Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 14:34 Toplam 155 oyuncu 47 sunucu 809 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Pes5 ankara

[HH]cemadv
Oyuncu
10 Ağustos 2006 17:54 %0
Evet joystiğine güvenen babayiğitler ben ankaradan cem ankarada ps2'de maç yapmak isteyen varsa bana ulaşın örnek vermek gerekirse kendisini kurtuluşun kralı zanneden arkadaş 7-0 la evine döndü bu bir uyarıdır bu arada maç yapmak istemeyipde foruma artist artist mesaj bırakanlar var siz bunları kaale almayın 7 yıldır bu oyunu oynuyorum beni mağlup edebilen insan sayısı 4 sanırım bu size bir fikir verebilir cemadv@mynet.com

devils_erc
Oyuncu
16 Ağustos 2006 15:38 %0
ben ve arkadaşım güveniyorum istersen bir maç yapaım ikiye iki olsun çünkü arkadşla böyle hiç yenilmedik

alıntı:
Gönderen: [HH]cemadv
Evet joystiğine güvenen babayiğitler ben ankaradan cem ankarada ps2'de maç yapmak isteyen varsa bana ulaşın örnek vermek gerekirse kendisini kurtuluşun kralı zanneden arkadaş 7-0 la evine döndü bu bir uyarıdır bu arada maç yapmak istemeyipde foruma artist artist mesaj bırakanlar var siz bunları kaale almayın 7 yıldır bu oyunu oynuyorum beni mağlup edebilen insan sayısı 4 sanırım bu size bir fikir verebilir cemadv@mynet.com

devils_erc
Oyuncu
16 Ağustos 2006 15:48 %0
birde kızılayda yer biliyorum ikiye iki yapılıyor.ercgulme@hotmail.com

alıntı:
Gönderen: [HH]cemadv

d/A>CycLops
Yüzbaşı
Yüzbaşı
25 Ağustos 2006 21:38 %0
Bende ankaradan gel kızılay chatlak cafe ye ama pes 5de ifadeni alım.Bu işler arstislikle olmaz... Bende öyle çok iyiyim diyen duydum 9-1 11-2 gönderdiklerim oldu... kendine güveniyosan gel... adres CHATLAK 2 ok.

[HH]cemadv
Oyuncu
26 Ağustos 2006 19:30 %0
dostum o zaman cafenin açık adresini ver ertesi gün ordayım

devils_erc
Oyuncu
27 Ağustos 2006 21:44 %0
kardeş arkadaşla tam ayarlayım 30 zuna falan ayarlarız

R2.ZephyR
Oyuncu
30 Ağustos 2006 10:22 (30/08/2006, 10:26) %0
Lafla peynir gemisi yürümez.Bir iddianız varsa PES5 Online'daki Türkiye'nin en kaliteli oyuncuları arasına girer kozlarınızı paylaşırsınız.Ayrıca yakında 10.su düzenlenecek Soccercenter.net (SCN) PES5 turnuvalarında da kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz,yeterli kaliteniz varsa tabi.

cloe
Oyuncu
08 Ekim 2006 01:22 %0
ankarada bir turnuva kulaga hos geliyor dogrusu.. ben en az 10 kisi getirebilirim. buyuk capta bir turnuva yapabiliriz. hatta olayi iyice abartip fanteziye dokerek buyuk bir lig bile yaratabiliriz ankarada... bir dusunelim bence bu isi.

born_to_kill
Yüzbaşı
Yüzbaşı
23 Ekim 2006 19:39 %0
bende yenerim hepinisi ama joystick ile oynayamıom ben klavye olcak

nuxvirg
Oyuncu
27 Ekim 2006 05:56 %0
arkadaslar cok sacma muhabbet oluyo. yaptıgınız muhabbet "benim babam senin babani dover" olayına gırmıs bılmem farkındamısınız?

who wants to live forever?

uacan90
Oyuncu
21 Mart 2007 22:19 %0
beyler pes4 pes 5 pes 6 farketmez 7 de çıksa 8 de çıksa alırım hepinizi haha maç yapan olursa bna mesaj atın

[HH]cemadv
Oyuncu
23 Mart 2007 21:00 %0
hocam ben cem mesajı yayınlayan adresim cemfrano@hotmail.com maç yapmak istersen msn'de görüşürüz kendine iyi bak

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: