Çoğu arkadaş (benim gibi) hamachi ile netten Zero Hour oynarken oyunun ortasında bir yazı çıktığını ve oyundan attığını söylüyor.Bu bir çok kez benim de başıma geldi.Çıldırma noktasına geldim,araştırdım ve sonunda bişeyle buldum galiba.
hata:"mismatch...synhorization data lost .." gibi birşey.Devamı da
var.
Bu hatanın sebebi güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklanıyor.
Aşağıda yapmanızı önerdiğim şeylerin sorumluluğunu almadığımı bilmenizi isterim.Çünkü Risk alacaksınız.Ben o riski kabullenerek oynamaya devam ediyorum.Gerisini siz bilirsiniz.
1.Ağ bağlantılarımı açın orada 'hamachi network'a sağ tıklayıp özellikler deyin.
2.Yukarıda genel ve gelişmiş diye iki seçenek var.
Gelişmişe tıklayın.
5.Hamachi'yi seçin ve tekrar yanındaki Ayarlara tıklayın.
6.Yeni pencerede ''Hizmetler ve ICMP'' diye iki seçenek bulunuyor. ''ICMP''ye tıklayın.
7.Orada ''gelen yankı isteğine izin ver'' vb.alta doğru uzayan seçenekler göreceksiniz.Toplam 9 tane.
8.Hepsinin yanına onay işareti koyarak pencereleri tamam diye onaylayın ve çıkın.
Bunları yaptıktan sonra sorunun düzelmesi lazım.Ben de düzeldi.
Yalnız şunu unutmayın.Bunlara onay verdikten sonra bilgisayarınız ağdan veya internetten tamamen görünür hale gelebilir.Bilgisayarınıza virüs ve benzeri şeyler spy bulaşabilir.
Bu riskleri alıyorsanız deneyin derim.
Herkese iyi oyunlar.
bende aynen bu hatayı alıyorum hamachiyi çalıştırdığım zaman ''Mediation server has rejected your login request'' diye bir hata alıyorum dün birşey yoktu bugun aniden oldu ne oldugunu anlayamadım ne olur yardım edin
alıntı:Gönderen: modifiyeci_beta
bende aynen bu hatayı alıyorum hamachiyi çalıştırdığım zaman ''Mediation server has rejected your login request'' diye bir hata alıyorum dün birşey yoktu bugun aniden oldu ne oldugunu anlayamadım ne olur yardım edin
dostum sorununun cevabını biliorm.yardım isteyen soullitude@hotmail.com u eklesin.lakin çk allengirli bir iş.burdan yazmak çk uzun sürerbi de halaa burdamısınız bilmiormüşendim şimdiş
neyse cevabını yazıyorum
öncelikle bu sorunun nedeni hamachi adminlerinin bazen bazı tarihler arasında girenleri reject etmelidir.çözümü ise şu şekildedir.
hamachimizin sürümüne bakıyoruz..eğer 0.9 falan ise
hamachiyi kapatıyoruz
tamamen kapattığımızdan emin olmalıyız.system trayda çalışmaya devam etmesin
ardından hamachimizi upgrade ediyoruz.1.0 veya daha üst bir sürümü indirip kurmamız yeterli
www.hamachi.cc adresinden download bölümüne girip son sürüümü kurun.
evt hamachimizi sürümünü yükselttikten sonra yapmamız gereknler de şöyle
programı çalıştırıyoruz
prefiences e geliyoruz(aşağıdaki yuvarlak tuşlardan es sağda olması lazım)açılan pencereden system e geliyoruz.
ardından 'open Hamachi configuration folder' a tıklıyoruz.burada windowsumuz hamachinin ayarlarının bulunduğu sayfayı açıyor.onu sakın ha kapatmıyoruz.bi kenarda duracak bir süre...
prefiences sayfasını kapatıp hamachiyi kapatıyoruz.iice kapandığından emin olun
ardında bu dosyayı indirin http://files.hamachi.cc/priv/hamachi-purge.reg çift tıklayarak çalıştırın.deişiklikler kaydedilsinmi sorusuna evet diyebilrsiniz...
evt az önce açtıımız ve bir kenarda beklettiğimiz sayfayı hatırladınızmışimdi o sayfadan hamachi.ini ve client.id
dosyalarını siliyoruz..eğer hamachi.ini diye bir dosya yoksa sadece hamachi diye bir dosya var görünüyorsa onu silin...