Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 13:53 Toplam 146 oyuncu 47 sunucu 1174 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: World of warcraft önemli..

Arslan79
Oyuncu
29 Temmuz 2006 15:18 %0
Slm arkadaşlar

Ankarada hangi İnternet Cafe de World Of Warcraft bulabilirim. Aramadık yer kalmadı..Şu an kızılaydayım ve bulamadım.. Kendim yurtdışında kaldıgım için cafede oynamak istiyorum...

DgZ.NaMcHo
Oyuncu
29 Temmuz 2006 16:12 %0
ya bilader sen mal mısın ne alakası var wow tın w3 le bu w3 forumu kardesim baska yere yaz allah allah

[GX]Bortu

Moderatör
29 Temmuz 2006 16:22 %0
alıntı:
Gönderen: mSv.NaMCHo
ya bilader sen mal mısın ne alakası var wow tın w3 le bu w3 forumu kardesim baska yere yaz allah allah

Arkadaşım biraz seviyeli olun.
1. Bu forum wc3 değil warcraft forumu. wow da bir warcraft yani doğru yere açmış
2. wow forumu yok olacakmı konusunda adminlerden birine pm atmıştım. Cevapta ise warcraft forumunu kullanabilirsin yazıyodu.

arkadaşın sorusuna gelince kızılayda bakanlıklar tarafında batı sineması var. Onunla aynı binada sanal diye bi int cafe olması lazım. bi kaç ay önce en son ugradığımda orda vardı bi bak istersen.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Dontremember
Oyuncu
29 Temmuz 2006 16:36 %0
alıntı:

ehh sana daha birsey demiyorum öbür forumda 7uyardım seni gelmis buradada adama laf atıyorsun
simdi world of warcraft dimi adamın aradagı oyun su an biz neredeyiz warcraft bak uyusuyorlar
2.sen adama böyle hakaret edemessin
3.sen forumun admini modu falanmısın ki herkese kaba saba hareket ediyorsun bana öyle tavır yaparsan varya gözünün yasına bakmam
4.adam ol azcık
5.bitti

hulkinkahramani
Oyuncu
29 Temmuz 2006 18:04 %0
alıntı:

Sacmalamanın sınırı olmadıgını buraya yazdıgınla kanıtladın namcho sen warcraft oyuncusu olabilirsin ama wowda bu forumda bilgi edinmek içindir sende bunu farklı yone cekemezsin tmm mı Seviyeli ol

DgZ.NaMcHo
Oyuncu
29 Temmuz 2006 22:13 %0
Ya abicim Foruma girerken Warcraft3 yazmıyomu?

Bu.Really
Oyuncu
29 Temmuz 2006 23:08 %0
RTK diye bir kafe var yukarıda yeri tarif edilen Uğur Cafeye yakın bir yerlerde.

Kseo
Yarbay
Yarbay
29 Temmuz 2006 23:34 %0
namcho bu kadar yazmaya kasacağına mouse un scroll ile yukarı kaydır ekranı bak. Wc3 mü yazıyor, WC mi ?
Burda acılacak topiclere senin bilmeyeceğin Warcraft 1 ve 2 dahi dahil...

OymanTheSugo
Oyuncu
29 Temmuz 2006 23:45 (29/07/2006, 23:56) %0
alıntı:
Gönderen: Kseo
namcho bu kadar yazmaya kasacağına mouse un scroll ile yukarı kaydır ekranı bak. Wc3 mü yazıyor, WC mi ?

Ama onun yanındada alan>strateji yazıyor ve bildiğim kadarıyla wow rpg ...

-Namchoyu savunuyuroum gibi bir izlenim çıkmasın ama bir wow bölümü olmadığı için normal olarak wc bölümüne yazması en doğal hakkı ama bir wow bölümü olması gerek!!!

[GX]Bortu

Moderatör
30 Temmuz 2006 07:45 %0
oyman yukardada dediğim gibi bi admine bunu sormuştum ve öyle bi bölüm açmayı düşünmüyoruz. warcraft forumunu kullanabilirsiniz diye bir cvp aldım.
Ama sonuçta forum sadece wc3 için bile olsa arkadaşa hakaret etme hakkı vermez.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

OymanTheSugo
Oyuncu
30 Temmuz 2006 08:07 (30/07/2006, 08:07) %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
oyman yukardada dediğim gibi bi admine bunu sormuştum ve öyle bi bölüm açmayı düşünmüyoruz. warcraft forumunu kullanabilirsiniz diye bir cvp aldım.
Ama sonuçta forum sadece wc3 için bile olsa arkadaşa hakaret etme hakkı vermez.
GameX forever

Aynı fikirdeyim. Aksi yönde birşey demiyorum bende.

Bu.TaKeR
Oyuncu
30 Temmuz 2006 18:45 %0
lan su rakamlama olayı nedir ya herkes 1-2-3 1-2-3 acıklıyo kendinizi öss kitapcıgının basında acıklama bölümündemi zannetiniz oyman allah iyiligini versin sen öretiyon hepsini bunlara
3.bitti

Kseo
Yarbay
Yarbay
30 Temmuz 2006 20:54 %0
alıntı:
Gönderen: Kseo

katılıyorum, bir WoW topiği de buraya iyi gidecektir.
Mevcut haliyle, yani şu anda ise, Wow hakkında bir başlığın yazılabileceği en uygun yer Warcraft topiğidir.

OymanTheSugo
Oyuncu
30 Temmuz 2006 21:56 %0
alıntı:
Gönderen: Bu.TaKeR
lan su rakamlama olayı nedir ya herkes 1-2-3 1-2-3 acıklıyo kendinizi öss kitapcıgının basında acıklama bölümündemi zannetiniz oyman allah iyiligini versin sen öretiyon hepsini bunlara
3.bitti

Biir = Sen nasıl wc forumuna başka birşey yazarsın.
ikii= Öss kitapçığından bizenee..
Üçç= Bu ikisinin cevabını 2dk içinde istiyorum

Bu.TaKeR
Oyuncu
31 Temmuz 2006 15:49 %0
ehue

DgZ.NaMcHo
Oyuncu
31 Temmuz 2006 16:24 %0
lol(adminlere bildirin wow topic acsınlar bence karısıklıkların cıkmaması icin)

territories
Oyuncu
01 Ağustos 2006 16:03 %0
chatlak kafeye git gayet güzeldir sistem orda wow un son sürümü, her türlü realm felan da var oynayan adamda çoık var takılırsınız orda yardım vs vs oda olmassa sakarya caddesinde var meram diye bir kafe onada gidebilirsin orda oynaynda çok var

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: