Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 14:13 Toplam 157 oyuncu 47 sunucu 839 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Harita, Model
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Hartitadan anlayanlar yardımmm?

haydarcakar
Oyuncu
12 Mart 2006 17:56 %0
Öncelikle herkese merhaba ben bu foruma yeni üye oldum.Ve yenide harita yapmaya basladım.bir kaç haritalarımı upload ettim linki: http://rapidshare.de/files/15316826/BOZO_haritalar.rar.html
kusura bakmayın waypointlerini atmayı unuttum.şimdi bir harita üzrinde çalışıyorum biraz uzun sürdü ve güzel de oldu açıkçasııı ama sorunla kariılaştımm.daha önce hiç başıma gelmemişti.compile ederken Error:enttiy :0 Brush 1 gibi bir sürü hatalar alıyom bitaneside bu problem Zhlt wad diyo bunnun sebei ne olabilir şimdiden teşekkür ederim.okadar uğraştım bide bu hata insanı çıleden çıkarıyooo.herkesee iyi oyunlarr

S[a]S | sistemci
Oyuncu
24 Mart 2006 15:29 (24/03/2006, 15:30) %0
sanırım haritandaki bazı brushlarda yani bunlar duvar kapı vb. şeyler olurki hatalar oluşmuş bunları silip yeniden yapabilirsin.Bu hatalı brushları bulmak için hammer da ctrl+shift+g tuslarına sıra ile bas cıkan pencerede brush yazan yerlere hatalı brus numarasını yaz hatalı olan brush u bulursun sonra onu sil yeniden çiz.Bide bana haritanı compile ettikten sonra oluşan log dosyasının içindeki yazıları buraya copy-paste yaparsan diğer hatalarınada bakmış olurum.Sana kolay gelsin.

Mc_CrowsboweR
Oyuncu
06 Ağustos 2006 11:54 %0
Beyler ben hammerı yeni aldım... hakkında hic bisey bilmiyom.
bana yardım eden babayiğit bir insan ne yapıcamı msn ye yollasın
LüüüüTFeeeNNNN!!!

Crowsbow@hotmail.com

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: