Evet joystiğine güvenen babayiğitler ben ankaradan cem ankarada ps2'de maç yapmak isteyen varsa bana ulaşın örnek vermek gerekirse kendisini kurtuluşun kralı zanneden arkadaş 7-0 la evine döndü bu bir uyarıdır bu arada maç yapmak istemeyipde foruma artist artist mesaj bırakanlar var siz bunları kaale almayın 7 yıldır bu oyunu oynuyorum beni mağlup edebilen insan sayısı 4 sanırım bu size bir fikir verebilir cemadv@mynet.com
ben ve arkadaşım güveniyorum istersen bir maç yapaım ikiye iki olsun çünkü arkadşla böyle hiç yenilmedik
alıntı:Gönderen: [HH]cemadv
Evet joystiğine güvenen babayiğitler ben ankaradan cem ankarada ps2'de maç yapmak isteyen varsa bana ulaşın örnek vermek gerekirse kendisini kurtuluşun kralı zanneden arkadaş 7-0 la evine döndü bu bir uyarıdır bu arada maç yapmak istemeyipde foruma artist artist mesaj bırakanlar var siz bunları kaale almayın 7 yıldır bu oyunu oynuyorum beni mağlup edebilen insan sayısı 4 sanırım bu size bir fikir verebilir cemadv@mynet.com
birde kızılayda yer biliyorum ikiye iki yapılıyor.ercgulme@hotmail.com
alıntı:Gönderen: [HH]cemadv
Bende ankaradan gel kızılay chatlak cafe ye ama pes 5de ifadeni alım.Bu işler arstislikle olmaz... Bende öyle çok iyiyim diyen duydum 9-1 11-2 gönderdiklerim oldu... kendine güveniyosan gel... adres CHATLAK 2 ok.
ankarada bir turnuva kulaga hos geliyor dogrusu.. ben en az 10 kisi getirebilirim. buyuk capta bir turnuva yapabiliriz. hatta olayi iyice abartip fanteziye dokerek buyuk bir lig bile yaratabiliriz ankarada... bir dusunelim bence bu isi.