| Yazar | Konu: * istanbul: 26-27 ağustos 2006 - akmerkez |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2006 16:53 %0 | |
|
| Kayitlar nerden yapilicak Akmerkezde olan Elemeler icin (FIFA 06)? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2006 17:01 %0 | |
|
| Kayıtlar aynı gün içerisinde Alışveriş Merkezlerinden yapılacaktır. |
| |
| Albay |  | 02 Ağustos 2006 17:29 %0 | |
|
Antalya da yapılanı söyliyim.büyük ihtimalle her yerde aynısı uygulanıcak.Belli bir saate kadar örneğin akşam 8 e kadar gidiyorsun kayıt yaptırıp hemen maçını yapıyorsun.Sonra o günün akşamı günün finali yapılıyor.3 kişi kalıcak şekilde.2. gün ise yine akşam günün finali yapılıyor.ordan da 3 kişi seçiliyor.ve 1. günün 3 ü ile 2.günün 3 karşılaşıyor.Ordan çıkacak 3 kişi finallere gidiyor.
Ben de antalya dan katıldım.2.Gündeki özel bi nedenden dolayı.Benim 1.gün 11-1 yendiğim kişinin bile yendiği birine 2. gün yenildim.ve elendim.
Ama Antalya'dan size sağlam birini gönderiyorum KeNjouRi
geliyorrr... |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2006 17:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: akara
Kayıtlar aynı gün içerisinde Alışveriş Merkezlerinden yapılacaktır.
niye o kadar geç?
türklüğün barbarlık sayıldığı,müslümanlığın söylenilmeye utanıldıgı bi dönemde
İNADINA TÜRKÜM
İNADINA MÜSLÜMANIM.
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2006 18:20 %0 | |
|
saolsun hyperroar benim bir iddiam yok gerci bu yıl için sadece o atmosferi yasamak istiyorum.barıs ın elenmesine de üzüldüm ama 90 lı sonucta cok turnuva görür tarzı var.
eleme asamaları cidden can sıkıcı istemeden losers bracket gibi bişey yapmıslar elenirsen ikinci gün tekrar girebiliyorsun ..
bunlara rağmen umarım eğleniriz ve başarı amaçlayan bir komite olur ANTALYA DAKİ GİBİ BİTSE DE GİTSEK DİYENLER DEİL! |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2006 07:34 %0 | |
|
| neden hepsi ayni günde yapilmior? cok sacmalik... daha erken basliyip 3 - 4 gibi herseyi bir günde bitirmek cok daha iyi ayrica keski "kayit"lar Interneten olabilseki biri gecikirse traffik nedeniyle Elemele Kayiti kacirmasin. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2006 05:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: microsoft|cYpres
neden hepsi ayni günde yapilmior? cok sacmalik... daha erken basliyip 3 - 4 gibi herseyi bir günde bitirmek cok daha iyi ayrica keski "kayit"lar Interneten olabilseki biri gecikirse traffik nedeniyle Elemele Kayiti kacirmasin.
Kayıt sabah alınmıyorki akşama kadar devam ediyo diyor Barış. Trafik filan bahane etmeyin 
***ESL.TR Fifa Baş Admin***
***www.esl.eu/tr/fifa2006***
***www.fifaturqamers.com*** |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2006 09:43 %0 | |
|
bir yetikli ayrinti bilgi vere bilse cok sevinirim.
Kayit icin nezaman orda olmamis lazim?
Maclar nezaman baslior?
Antraman süremis varmi?
Laptop yanimisa alsak onunla antraman edebilirmiys? |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2006 16:29 %0 | |
|
bir yetikli ayrinti bilgi vere bilse cok sevinirim.
Kayit icin nezaman orda olmamis lazim?
Maclar nezaman baslior?
Antraman süremis varmi?
Laptop yanimisa alsak onunla antraman edebilirmiys?
Kayıtlar ilk gün, sabah 10'dan akşam 19'a kadar devam etmektedir. Bu süre zarfında istediğiniz bir saatte gelip kayıt yaptırıp, oynayabilirsiniz. İlk gün saat 19'dan itibaren gün finali oynanmaktadır. İkinci gün kayıtlar 17'de sona ermekte, 18'de gün finali, saat 19-20'de ise şehir finali yapılmaktadır. (Saatlerde, yoğunluğa bağlı olarak ufak tefek oynamalar olabilmektedir)
Maçlar kayıtlar alındıktan sonra 15-20 dakika içerisinde başlamaktadır.
Maçlar sürekli devam ettiği için turnuva bilgisayarlarında antreman yapılamamaktadır. Kendinizin getirdiği laptop vs'de antreman yapabilirsiniz. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2006 17:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kenshin_h
ben istediğim saatte gelirimde ben geldiğimde kimse olur mu acaba? zaten katılım az kimse beklemez ki bütün gün,time trial olmayacak heralde.nasıl istediğimiz zaman oynayabiliriz ki? ayrıca şehir finali nedir? ilk gün elemeyi geçen birisi 2.günde şehir finaline mi gelicek? bu kadar karşık bir uygulamaya ne gerek var? wcg sitesinde Türkiye finallerine 3-5 eylül diyor oyun merkezlerindeki elemeler ne zaman olucak?
Turnuva sabah 10'dan akşam 20'ye kadar sirkülasyon halinde devam edecektir. Geldiğinizde kimsenin olmaması gibi bir durum söz konusu değil.
Eleme single elimination şeklindedir. Kaybedenler grubu yoktur. Birinci gün, kazananlar arasında günün ilk 3'ü belirlenmektedir. İkinci gün de aynı şekilde ikinci günün ilk 3'ü belirlenmektedir. Bu iki grup ilk 3 oyuncu, ikinci günün sonunda kendi aralarında final maçlarını oynamakta ve İstanbul'daki büyük finale gelecek ilk 3 oyuncuyu belirlemektedir. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2006 03:32 %0 | |
|
NFS:MW elemelerine gelmeyi düşünüyorum.Gelirken yanımda kendi hazırladığım arabamın bulunduğu player dosyasını bir disket içinde getirmem mümkün mü turnuva alanına?Getirsem bile kendi arabamla yarışabilecek miyim?
HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2006 12:10 %0 | |
|
Bende nos yok diye üzülüyordum.Zaten araba nos varmış kadar hızlı Hadi bakalım tüm NFS cilere başarılar 
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2006 18:56 %0 | |
|
| Herkeze bol şanslar beyler acaba kaç kişi katılıyo!!!?? |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2006 22:02 %0 | |
|
Kayıtlar eleme sırasında yapılacağı için bu tam belli değil.İnşallah iyi bir katılım olur ve eğlenceli geçer 
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 2006 21:52 %0 | |
|
| inşaallah |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ağustos 2006 19:08 %0 | |
|
| ya cs turnuvası nerde olucak herahangi bi bilgi yokta bari takım kaptanlarına bilgi mayetinde mail atılmasını rica ediyorum... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ağustos 2006 23:40 (18/08/2006, 23:41) %0 | |
|
ya bıse soracagım,
ben sıberlıg.com da bı seygordum bız sanırım kayıt ıcın ıstanbuldakı 2ınternet cafeden bırıne gıdıp 10 ytl odememız gerekıyormus gıbı bı yazı gordum dogruumu oleyse odeyek barı!
ve akmerkezde gıdınce para fılan vercesmı kayıta kaç para verces ona gore bılelım para ggetırelım yanımızda! |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2006 03:06 %0 | |
|
sen geçen senenin yazısını okudun sanırsam  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2006 10:19 %0 | |
|
Selam,
Istanbul Akmerkez Ön Elemeler icin sindi lütfen bana net bir seyler söyliybilrmisin.
Kayit nezaman?
Nezaman en gec orda olmamis lazim?
Maclar hangi Mod oynalacak? |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2006 13:14 %0 | |
|
Selam,
Istanbul Akmerkez Ön Elemeler icin sindi lütfen bana net bir seyler söyliybilrmisin.
Kayit nezaman?
Nezaman en gec orda olmamis lazim?
Maclar hangi Mod oynalacak?
olm kac kere soylendi , kayıt orada yapılacak , ilk gün saat 10:00-19:00 arası istedigin saat gidebilirsin,ikinci gün katılırsan 10:00-17:00 arası orada olucan.Maclar da WCG kuralları aynen uygulanarak oynanacak..
Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com *** |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2006 18:05 %0 | |
|
terbiyeni takin Somb, bu kac gündür senin neyin var allah hayIr etsin... neyse ben sadece 100de 100 emin olmak istiorum ve bu benim en dogal hakim.
WCG Kuralara göre Club Teamsler yasak ama dün sen dediyne göre Club Teamle oyniabilirsin, bunun icinde 100de 100 tabiki emin olmak istiorum ona göre antreman yapicaz burda.
saygilar,
Milad-Can Aslaner |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2006 19:20 (19/08/2006, 19:30) %0 | |
|
WCG Kurallarına göre de klüp takımları yasak değil.Sadece web sitesi update edilmiyor , GF da kesinlikle izin verilecek.FIFA baş hakeminin söylediği de şöyle ; Ülke elemelerinde organizatörler oyunculara klüp takımı seçme hakkı verebilir,zaten bu hakkın verilmemesinde bir anlam yoktur , GF da klüp takımları serbest olacaktır..
Siberligin insiyatifine kalmış bir durum şu anda.
Bu arada mesajımda pek bi terbiyesizlik yok gibi nan ^^
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2006 13:43 %0 | |
|
| beyler bu adreste (http://www.oynasana.com/makale/1560) oyun modu international olarak yazılmış, sanırım elemelerde bize club takımlarını alma hakkı verilmiyor. yanlışmıyım???? |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2006 16:21 %0 | |
|
Oradaki kurallar WCG sitesinden alınan kurallar ama klüp takımlarına izin olacak , yine de organizatörlerden bilgi alın. :]
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2006 16:33 %0 | |
|
İstediğin takımı alabilirsin.hatta onu bırakın bana İzmir'de ülke takımı seçtirtmediler ilk başta soradan kontrol edip oynayabileceğimi söyledirler.Sombun da dediği gibi WCG sitesini yenilemiyo takım seçimi serbest.Bu arada Ogün la ne terbiyesizliği yaptın bende anlamadım şimdi okudum da postları ^^ euheeh
Tonic <changed> Insomniac
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***
|
| |
| |