Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 14:09 Toplam 153 oyuncu 47 sunucu 913 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg counter turnuvası yapılmasın

dignitas\SoMB
Oyuncu
19 Temmuz 2006 18:37 %0
Evet katılıcam kesinlikle , bi sorun mu vardı ?

Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com ***

pasa_net
Oyuncu
20 Temmuz 2006 00:08 %0
alıntı:
Gönderen: NuNdu
way be bravo sana. Madem o kdr biliyosun bu oyun camiasini, sunu da iyi bilirsin. SK, NiP, 4Kings gibi takimlar sadece we sadece Cs ile unlu oldu, Fatal1ty bile. Hatta su an yanimda SK.bds war we ona da ne dedigini anlattim, .otu ile guluyo sana su an. Sen bu kafayla gidersen, WCG, CPL, ESL de mario bile oynayamazsin
NOT: Su an turkiyede olmadigindan, bazi harfleri yazamiorm.

Birader..sen de kimsin?sana kemik atan olmadı bosuna text işgal etme.Bak dalgana!!!çarşına pazar...üç beş harf öğrenip ahkam keseceğinize biraz forumu oku..yazdıklarım tüm pro gamer bağlar.Cs leri bağlamaz.CS oynayanların neler yaptıkları istatistiklerde!!!Kimseyi de yerin dibine soktuğumuz yok!!onlar zaten sağolsunlar turnuvalarda yapacaklarını yapıyorlar!!!
P.S:Marioya selam söyle.herkes mario turnuvası lakayıdı.

FOREVER FIFA

pasa_net
Oyuncu
20 Temmuz 2006 00:11 %0
alıntı:
Gönderen: d.Sapphire.SoMB
sen hiç merak etme biz gayet iyi okuyabiliyoruz....

Kardeş hayırdır,neyi iyi okuyabiliyorsun.bana mı yazdın???

FOREVER FIFA

dignitas\SoMB
Oyuncu
20 Temmuz 2006 17:15 %0
alıntı:
Gönderen: pasa_net

FOREVER FIFA

Sana yazmadım , arkadaş Türkiye'de olmadığından bazı harfleri yazamıyomuş ona söyledim.

NuNdu
Oyuncu
22 Temmuz 2006 21:02 %0
yok yaw gecen sefer cok iyi oynamistin ben de ordaydim izlemistim seni, o yuzden iyi oldu diorum iste WCG'ye bu sene de katilman.

dignitas\SoMB
Oyuncu
24 Temmuz 2006 17:47 %0
eyw sagolasın =)

OymanTheSugo
Oyuncu
25 Temmuz 2006 07:32 %0
alıntı:

FOREVER FIFA

Adam full agressive 'şşt banamı diyon birader gel aklını aliyim filan '' gibi takılıyor. ^^

pasa_net
Oyuncu
26 Temmuz 2006 01:40 %0
alıntı:
Gönderen: OymanTheSugo

Adam full agressive 'şşt banamı diyon birader gel aklını aliyim filan '' gibi takılıyor. ^^

Birader ne alakası var.Sana mı malum oldu???Bak dalgana...
öyle agressive kelimeleri yakışmıyor...sen bak oyununa..ilişme millete!!!Akıllı ol..sakin ol...kimseye kemik atmadık sana ne oldu!!!

FOREVER FIFA

OymanTheSugo
Oyuncu
26 Temmuz 2006 04:04 (26/07/2006, 04:08) %0
alıntı:

Birader ne alakası var.Sana mı malum oldu???Bak dalgana...
öyle agressive kelimeleri yakışmıyor...sen bak oyununa..ilişme millete!!!Akıllı ol..sakin ol...kimseye kemik atmadık sana ne oldu!!!
FOREVER FIFA

Buarada hemşerim sen kimsin merak ettim ya böyle herşeyi biliyorum havalarında takılıyorsun. Bakmıyorum dalgama kemik atmasanda konuşuyorum .
-insanlarla tartışmayı öğren sonra gel counter olurmu olmasınmı onu sorgula. Ne seviyesiz adamla var şu camiada ya.

pasa_net
Oyuncu
26 Temmuz 2006 22:08 %0
alıntı:
Gönderen: OymanTheSugo

Buarada hemşerim sen kimsin merak ettim ya böyle herşeyi biliyorum havalarında takılıyorsun. Bakmıyorum dalgama kemik atmasanda konuşuyorum .
-insanlarla tartışmayı öğren sonra gel counter olurmu olmasınmı onu sorgula. Ne seviyesiz adamla var şu camiada ya.

Sana malum oldu birader bir yerlerinden uydurma cümleler kurma!!!Bir önceki mesajında agressive olduğumu şimdi ise herşeyi bildiğim havasında olduğumu yazmışsın.Nereden uydurdun bunları!!Sana malum olmuş belli!!
Ha bu arada herşeyi merak etmek iyi değildir!!!Bak dalgana bak işine!!!Öyle çocukluk yapma yaşın başın kaç!!palelik yapma palazlanma!!sana sakin ol dedim...forumları iyi oku!!illa birilerine sataşarak bir .ok olucam diyorsan onu da konuşuruz.Sende aç kafana göre bir forum takıl orada!!alala beni bulur böyleleri!!!
Allah'a emanet ol...

FOREVER FIFA

trq`SLeviN
Oyuncu
27 Temmuz 2006 00:52 (28/07/2006, 14:47) %0
Beyler ayıp oluyo yeter bence konuya dönün yakışmıyo...

Tonic <changed> Insomniac
***TeamTurkey.FIFA Player***
***ESL.tr Fifa Baş Admin***

SaLiVa
Oyuncu
27 Temmuz 2006 01:56 %0
Çocuk gibi tartışıyorsunuz... biraz olgun davranın arkadaşlar...

Burası Siberlig tartışma forumu.. birbirine laf atma, alay etme yeri değil.

Daha dikkatli olalım.

un 4 crms
Oyuncu
27 Temmuz 2006 14:44 %0
NE sanıyorsunuz ki . haydi çıktın gittin ülkenden sadece kendi takımlarınla oynamışsın bi gelişme bi değişiklik yok aynı maçlar dışarda başarı beklemek ? çok bekleriz başarı ; denenmedikçe , tecrübe edilmedikçe başarıyı neden beklersiniz ? ilk turnuvada yapamadık ikincisinde yapamadık 3. süne gitmeyelim bu nasıl mantıktır ? yenilgiyi kabul edelim ? yenile yenile yenmeyi öğrenmicez mi ? hiç mi Atatürkçü düşünceye sahip değilsiniz ? O bize ilkini başaramayınca pes edin mi dedi ? yoksa engelleri aşıp devam mı etmemizi söledi ? yazı yazık . bu kafayla gidersen çok beklersin daha çok .

Ronis
Oyuncu
28 Temmuz 2006 09:38 %0
pasa_net 4 sene üst üste wcg ye katılmış bir oyuncu olarak bazı deneyimlerimi aktarmak istiyorum.

*Turnuvaya katılan bütün takımların içerisinde bireysel yerine gerçekten takım oyunu oynayan takım sayısı çok ama çok az ve o takımlarda zaten belli.
*Turnuvaların yapıldığı ortamdaki rezaletler ayrı bir konu. *Bunların dışında c-s' ye destek veren kafe ve mini turnuva sayısı bununla beraberde c-s profesyonel takımları az.
*Tecrübe ve kendimizi geliştirmek adına internetten yabancı takımlarla başta ping ve diğer sorunlar olmak üzere neredeyse hiç maç yapılmıyor.

"Hep başarısız olduk bugüne kadar, bırakalım artık" düşüncesi çok yanlış ve yenilgiyi kabul etmiş bir ülkenin düşüncesidir benim için. Yılmadan, iyi koordine olarak, bol bol antrenmanlar ile şartlarda daha elverişli olunca istediğimiz başarıyıda c-s ayağında yakalayabileceğimize inanıyorum.

NuNdu
Oyuncu
30 Temmuz 2006 01:38 %0
eyw baba. Iste bu manteliteyle oyniycaksin oyununu adam gibi

manfred.
Oyuncu
01 Ağustos 2006 19:59 %0
WCG ye mortal combat tarzında oyunların eklenmesi abukluğun son noktası oldu bence... CS nin popüleritesi konusunda kuşkularım yok. Gerçekten dünyada çok yoğun bir pro kitlesi var. Fakat Cs nin WCG de alternatifsiz bir oyun olması çok saçma. Daha fazla takım oyununa ihtiyaç var kanımca...

KeNjouRi
Oyuncu
01 Ağustos 2006 20:55 %0
alınıyor yeni oyunlar zaten genc merak etme...2-3 yıla cs fln kalmıcak wcg de..
sacmalık zaten bu fifa dan 3-4 kiçi götürsünler cs yerine..bisey yapıldıı yok zaten cs de ..

un 4 crms
Oyuncu
03 Ağustos 2006 01:51 %0
alıntı:
Gönderen: KeNjouRi
alınıyor yeni oyunlar zaten genc merak etme...2-3 yıla cs fln kalmıcak wcg de..
sacmalık zaten bu fifa dan 3-4 kiçi götürsünler cs yerine..bisey yapıldıı yok zaten cs de ..

fifada da dünyada final oynamışlığımız warda!!! csde bir şey yapıldığı yok diorsun . hayatında evinden çıkmışda bir cs ortamı yaşamışlığın warmı ? yok atıp tutuorsun . 2-3 yıla kalmıcak derken gerçektende cmylmz dan farkın olmadığını gösteriyorsun . üzülerek söylüorumki sen böle 1. sinde olmadan 2. sinde pes edersen devam edersin fifada boş hayallerde yaşamaya . vatana milletede zarar senin gibiler..

pasa_net
Oyuncu
04 Ağustos 2006 01:13 %0
alıntı:
Gönderen: un 4 crms

fifada da dünyada final oynamışlığımız warda!!! csde bir şey yapıldığı yok diorsun . hayatında evinden çıkmışda bir cs ortamı yaşamışlığın warmı ? yok atıp tutuorsun . 2-3 yıla kalmıcak derken gerçektende cmylmz dan farkın olmadığını gösteriyorsun . üzülerek söylüorumki sen böle 1. sinde olmadan 2. sinde pes edersen devam edersin fifada boş hayallerde yaşamaya . vatana milletede zarar senin gibiler..

Arkadaşım yanlış anlama ama bu CS oynayanlarda bir hazımsızlık sorunu var.Ya neden hazmedemiyorsunuz.2002 YILINDAN BERİ CS CS CS!!!NE OLDU..BİR FİKİR BU ARKADAŞIM BİR GÖRÜŞ.ADAM NE GÜZEL YAZMIŞ FIFA DA DAHA ÇOK OYUNCU GÖTÜRÜLÜRSE BAŞARI ORANIMIZ DAHA FAZLA OLUR.KATILIRSIN KATILMAZSIN NEYİ HAZMEDEMİYORSUNUZ.ÇIKIN İSPATLAYIN SÖYLEYİN.CS DE BİR DEĞİL 2 TAKIM GİDERSEK DAHA BAŞARILI OLURUZ YA DA BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEYİN FİKİR ÜRETİN.OTURUP GASTRİT OLMAYIN!!!
BAL GİBİ DE HAKLI.BİREYSEL OYUNLARDA HER TÜRLÜ BAŞARILIYIZ.DAHA FAZLA BİREYSEL OYUNLARDAN OYUNCU GÖTÜRELİM BİR DEFA DA OLSA BUNU DENEYELİM(CS DE 5 KİŞİLİK KONTENJANI DOLDURMASIN BİR DEFALIĞINA)BAKIN GÖRÜN NELER OLUYOR...

FOREVER FIFA

un 4 crms
Oyuncu
04 Ağustos 2006 01:50 %0
ne başarısı ? bireysel oyunlarda ne başarısı elde ettinde geldin burda konuşuyorsun ? hazımsızlık değilde ; boş ve anlamsız konuşmalarınız bize hazımsızlık yapıyor . gereksiz triplere girmene gerek yok . kasma boş işler,düşünceler...

alaslan88
Oyuncu
04 Ağustos 2006 11:47 %0
cs turnuvasında takım 5 kişilik mi?eğer öyleyse bu tartışmanın bi anlamı yok...

türklüğün barbarlık sayıldığı,müslümanlığın söylenilmeye utanıldıgı bi dönemde
İNADINA TÜRKÜM
İNADINA MÜSLÜMANIM.

pasa_net
Oyuncu
04 Ağustos 2006 21:56 %0
alıntı:
Gönderen: un 4 crms
ne başarısı ? bireysel oyunlarda ne başarısı elde ettinde geldin burda konuşuyorsun ? hazımsızlık değilde ; boş ve anlamsız konuşmalarınız bize hazımsızlık yapıyor . gereksiz triplere girmene gerek yok . kasma boş işler,düşünceler...

CS WCG 2002 KATILAN 36 ÜLKEDE 35.OLMUŞUZ.
CS WCG 2003 KATILAN 46 ÜLKEDE 40.OLMUŞUZ(WCG GÖRE 5 SIRA DÜŞMÜŞÜZ-WCG SİTESİNDE 5 SIRLAMA İNDİĞİMİZ YAZMAKTADIR)
WCG DE BIR DE FIFA SIRALAMASINA BAKALIM
FIFA 2002-2005 KADAR TOPLAMA ISTATISTIKLERDE 50 ÜLKEDE 19.SIRADAYIZ

UNREAL DA 47 ÜLKEDE YİNE 19.SIRADAYIZ

ÇOK AZ KATILMAMIZA RAĞMEN NFS DE BİLE 45 ÜLKEDE 29.SIRADAYIZ.
CS HER SENE KATILDIĞIMIZDA SIRLAMADA AKSİNE GERİYE DOĞRU BİR İNİŞ VARKEN BİREYSEL OYUNLARDA AKSİNE BİR İLERLEME DURUMU VAR
daha fazla bilgi için www.worldcybergames.com bilmeden yazı yazma!!!win los istatistiklerine de aynı siteden bakabilirsin.biraz düşünüp yazı yazın öyle işkembeden atarak olmuyor..sadece bir fikir bu katılırsın katılmazsın GERÇEK ORTADA...

FOREVER FIFA

manfred.
Oyuncu
04 Ağustos 2006 22:53 %0
alıntı:

CS WCG 2002 KATILAN 36 ÜLKEDE 35.OLMUŞUZ.
CS WCG 2003 KATILAN 46 ÜLKEDE 40.OLMUŞUZ(WCG GÖRE 5 SIRA DÜŞMÜŞÜZ-WCG SİTESİNDE 5 SIRLAMA İNDİĞİMİZ YAZMAKTADIR)
WCG DE BIR DE FIFA SIRALAMASINA BAKALIM
FIFA 2002-2005 KADAR TOPLAMA ISTATISTIKLERDE 50 ÜLKEDE 19.SIRADAYIZ
UNREAL DA 47 ÜLKEDE YİNE 19.SIRADAYIZ
ÇOK AZ KATILMAMIZA RAĞMEN NFS DE BİLE 45 ÜLKEDE 29.SIRADAYIZ.
CS HER SENE KATILDIĞIMIZDA SIRLAMADA AKSİNE GERİYE DOĞRU BİR İNİŞ VARKEN BİREYSEL OYUNLARDA AKSİNE BİR İLERLEME DURUMU VAR
daha fazla bilgi için www.worldcybergames.com bilmeden yazı yazma!!!win los istatistiklerine de aynı siteden bakabilirsin.biraz düşünüp yazı yazın öyle işkembeden atarak olmuyor..sadece bir fikir bu katılırsın katılmazsın GERÇEK ORTADA...
FOREVER FIFA

Kusura bakmada dünyadaki sponsor ağını ülkemize getirebilmek en azından türkiyede bu işlerin ciddi olarak yapıldığını göstermek için kullanılması gereken oyun Cs... Yada bu tarz takım oyunları Wcg de 10 sene boyuncada 1. olsan fifada bu ülkede progaming namına hiç birşey değişmez bu gerçeği görmeye çalışın...

pasa_net
Oyuncu
05 Ağustos 2006 01:22 %0
alıntı:
Gönderen: manfred.

Kusura bakmada dünyadaki sponsor ağını ülkemize getirebilmek en azından türkiyede bu işlerin ciddi olarak yapıldığını göstermek için kullanılması gereken oyun Cs... Yada bu tarz takım oyunları Wcg de 10 sene boyuncada 1. olsan fifada bu ülkede progaming namına hiç birşey değişmez bu gerçeği görmeye çalışın...

Bu konuda haklı olabilirsin.Ancak benim ifade ettiğim başarı amacı ile bireysel oyunlar daha fazla önem verilmesi bu kadar.Çünkü başarı yüzdemiz daha fazla.Ancak sponsor olayın haklı olabilirsin.Olaya bu açıdan bakmamıştım.Güzel bir düşünce.

FOREVER FIFA

un 4 crms
Oyuncu
08 Ağustos 2006 15:08 %0
KeNjouRi "tu-fan"

alıntı:
Gönderen: tu-fan
un 4 crms
dostum sen kimin counter oynaıp oynamadıını vatana millete zararlı olup olamıyacaı gibi ıq nü aşan modlara nie giriosun? eziq misin sen ?
onu tanımadan konusuosn adam 2002 ye kadar clanıyla turnuvalara katılıodu embesil herif...
böyle güsel bi foruma kıcbeyinli adamlar girip atıp tutuo ya helal olsun !

adamın fake i olduğun besbelli grek tarih gerek özel mesaj yoluyla ettiğin hakereti aynen burdada devam etmeye çalışması falan şimdi bunu şikayet etsen fake nicki banlanıcak yüzsüz ya "KeNjouRi" nickiyle devam edicek . birde sanki çaktırmıyor şaka gibi . sen yokken biz bu forumlardaydık kenjoşş...

demekki senin gibi yaş 15 ; ıq de 15 değil . iq yu aşmak ****lik mi ? way senin haline ee bende vardım 2002 ye kadar turnuvalarda ozamanların ortamını bilen hiç bir kimse cs gitsin demez burdanda yalanı çıkıyor ortaya terbiye verilmediyse veririz buraya gelip özel mesajla hakaret ederek ; burda küfrederek olmuyor bu işler madem kaçıcaksın fake nickin arkasına sığıncaksın yürek denilen şey sende yok yazmıcaksın buraya git kumda falan oyna . hadi bakim kumdaoynasana.com

bu arada adamın gönderdiği özel mesaj ;

Kimden: KeNjouRi
Kime: un 4 crms
Tarih: 04/08/06 23:26 (3 gün önce)

----------------
embesil cok konusma kısarım sesini

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: