Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 17:26 Toplam 204 oyuncu 56 sunucu 929 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hala oynayan varmı?

adren*
Oyuncu
05 Ağustos 2006 09:56 %2
Eskiden oynamışlığım vardı bu oyunu v2.0 dönemlerinde,daha sonra v3.0 ve steam e geçişle devam edememiştim.Ancak şuan tekrar oynamaya başladım,gerçekten çok zevkli ve farklı bir oyun.
Acaba hala oynayan arkadaşlar varmı sürekli takıldığınız bir server fln varsa yazarmısınız?Yabancı serverlarda Türklere rastlamak oldukca zor.

Saygılar...

oakz

Moderatör
07 Ağustos 2006 13:49 %0
ben varım yetmez mi

gld
Oyuncu
07 Ağustos 2006 13:52 %0
lan bende oynuyorum ya yetmiyor mu allan sumsugu

oakz

Moderatör
07 Ağustos 2006 13:52 %0
yok ya buna yaranılmaz böle bu

gld
Oyuncu
07 Ağustos 2006 13:53 %0
hic biseyden anlamiyor allan muhasebeci varligi

oakz

Moderatör
07 Ağustos 2006 13:54 %0
şaka maka ben yabancı sunucunun birinde melek die birini gördüm. türk müsün dedim ben melek dilim nazlıyım dedi garip valla nerden cıkacagı belli olmuyor

gld
Oyuncu
07 Ağustos 2006 13:56 %0
o degilde gecen oynarken bi sunucuda almandi galiba princess diye nik gordum. voice message atiyodu thx ahahah cok saol diye. ns yi kizlar basmis. gelin gelin sizde.

bora4ever
Albay
Albay
10 Ağustos 2006 16:51 %0
Geceleri ben de oynuyorum arkadaslar. Pingi en dusuk olan yerlere giriyorum ve genelde Combat modunda olanlarda oynuyorum.

Ns hala cok zevkli tek kotu yani artik Turkiyede populer olmamasi. Source cikinca neler olacak bakalim

Zarekc
Oyuncu
10 Ağustos 2006 17:54 %0
osn bir sunucusunu açsa da oynasak yahu. özledim eski günleri.

"İçinden geleni söyle yoksa hayata küsüverirsin..."

http://www.pinhani.com/inandiginmasallar/helebigel.mp3

Rogal Dorn
Oyuncu
19 Ağustos 2006 12:41 %0
Oynasana duydu ve açtı.. Lakin orjinal HL'm nerde bulamıyorum, account'u da unuttum muhtemelen... Neyse bulup tekrar dalacağım ben oyuna, yıllardır bunu beklemiştim absürd marine geri döndü waaagh!

FT|ven
Oyuncu
22 Ocak 2007 11:33 (22/01/2007, 11:54) %0
born2battle sunucusunda oynuorum nickim aehae oncelerı pek beceremezdım ns yi, ama artık herkes hile dior allahtan 7/24 admin oluor serverda, benle beraber aerial nickli bi arkadasım daha var. bu oyunda iyi oldugunu dusunen, tecrubeli ve hedefleri olan arkadaslar bana pm atarlarsa yardımcı olabılırım.

Hash
Oyuncu
25 Ocak 2007 09:04 %0
b2b'ye girin turklerin neleri basarabildigini gorun ahah

VictoriouS
Oyuncu
17 Mart 2007 20:11 %0
B2b de oynuyorum bende nİQ aerial =)) hadi oynasanaya gelin artık oraya AKALIM saldjgajklsd 20 30 ms wtf =))

oyuncuKontrabas
Yüzbaşı
Yüzbaşı
06 Ağustos 2007 21:35 %0
Arkadaşlar eğer natural selection oynayan varsa bana haber versin yabancı server'lar hariç hepsine girerim.Bilgisayarımda botlarla oynuyorum fakat botlar çok akıllı değil bu yüzden bazen sıkılıyorum haber verirseniz sevinirim.

darktrpr

31 Aralık 2007 14:12 %0
Ben oyunu dün tekrar kurdum... Ancak yurt dışı sunucularında görüdüğüm kadarıyla pek kaliteli oyuncu bulamıyorum. Hala oyunu oynayan bir kitle varsa OSN sunucularında tekrar bir araya gelebiliriz.

Strider|TwP
Oyuncu
02 Mayıs 11:54 %0
able serverında da oynayan 3-5 kişi var. bi şekilde insanları oynasanada toplamamız lazım ama nasıl?... şahsen ne denediysem beceremedim. servera bot konsa belki insanlar birileri var zannedim girer gerçi steamden serverdaki pingleri incelemeleri yeterli bot olduklarını anlamak için ama yine de insanlar servera adam beklerken zaman geçirebilirler, daha az sıkılırlar vs.

Vsync
Without Any Frontiers

15 Temmuz 06:05 %0
ablens de bulusup 10 turk falan olunca oynasanaya gecebiliiz bizbize olalim diyosaniz gecenlerde 8 türk olduk biz bu tayfada katılsa 16 yı bile buluruz
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Chriseba
Oyuncu
06 Eylül 12:12 %0
Peki arkadaşlar.

Bu oyunun çok güzel ücretsiz bir alternatifi var; Tremulous. Bunu oynamayı denediniz mi hiç?
http://www.tremulous.net

Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...

VictoriouS
Oyuncu
08 Eylül 02:24 %0
war STFU yada aerial ^^

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: