oyuncu
24 Eylül 2006 00:44 %0
alıntı:
Gönderen: Notorious

Gayet alakasiz konuştugunun farkına varırsın umarım.
Bak Arkadaşım anlatmak istediğim konu şu ;
Benim takımım Team Rache , Rache 100 FSP oynadı team XXX takımı 50 fps oynamadı herkez aynı şartlarda demek istedigim bu ha turnuvadan sonra insanlar itiraz etti belki ne deişcekki rencidemi olucak turnuva organizatorleri? yoo boş konuşmanın bı anlamı yok yazımdan kastımda bu yanı cunku her turnuvadan sonra muhakkak 3 5 tane tip cıkıp zırıl zırıl ağlıyo.
Son soruna gelince Ferrarin varmı senin? benim yok soruna cvp veremicem üzgünüm ..

Son cümlen çok sinir bozucu.ne alakad1r ki verdigin cevap ! böyle konusacaksan yazman1n hic anlam1 yok.
Ferrari-sahin örnegine katiliyorum .

DP | Sleeep
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Eylül 2006 10:46 %0
tmm pc ler güzeldi org güzel falan CS oyuncularına bişi demek istiorum bizim W3 teki sorunları sölesek sizinkilerin yanında solda 0 kalır ...

1)pc ler oyun ortasında restart attı
2)millet oyun ortasında disconnect oldu oyun patladı
3)cs cilerin bagırışları arasında w3 oynamaya çalısmak

bu olaylar cs de olsa takımlar yeniden devam edebilirdi işte mesele ahmet 5 adam vurdu mehmet 7 ama W3 te oyunun her saniyesi önemli oldugu için milletin okadar kastıgı dakikalar bosa gitti...karısıklıklar oldu ... bazıları ben win imi isterim dedi karsı taraf disconnect olunca (sanki oyuncu yüzünden disc olmus gibi)
sora cs de nası organizayson bilmiom map seçmeler falan ama biz 5 mapten birinin oynanmıcaını son 5 dakkada örendik xD ORC ve HUMAN player ları için kötü .... ELF oyuncuların için ise süper bişidi ... + Twisted die bi mapin zorunlu oynatılması ki bu ELF + UD nin üstünlügünü ortaya koyar saçmalıktan baska bişi diildi

yinede ortam güzeldi (w3 standında ) + cs playerlarının barışmalarına uyuz oldum xD nese orda yarışmak güzeldi .... en azından Türkiye de oyuna az da olsa önem verilio bu da kesinlikle GELİŞMELER olcaının kanıtıdır bence ... teşekkürler

ofcm
Oyuncu
26 Eylül 2006 13:47 %0
Bence bu WCG'nin en büyük kahramanı Oğul'du. Ben ömrümde bu kadar canla başla ve sabırla çalışan bir turnuva görevlisi görmedim. Oyunculara yardımcı olabilmek için deliler gibi koşturup durdu. Yemek yemeye bile zorla yolluyorduk adamı. Umarım bundan sonra ki bütün turnuvalarda tekrar çalışma şansı buluruz.

adunaphel
Oyuncu
30 Eylül 2006 18:46 %0
alıntı:
Gönderen: tranqueLLa
adunaphel cok zekisin hrhlde keşke konusmak yerine cs de 1 seler yapıp wcg ye gelipte ortamı görseydin snn gbiler nette cok fps_max 101 diosn sen hayatnda lcd ekranda cs oynadn mı ne kdr max yaparsan yap lcd de max olarak 75 hrtz de oynarsn bnları bil veya ören ondan sora cwp yazarsn cwp yazmak ıcın yazmasaydın keske
cocuk parkı kadar alanda 30 pc konulmus ke$ke daha ii şartlarda oynasaydı sonuçlar aldatıcı olabılır ama dp nın cıkısını kımse ınkar edemez dp ye monzada qL hF ama amerika dıosn keşke amerikadakı kadar lan gaming e ilgi olsada 3 5 oynasak

Size cevap vermemi bekliyorsunuz eminim, ama ben Türkçe konuşmayanlara cevap vermiyorum. Prensip meselesi. Çaktın?

tranqueLLa
Oyuncu
01 Ekim 2006 01:25 %0
alıntı:
Gönderen: adunaphel

Size cevap vermemi bekliyorsunuz eminim, ama ben Türkçe konuşmayanlara cevap vermiyorum. Prensip meselesi. Çaktın?

AHAHah sen ne kadar şakacı seysin q nette #isless.tr ye bekleriz gereklisin..

un 4 crms
Oyuncu
03 Ekim 2006 21:24 %0
Oğul "Promethium" Sarıkaya arkadaşımızın yazısı gerçekten çok güzel . okuyunca gerçekleri daha iyi anlıyorum saolasın . bu arada kendileri beceremeyip sitelerini kapayıp siberlig e falan hala b.. atmaya çalışanlar var. İnsanlar neden kendi yaptıklarına (daha doğrusu yapamadıklarına) bakmazda siberligi yada bu işi becerenleri suçlamaya çalışırlar demi Ak-tay ?

n-e-c-r-o
Oyuncu
04 Ekim 2006 08:39 %0
Altay arkadaşımız amatörlüğünün ve başına buyrukluğunun cezasını çekti çok çok hataları oldu ve kendi sonunu hazırladı ama Türkiye de cs adına çok şeyler yapmak istiyodu buna inan. Ayrıca arkasında hiçbir sponsor yoktu oraya buraya yolluyoruz die 2. el pc vermeye kalkmadı(bknz.2005 ESWC) direk utancıyla birlikte sahneden çekildi.

baseborn
Oyuncu
05 Ekim 2006 11:49 %0
oturduğunuz yerden embesil gibi konuşmak ne kadar kolay ya

more thrill and skill

mengu
Oyuncu
06 Ekim 2006 00:32 %0
Olan oldu , kazanan kazandı , hepsi Turkiyeyi yapabilecekleri en iyi sekilde temsil edecekler .. Bol sans ..

Ogul yine guzel bi destan yazmıs ..

Benim gordugum kadarıyla artıları ;
1 ) Su ana kadar gördügüm en ilginc ve dikkat cekici turnuva alanıydı . (Denizin uzerinde cadır iste daha ucuk bisey bulabilirmiydiniz)
2 ) Yapıldıgı yer hem insanları cekicek , hemde maclardan sonra vakit gecirmenizi saglayabilecek bi yerdi .(Diger macı beklemek icin gecirilen vakitte sıkıntıdan herkezin patladıgını biliyorum.)
3 ) Her sene oldugu gibi bu senede verilebilecek en iyi pc ler konuldu .
4 ) Ortaköy'deki bir cok kisi kafasını cevirip "noluyor burda , kim bunlar" diye baktı .
5 ) Su ana kadarki tum turnuvalardan toplamından fazla TV kamerası vardı .
6 ) Su ana kadarki en sorunsuz turnuvaydı . (Aklıma hala 8 saatlik cpl faciasi geliyor , urperiyorum.)

Yine bana göre eksileri ;
1 ) Masalar
2 ) Ortaköy gibi görece pahali bi yer olması (tabiki artıları bu olayı götürmüstür)
3 ) Ilk 3 e verilen ödül kıtlıgı (buda bütce sorunu yapılabilecek bisey yok.)

Simdi gelelim lcd monitör konusuna ;
Lcd monitörler turnuvalarda yaygınlasmaya basladı , bu acıdan turnuva alanında kullanılması güzel bi olay , en azından yabancı turnuvaları geriden takip etmedigimiz belli oldu . Ayrıca 4 ms tepkime sureside hic fena degil (2 ms lerde cıktı) . Ayrıca x kisi az etkilende y kisi cok etkilendi meselesi degil olay , herkez esit sartlarda oynadı bu da demek oluyor ki "biz size aletleri verdik , su saatten sonra yapıcagınız her sey sizin elinizde".

Yabancı ulkelerde turnuvalar opera evlerinde , stadyumlarda , orada , burada yapılıyor demissiniz de bisey i unutmussunuz .. O tur mekanlarda yapılan turnuvaların hepsi "BUYUK FINAL" .. Yani belli elemeleri kazanan takımların gelebildigi , tum olayın orada bittigi bi yer .. Su ana kadar Turkiyede bir dunya finali yapmadıgımız icin mekan konusunda haksızsınız , sonucta bu turnuvalar sadece finaller icin olan elemeler ..

Ha bu arada kasisli yol da ferrari vs dogan demissinizde bi alaka kuramadım ben su an , kurdugum zaman tekrar mesaj atarım ..

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: