| Yazar | Kalıcı konu: Cs 1.5 ve önceki cs sürümleri hakkında |
| Oyuncu |  | 28 Temmuz 2006 10:33 %0 | |
|
| herkese selam 2 seneyi aşkın süredir cs oynuyorum fakat askerden once bi config dosyam vardı bununla f3 basınca otomatik 4-3 ve bombaları alıyodu.Bu konuda bana birisi yardım edebilirmi.config in içine girdim kendime bi config yaptım ama bu kısa yolu nasıl yapacağımı bilmiyorum "give_ak47" felan gibi şeyler yazdım ama halledemedim bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim.Bunu lütfen hile olarak algılamayım sadece rakiplerime karşı vakit kazanmak için yaptığım bişey ki bunu çoğu yapmakta. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 28 Temmuz 2006 11:59 %0 | |
|
| aramaya config yazdım çıkan konulara baktım ama aradıgımı bulmadım.yani aslında hazır config dosyaları var ama f3 f4 e basınca olur felan gibi şeyler yazıyo fakat olmadı bende.benim counter 1.5 acaba ondan mı olmuyo.bu konuda yardımızı bekliyorum.bunları hazır konmak gibi gibi düşüncem olmadığı için yazdım genelde forumlar aram yapmadan soru sormak gibi bir hastalığımız olduğunu söylemeliyim |
| |
| Oyuncu |  | 28 Temmuz 2006 14:17 %0 | |
|
''Forumlara yazacağınız mesajınıza ortalama 2 saat içerisinde yanıt gelmektedir''
allahtan yanıt geldi ( |
| |
| Oyuncu |  | 06 Eylül 2006 02:19 %0 | |
|
| cok sacma bence. bende hl'in orjinal'i var. orjinal ***** var bi zamanlar belkı hatırlarsınız snn 'ye girişler sadece orjinal keyler icindi. bende onun ıcın alcım. o zaman bende valve firmasını mahkemeye veririm. varmı böle sacma salak mantık. kafalarına göre ***** kullan yok efendım beyenmedım steam kullan. sacmalık ve rezalet. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Eylül 2006 03:35 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: zebiala
cok sacma bence. bende hl'in orjinal'i var. orjinal * var bi zamanlar belkı hatırlarsınız snn 'ye girişler sadece orjinal keyler icindi. bende onun ıcın alcım. o zaman bende valve firmasını mahkemeye veririm. varmı böle sacma salak mantık. kafalarına göre * kullan yok efendım beyenmedım steam kullan. sacmalık ve rezalet.
Orjinal HL 1 keyiniz ile Steam'e kayıt olabilirsiniz. Yalnızca 1.6 ve HL1 motorlu oyunları oynayabiliyorsunuz.
If life gives you lemon, make lemonade.. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Eylül 2006 10:24 %0 | |
|
| ben su anda CS 1.5 kurdum ve Cd orjinal deil.AMa x-fireden CS serverlarina girip oynayabiliyorum.Su anda yaptigim sey yasadisi mi _? Cezasi warmi_? |
| |
| Oyuncu |  | 07 Eylül 2006 19:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Y@NKee__
ben su anda CS 1.5 kurdum ve Cd orjinal deil.AMa x-fireden CS serverlarina girip oynayabiliyorum.Su anda yaptigim sey yasadisi mi _? Cezasi warmi_?
Yasa dışı. Sizin girdiğiniz sunucuda yasa dışı. Yasa dışı olan herşeyin cezası vardır.
If life gives you lemon, make lemonade.. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 2006 19:34 %0 | |
|
| ben yeniyim.bu arada merak ettimde internette nasıl oynanır bu counter strike? |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 2006 19:45 %0 | |
|
| abicim burda counter oynamaya çalışıyom.ama bu bana sorun olduğunu söylüyo.napcam? |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 2006 19:46 %0 | |
|
| bu arada altında yazan şeyleri yaptım.hala olmuyo.yardım lütfen! |
| |
. |
| Oyuncu |  | 13 Eylül 2006 00:26 %0 | |
|
| Ne sorunu veriyor. Biraz elinizdeki kaynakları ve sorununuzu açıkca belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ekim 2006 17:06 %0 | |
|
| TEsekkurler ogrenir ogrenmez Orjinal CDyi aldim.Ulkemizde korsan olayi o kadar yayginki bazen orjinali bulmakta gucluk cekebiliyoruz... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2006 19:32 %0 | |
|
| Şimdi bu CS 1.5'i parasını bastırıp oynayamayacak mıyız ? Steam'de CS 1.5 yok mu ? İlla 1.6 veya CZ oynamak zorunda mıyız ? |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2006 19:40 %0 | |
|
| Çok merak ediyorum kaç kişinin evinde orjinal yazılım işletim sistemi var ... |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ekim 2006 19:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: m1crobe
1.5 oynamak suç mu oldu şimdi? ne güzel
I'm playing for delta team
ya kardeşim 1.5 in suç olması çok mu güzel.önce sen oyna sonra başkalarının oynaması suç mu olsun? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Kasım 2006 17:36 %0 | |
|
| hatırladığım kadarıyla ben küçükken ****** felan kullanılıyordu :S şimdi adamların ne garezi var ki CSv1.5 i paralı yapmışlar :S bi cs zevkimiz var onu da haram ediyolar... |
| |
| Yüzbaşı |  | 10 Aralık 2006 14:26 %0 | |
|
| ark bu oyuna baglana mıyorum sitemde yük ama |
| |
 Moderatör |  | 10 Aralık 2006 20:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: tUnGUz
ark bu oyuna baglana mıyorum sitemde yük ama
türkçe konuşursan yardımcı olabiliriz 
I am the Dragon of blood, a relentless prince of pain
Renouncing God on His throne
My blood is forever stained |
| |
| Oyuncu |  | 12 Aralık 2006 19:17 %0 | |
|
| yaaa beyler ben ekrani kücülttüm nasil büyültecem bilen warmi??? |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 16:46 %0 | |
|
beyler güzel bi server varsa versenize lazım  |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2006 19:34 %0 | |
|
hiç bildiginiz atmayan giren bi serveryokmu beyler xfıre hariç
 |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2007 09:18 %0 | |
|
| beyler cs linkini verebilirmisiniz |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ocak 2007 19:45 %0 | |
|
| ya beyler ben bu cs strike oyununu online oynamak istiyorum ama yeniyim bir şey bilmiyorum bjk_akserin_060@hotmail.com msnimi ekleyip biri anlatabilirmi lütfen |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ocak 2007 09:21 %0 | |
|
peki şu anda hala aktif olan 1.5 sunucularına yasal bir uygulama yapmak mümkünmüdür ? saten çogu scriptlerden geçilmiyor.
Ya bu ne ya adam gibi adam kaLmadı.
# 903836 icq. FuCkArA
|
| |
| Oyuncu |  | 06 Şubat 2007 12:06 %0 | |
|
| ya ben Deathmatch Classic'i internet uzerinden oynamak istiyorum ne yapcam bu oyun için bir multyplayer lingi tasarlanmamış mı versiyon 1 half-lıfe birin içindeki bir oyun counter strıke 1.5 in buldum half-lıfe 1 in buldum team fortess 1.5 in buldum multyplayer linglerini ama bunun bulamadım yani Deathmatch Classic'i bulamadım multyplayer lingini!!! |
| |
| |