Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 18:26 Toplam 238 oyuncu 50 sunucu 1212 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg 2006 final bilgiler

-FalcoN-
Oyuncu
14 Eylül 2006 14:58 %0
alıntı:
Gönderen: Psico
wcg nfs most wanted kuralları
Game Version : Need For Speed : Most Wanted v1.3 English Version
WCG 2006 NFS:MW Save Download
- [Download] For General Installer
- [Download] For Self Installer
General
- Competition Method: 1 vs. 1
- Game Type : Circuit
- Host, client will be announced before the match or decided by coin toss. (Only for LAN Tournament)
- Other controllers, Steering Wheel allowed
- At the end of each match, players must maintain the final screens and receive confirmation from a referee.
- Winning a race: The winner of a race is the first player to complete 5 laps of the circuit course and cross the finish line.
- Graphic settings such as motion blur can be set using external utilities..
- The use of Porsche GT and BMW M3 are NOT allowed.
- Car Settings
1) Visual Upgrade allowed.
2) Part, Performance (Pro, Super Pro, Ultimate)allowed, Junkman not allowed
3) Personal save files are NOT allowed.
4) WCG provided save file must be used for car setting.
5) Cars may be tuned before racing each course.

Game Setting
- The Course selection may be changed prior to the tournament. Players will be informed of any such changes before the tournament.
- Race Mode Options : Circuit
1) Track Direction : Forward
2) LAPS : 5
3) N20 : Off
4) Collision Detection : Off
5) Performance Matching : Off
6) Min Num. Players : 2
- Player Options
1) Game Moment Camera : Off
2) Car Damage : Off
3) Rearview Mirror: Players own discretion
4) Units : Players own discretion
Disconnect
- Disconnection: Any disconnection of the connection between match players due to System, Network, PC, and/or Power problems/issues
- Intentional Disconnection: Upon judgment by the referee, any offending player will be charged with a loss by forfeit
- When any disconnection occurs:
1) If the disconnection is deemed to be unintentional by the referee, the match will be restarted. If any player does not agree to a match restart, that player will lose by default.

Penalty for Unfair Play
- Unfair play
1) Use of any cheat program
2) Intentional disconnection
3) Use of any settings exceeding standard and permitted settings
4) If the match is disrupted due to unnecessary chatting, the player may be given a warning or lose by default at the referees sole discretion.
- Upon discovery of any player committing any violations regarded as unfair play, that player will be disqualified from the tournament.
- During the course of any match, the operations staff and/or referee may determine other actions to be unfair play at any time.
- Two warnings constitute being disqualified from the tournament.
These rules are for the WCG 2006 National Championship and are subject to modification in the following aspects.
- Use of most recent patch/version release of each official game within WCG committees own discretion.
- In-game settings and required factors necessitated by use of most recent patch version/release
- Cheat Protection Program release and/or cheat protection functions
- Game settings and/or operations guidelines dictated by differences between online and LAN tournaments.

saolda herkesin ingilizcesi yok...:S

WinZip
Oyuncu
14 Eylül 2006 15:26 %0
Bu cumartesi ortaköyde olmak vardı , atmosferin tadını çıkarın yeni dostluklar kazanın ve terlemeden gelmeyin.

Katılan tüm takımlara ve oyunculara başarılar dilerim.

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."GyPsY"

nvda

14 Eylül 2006 15:51 %2
Kısaca şöyle söyliyim, sunucu ayarlarını zaten bizler yapıyoruz. WCG nin NFS için yolladığı save dosyaları ile oyuna oturum açılıyor. Yarışmacılar Porshce Carrera GT ve BMW M3 hariç istedikleri tüm arabaları alıyorlar (junkman de yasak). Sıfır hiç ayar yapılmamış araçlarada istedikleri modifiyeyi belirtilen zaman zarfında yapabiliyorsunuz. Kişisel save dosyası getiremiyorsunuz, yasak. Oyun ayarları kısmında (Game Settings) yazılan yazılar zaten oyunun menülerinde karşılaştığınız kısımlar. Bunlar haricinde bilmek istedikleriniz varsa sorun cevap vermeye çalışalım.

alıntı:
Gönderen: -FalcoN-

saolda herkesin ingilizcesi yok...:S

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

NOCRIME
Oyuncu
14 Eylül 2006 16:19 %0
go dynasty gl hf kankalar

Burki.
Oyuncu
14 Eylül 2006 16:39 %0
Turnuva gunu bıze (wasp kaydında sorun oldugu ıcın) team.brt yerıne yazıldınız dedı ve bız ceyrek fınalde mı ne elendık , bu durumda cıkan takım bız mıyız hala anlamıs degılım ? ya da o gun team.brt geldı mı ortalık suan karıstı da

Burki.
Oyuncu
14 Eylül 2006 17:05 %0
olay sudur , dogru bı kayıt yaptırmadıgımızdan dolayı o gun gelmeyen bır takımın kaydı sılındı bızımkı yapıldı bu takım team.brt ıdı , sımdı team.brt nın http://www.oynasana.com/takimim/de.php?lid=112 charttakı maclarına bakıyorum bızım yaptıgımız maclar , ufak bı karısılıklıktan dolayı kı hatanın buyugu bende bız yazılmamıssız fınallere , oradakı team.brt ıbaresı sılınıp wasp yazılması lazım.bu durumun bu hale gelmesı tamamen kendı hatamdır.

-FalcoN-
Oyuncu
14 Eylül 2006 17:07 (14/09/2006, 17:10) %0
team.brt yazmıssınız..
son eleme haftasına team.brt gelmediği için onların yerine biz WasP olarak oynadık ve ilk maçı kaybederek yenilenler grubuna düştük. yenilenler grubunda 2 maç kazandıktan sonra 3. macta yenildik yani team.brt nin yapcagı maçları biz yaptık..
Yani onların yerine biz katılmıs oluyoruz..Birisi cvplarsa sevinirim...

msn:assoNa@mynet.com
Kimine Göre Kralız Kimine Göre Yalanız Herkes Rahat Olsun Biz Falan Filanız

Hyssopuss
Oyuncu
14 Eylül 2006 20:06 %0
Sevgili arkadaşlar izmirde elemeye girdk finallere kalmaya hak kazandık.Ama bazı arkadaşlarımızın ailevi problemleri nedeniyle WCG 2006 Türkiye finallerine takım olarak gelemiyoruz.Burdan siz cs ci arkadaşlarım ve oynasana.com dan üzülerek özür diliyorum.Son 2 gün kala Haber vermek ayrı bir saçmalık olsa da umarım yerimizi dolduracak 1 takım bulurlar.Şimdiden Katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.İyi olan kazansın.

www.gamecity-tr.net
www.teamquash.com
qnet on #erad1cate & #gctr

Insignia
Oyuncu
14 Eylül 2006 20:10 %0
darkpassage ' a bol şans genclerim yuruyun

Preparem-se a disparar!

gridlockEd
Oyuncu
14 Eylül 2006 20:56 %0
WasP olarak wcg de gorusmek uzere .

Burki.
Oyuncu
14 Eylül 2006 22:09 %0
3.hafta elemelerine bayagi takim katildi , gelseydiniz zahmet edip.

Burki.
Oyuncu
14 Eylül 2006 22:22 %0
o kondua haklısın arkadasım bısı dıyemem , fakat kode5 e ben tamamen karısık katıldım bursadan arkadas geldı cok zor da bısı degıl. ama bursa elemesı konusunda haklısın.olabılırdı.

Burki.
Oyuncu
14 Eylül 2006 22:24 %0
bu arada şöyle bir karısıklık oldu , team.brt ve wasp ınvıte ıle katılmaktadır.sürç-i lisan ettiysek affola.

Hyssopuss
Oyuncu
14 Eylül 2006 23:06 %0
+1

-FalcoN-
Oyuncu
14 Eylül 2006 23:13 (15/09/2006, 17:20) %0
.

akara
Oyuncu
15 Eylül 2006 01:44 %0
Invite edilen takımlar team.quash, team.brt ve team rache'dir. erad1cate takımının slotu sabittir. Gelmek istemezlerse karşılaşma tablosunda karşılarına gelen takım bye geçecektir. Karşılaşma tabloları cuma akşamı çıkarılacaktır.

r0bbiE
Oyuncu
15 Eylül 2006 12:23 %0
of of ortama bak kaçmaz bu maçlar ama ne yazıkki kaçırdık

blatcher
Oyuncu
15 Eylül 2006 14:11 %0
şole bişey solim bunca konuşma çok gereksiz..

evt herkesin maddi durumları birbirinden farklı fakat..
bursada eleme olmadı die biz takım olarak 6 saat yol çekip izmirde wcg elemesine katıldık ve finallere gitmeye hak kazandık..

herkes kendi bildigini yapıyor bende biliyorum bursada bekleyip invite edilmeyi ve finallere gitmeyi ama bazı şeyler için birazda ter dökmek gerekıo bazı şeylere kıymak gerekiyor.

madem finallerde bende oynamak istiyorum diyorsun bazı şeyler için uğraşıp orada burada elemeye girip finallere gitmek için mücalede edeceksin.

hiç kımse akılsız deil beleşten finallere gitmekte hiç kımsenın hakkı deil..

şunuda belirteyim bu bazı turnuvalarda gene aynı şekilde oldu genelde bazen haksız olaylar oldu ama biz bunları unuttuk ve hala yolumuza devam ediyoruz..

son olarak şunu soylemek istiyorum wcg turkiye finalleri 16 takımla yapılcak ve bu 16 takımın arasında şimdi gelip ''keşke bende bu 16 takım içinde takımımla birlikte yer alabilseydim'' diyenler varsa kusura bakmasın ama o kadar da kolay deil bazı şeyler..

katılan takımlara başarılar..umarm ii bir org. olur...

SQUAA
Oyuncu
15 Eylül 2006 14:25 %0
go vfl&ff katılan tum takımlara başarılar..

ablak
Oyuncu
15 Eylül 2006 14:41 %0
alıntı:
Gönderen: r0bbiE
of of ortama bak kaçmaz bu maçlar ama ne yazıkki kaçırdık

Kanka çok güzel omuz arkasından maç seyrederim.Öretimi sanada 3 5 bişii

baseborn
Oyuncu
15 Eylül 2006 14:59 %0
bizi niye invite etmediniz b@p
nette cok kral playerlarıZ

more thrill and skill

DP|Neo
Oyuncu
15 Eylül 2006 16:02 %0
alıntı:
Gönderen: akara
Nfs ve Fifa oyuncuları perşembe günü açıklanacaktır.

Bugün Cuma hala yazılmamış görüyorum sanırım elemeyi geçen bazı arkadaşlar gelemiyomuş. Onların yerine eleme oynamadan bazı arkadaşlar direk finale davet edilmiş. En kısa zamanda listeyi görmek istiyoruz. Saygılar.

***ESL.TR Fifa Baş Admin***
***www.esl.eu/tr/fifa2006***
***www.fifaturqamers.com***

Turkish Psycho
Oyuncu
15 Eylül 2006 16:06 (15/09/2006, 20:03) %0
ben sordum akara ya bu akşam açıklanıcak....sadece oyuncular değil.KArşılaşma tablolarıda olucak

alıntı:
Gönderen: ESL|Neo

Bugün Cuma hala yazılmamış görüyorum sanırım elemeyi geçen bazı arkadaşlar gelemiyomuş. Onların yerine eleme oynamadan bazı arkadaşlar direk finale davet edilmiş. En kısa zamanda listeyi görmek istiyoruz. Saygılar.

DP|Neo
Oyuncu
15 Eylül 2006 16:07 %0
alıntı:
Gönderen: Psico
ben sordum akara ya bu akşam eşleşmeler açıklanıcak....yani sadece oyuncular değil.

Teşekkür ettim Psico.

Turkish Psycho
Oyuncu
15 Eylül 2006 16:11 %0
rica ederim always WCG !

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: