| Yazar | Konu: Wcg 2006 son eleme haftası |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 2006 22:06 %0 | |
|
World Cyber Games 2006 oyun merkezi elemeleri 3. (son) hafta elemesi için kayıtlar başlamıştır. Kayıtlar 9 Eylül 2006 saat 19:00'a kadar açık kalacaktır.
Elemeler İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İzmir ve Antalya'daki Siberlig Oyun Merkezleri'nde yapılacaktır.
Oyunlar:
- Counter Strike 1.6
- Warcraft III: TFT
- Need For Speed: Most Wanted
- Fifa 2006
Wcg 2006'ya katılmak için son şans olan 3. hafta elemesine www.siberlig.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Eylül 2006 23:23 %0 | |
|
| size sonucları gonderdım geldımı? |
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 2006 23:50 %0 | |
|
| ankarada nerede yapılacak acaba ögrenebilirmiyiz? |
| |
| Oyuncu |  | 04 Eylül 2006 00:14 %0 | |
|
: )
more thrill and skill |
| |
| Oyuncu |  | 04 Eylül 2006 00:36 (04/09/2006, 00:37) %0 | |
|
| başarılar dp!! |
| |
| Oyuncu |  | 04 Eylül 2006 21:33 %0 | |
|
Geçen haftaki elemeler için soruma cevap alamamıştım.Bu hafta için tekrar soruyorum.NFS : Most Wanted ve FİFA2006 elemeleri Akmerkez'de mi olacak?
HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa! |
| |

|  | 04 Eylül 2006 21:36 %0 | |
|
Hayır alış veriş merkezi elemeleri sona erdi. Oyun merkezlerinde gerçekleşiyor elemeler.
alıntı: Gönderen: KoMiKaZe-CoD
Geçen haftaki elemeler için soruma cevap alamamıştım.Bu hafta için tekrar soruyorum.NFS : Most Wanted ve FİFA2006 elemeleri Akmerkez'de mi olacak?
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 04 Eylül 2006 22:42 %0 | |
|
Cafelerde yani?Ücrette isteniyor değil mi?
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa! |
| |
| Oyuncu |  | 05 Eylül 2006 01:07 %0 | |
|
| biz İstanbulda giricektık Adeks elemeye ama karar degıstırdk Izmırde gırıcez elemelere lutfen kayıtmızı ızmır olarak degıstırsenız sevınırız kx takımı |
| |
| Oyuncu |  | 05 Eylül 2006 01:39 %0 | |
|
alışveriş merkezi elemleri bitti.cafe elemeleri basladı son 2 haftadır.etlinlik kaydı yaptırıp girebilirsiniz. istanbulda avrupdada besiktas adeks 2 de diye biliyorum ben turnuva katılım ücreti de 10 milyon ytl. ancak warcraftcılar hamachi üzerinden online eleme yapıcaklar ve herhangi bir katılım ücreti istenmeyecek ayrıntılı bilgi icin bu.hero adlı kiisye pm atarak ogrenebilirsiniz.
herkeze gl.
wow vs wcg tabi ki wow |
| |
. |
| Oyuncu |  | 05 Eylül 2006 09:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: akara
World Cyber Games 2006 oyun merkezi elemeleri 3. (son) hafta elemesi için kayıtlar başlamıştır. Kayıtlar 9 Eylül 2006 saat 19:00'a kadar açık kalacaktır.
Elemeler İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İzmir ve Antalya'daki Siberlig Oyun Merkezleri'nde yapılacaktır.
Oyunlar:
- Counter Strike 1.6
- Warcraft III: TFT
- Need For Speed: Most Wanted
- Fifa 2006
Wcg 2006'ya katılmak için son şans olan 3. hafta elemesine www.siberlig.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.
son eleme haftası pazar olacak biliyoruz ama hangı cafelerde olacak bi açıkça yazarmısınız. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Eylül 2006 11:44 %0 | |
|
Eleme yapılacak cafeler kayıtlar kapandıktan sonra belli olmaktadır. 4-6 kayıt yaptırılan(eleme günü cafede mevcut bulunan) her cafe ve oyun için eleme olacaktır.
alıntı: Gönderen: cybers
son eleme haftası pazar olacak biliyoruz ama hangı cafelerde olacak bi açıkça yazarmısınız.
|
| |
| Oyuncu |  | 06 Eylül 2006 14:54 %0 | |
|
| 3 Hafta son eleme gelen Hısarnet gelen takımlar hangılerı suan kac takım kayıt yaptı lutfen bılgılendırın |
| |
| Oyuncu |  | 07 Eylül 2006 12:28 %0 | |
|
| sanırım sitede bir sorun var dünden beri etkınlık kaydı sırasında kadro olusturduktan sonra sayfa ileri gitmiyor. İlgilenirseniz sevinirim. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Eylül 2006 13:52 %0 | |
|
| ya su wcg ödülleri acıklansın artık bence. simdi grandfinalleri kazananlara para ödülü yok mu ? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 10:23 %0 | |
|
1 oyuncumuzun gelip gelmeyeceği şüpheli.
Kayıt yaptırdım ama kayıtta ki arkadaşımın gelememe ihtimali var.
Yaptırdığımız kayıttan 1 oyuncu farklı gelebiliyormuyuz.
Oysaki cehennem onları bekliyor.
act of cursing
www.actofcursing.com |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 11:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Leon-tr
ya su wcg ödülleri acıklansın artık bence. simdi grandfinalleri kazananlara para ödülü yok mu ?
1kuruş bile yok.... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 11:38 %0 | |
|
| Katılan takımlar bu aksam mı acıklanacak saat kacta ? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 15:58 %0 | |
|
yaw sanırım sıberlıg.com da uye olunurken hatta werıoo nsl kayıt yaptırcaz bız  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 16:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: sOn_goku.pRdn
yaw sanırım sıberlıg.com da uye olunurken hatta werıoo nsl kayıt yaptırcaz bız
Siberlig Kayıt Formu
Kayıt sırasında bir hata oluştu! (Column 'gender' cannot be null)
nedır abıcım bu olay  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 17:19 %0 | |
|
Etkinlik kaydi linkinde su an icin bir sorun bulunmamaktadir. Lutfen farkli bilgisayar ve explorerlar ile tekrar deneyiniz.
alıntı: Gönderen: sOn_goku.pRdn
Siberlig Kayıt Formu
Kayıt sırasında bir hata oluştu! (Column 'gender' cannot be null)
nedır abıcım bu olay
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 17:53 %0 | |
|
| ttm saolda ben onu bı sekıLde hallettım sıra baska bı soruna geldı ... turnuwaya kayıt yaptırcam ama etkın kaydının 2cı asamasını gecemıom.. help me pls dıe konuda actım ılgılenırsenız sewınırım |
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2006 18:23 %0 | |
|
sanırım etkınlık kaydı gelmeden clanı kayıt ettıremıyorum  |
| |
| Oyuncu |  | 09 Eylül 2006 12:44 %0 | |
|
| WCG son haftaya giriyoruz,başlicak ve WCG finallerine katılan tkm sayısı 5. Direk katılım olmadan yalan olcak gibi finaller, 10 tkmla final... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Eylül 2006 17:28 %0 | |
|
| bu son hafta elemelerinde kac takım buyuk fınale hak kazanacak acaba ? |
| |
| |